Hej!

Åh vilken härlig dag haha. Idag gör jag min sista dag på kontoret och sen är det semester ända till mitten av augusti. Jag har lite jobbgrejer kvar att göra men det är sånt jag kommer göra hemifrån denna veckan. På torsdag åker vi till ön och så firar vi midsommar där. Om vädret tillåter så stannar jag nog över till nästa vecka. Men Ludde åker hem på söndag då han har kvar två veckors jobb efter midsommarhelgen.

Och vet ni vad?! Idag är det exakt 4 veckor kvar tills vi flyttar in i huset:!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God dagens!

Live från Majorna👆🏻. Vet inte vad det är men vi ör så otroligt trötta idag. Direkt efter frukost så gick vi och la oss igen. Trots att vi vaknade vid 10. Dock har vi ju lite ärenden idag, typ Ikea och Mio. Men det hinner vi nog...ska bara Zzzzzz

Likes

Comments

God morgon!

Finns inget bättre än att vakna upp med ett leende på läpparna och solen skiner utanför! Idag jobbar jag hemifrån. Har tvättid samt massa ärenden så då köttar vi på från hemmabasen istället.

I helgen var vi uppe på Tjörn och slappade. Vilket vi verkligen behövde. Jag vet det är mycket tjat om huset nu men det är liksom så vårt liv ser ut nu. En jäkla stor nedräkning. För varje dag och vecka som går närmare vi oss en jätte stor förändring i vårt liv, villalivet haha. Vi diskuterar grejer varje dag och vrider och vänder på saker. Plan A om det är fint väder men vad händer om det regnar, vad är vår plan B? Som sagt allt är som en stor mindmap med en jäkla massa pilar och linjer, fram och tillbaka. Men jag tror vi har en plan, en bra plan. Och en plan B, den är också bra.

Likes

Comments

Usch vad denna veckan har varit seg! Känt som jag varit i en tjock, seg dimma. Trött och helt slut på energi. Säkert vädret som varit under all kritik, bara regn regn och regn som gjort att jag varit trött. Men jag antar att vi behöver regn också såklart. Men idag är det ju fredag och äntligen helg.

Vi åker ut till ön över helgen för att bara slappa. OCH prata, fundera, diskutera och prata ännu mera om huset. Vi var ju där i onsdags och hade lite husesyn. Mer om det senare:)

Likes

Comments