God morgon!

Tänkte att när man ända kör storslagna dagar så var det väl bara att köra på att försöka återgå till nått slags normalt liv så stilla det bara går. Och visst mår man alltid lite bättre när man fått fixa till sig; tagit på sig "vanliga" kläder och trumvirvel*** sminkat mig!!! Slog på stort så läppstiftet fick åka på. Kan ju inget annat än att känna sig lite piggare, lite friskare och fräschare, för stunden iallafall:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll!

Alltså finns det något bättre än att hålla på att fixa och dona runt huset så att det blir sådär höstfint. När vi köpte hus så skapade man sig massa känslor och bilder i huvudet på hur saker och ting skulle kännas och se ut. Detta är definitivt en sån sak. Att pynta och dekorera utomhus varje årstid. Nu är det extra mysigt att tända lyktorna framåt kvällen och se hur varmt och välkomnande det blir. Snart så fyller vi entrén med halloweenpumpor också:). Ångrar inte en sekund att vi köpte hus. Trivs och mår så himla bra här. Så himla kul nu också när vi börjar komma iordning lite mer och mer för varje månad. Var sak tar sin tid och det behöver det också för oftast blir det dåligt om man stressar fram saker.

Likes

Comments

God morgon!

Hösten är verkligen här nu. Dock med lite mildare temperaturer men äh det hindrar inte mig från att vilja ta på mig hatt, mysa i stora stickade tröjor och tända ljus hela tiden. Älskar verkligen hösten. Jag är en riktig höstflicka.! Hur kan man inte älska hösten?! Alla mustiga och varma färger, tända ljus, varm choklad, doften av eld, tjocka strumpor, löv som faller i trädgården och jaa en massa mer.

Igår efter behandlingen blev jag ju lite trött och sliten. Med råge kan man säga...däckade i sängen strax efter 20:00. Alltså verkligen däckade, somnade djupt och vaknade vid 04 men somnade om efter liten stund. Idag tar vi dagen som den kommer i ett lugnt lunkande tempo. Förhoppningsvis blir det en lite längre promenad med A-det ska vi nog hitta energi till:)

Likes

Comments

God eftermiddag!

Idag började jag min behandling, vecka 0 som det kallas. Utöver mediciner dagligen nu så kommer jag behöva åka in och få behandling intravenöst. Så där satt jag i 2h med dropp i armen och försökte fördriva tiden med att äta pepparkakor och läsa tidningar. Men allt gick jätte bra! Lite jobbigt såklart med nålar och sånt, får lite lätt panik. Lite trött och sliten efteråt men annars ska det inte vara några biverkningar vilket är väldigt skönt.

Annars idag så var det lite av en "stor" dag haha. För första gången på flera veckor har jag kunnat ha på mig "vanliga" kläder. Alltså förstår ju att detta låter super konstigt. Men ända sedan jag insjuknade akut i somras så har liksom inte orken funnits där. Pyjamas, varma kläder och myskläder har varit standard. Den sista tiden frös jag så himla mkt att jag var tvungen att ha på mig underställ och lager på lager för att inte frysa ihjäl. Folk tyckte säkert inte jag såg riktigt klok ut. Så ni fattar ju lyckan idag att fixa iordning sig och kunna ta på sig "vanliga" kläder igen utan att frysa ihjäl och se halvt galen ut.

Likes

Comments

Igår morse hade vi klockan tidigt då vi skulle få besök av glasmästarn som skulle byta fönster i vårt sovrum. Måste faktiskt säga att även om det är vääääldigt skönt att sova så är det nått att vakna upp tidigt, fortfarande mörkt ute, lugnt och stilla i området som inte riktigt vaknat till liv än, göra en god frukost och sitta i lugn och ro och se det ljusna ute.

Efter det rullade dagen på i ett lugnt tempo. Fönstren bytes och vi har nu nya 3-glas fönster i sovrummet. De gamla fönstrena var odugliga 2-glas samt att de var sedan huset byggdes....1972... Fick ta en tur till vårdcentralen för lite prover då jag börjar min behandling idag. Puh nervös, men de ska gå bra, det måste gå bra, allt ska bli bra!

Likes

Comments