Ambitionen var hög, energin var där, humöret på topp och jag var redo för första arbetsveckan och vardagslivet och tillbaka till rutiner. Men NO redan på måndagkväll kände jag lite kli i halsen. På tisdagen blev det lite hosta. Onsdag hemma och 39,4 i feber, kul....Torsdag hemma igen och hoppas på snabbåterhämtning. Nu, idag, fredag, snälla bara bli lite "mer" frisk så vi kan gå på bröllop i helgen, pleeeeeease!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God kväll!

Då har semesterns sista helg passerat och vi båda börjar jobba imorgon. Ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner och vardagsliv. Dock blir det ju ett helt annat vardagsliv som tar vid nu.

I helgen har Ludde varit och fiskat. Jag har storhandlat mat så vi inte behöver tänka på det nu första veckan iallafall. Vi har även beställt barstolar från HAY till vår köksö samt en lampa till matsalsbordet. Så jag åkte in till "city" för att dubbelkolla ordern hos COSA HOME STORIES som för övrigt är en super gullig butik inne i centrala Kungsbacka.

Tänkte uppdatera i veckan (typ imorgon förhoppningsvis) mer kring våra projekt kring huset som vi nu har igång. Vi tar en sak i taget och tar det i lagom takt så ska vi nog orka hålla humöret uppe ända julledigheten:)

Vi hörs!

Likes

Comments

Goddagens!

Ja, då var vi hemma igen som sagt. Härligt! På semestern så satte vi oss ner och började göra en lista, en "Prio.lista Hus". Vi skrev 2017, 2018 och Övrigt. 2017 kolumnen blev väääldigt lång och vi insåg direkt att vi MÅSTE resonera om och fördela om vår renoveringsplan.

Planen i stora drag är nu alltså att fokusera och få klart utsidan (fasad m.m) och övervåningen denna hösten och till våren nästa år renovera golv och ytskick på nedervåningen.

Likes

Comments


Sista dagarna på Rhodos var sig lika. Batterierna är fyllda och vi ser fram emot sensommar och hösten. Nu är vi hemma igen och försöker ställa om till vardagsrutinerna, för nästa vecka börjar vi jobba. Så himla skönt att komma hem och få sova i sin egna säng. Att resa bort är helt underbart men att komma hem är snäppet vassare, det är himmelskt.

Eller hem?! Känns samtidigt lite lustigt att säga hem, vi har knappt bott här i tre veckor men det känns så himla naturligt att vara här, att kalla det hem, hemma (för det är det ju nu). Precis som jag och L har bara varit tillsammans i strax över 2 år men det känns som vi känt varandra och varit tillsammans så mycket längre. Så känns det med huset också. Bara tre veckor känns som en mycket längre tid. Så är det när det blir alldeles så där perfekt rätt.

Likes

Comments

Nu börjar axlarna mer och mer falla ner, mindre spända och huvudet börjar få energin tillbaka.

När vi bokade denna resa, innan vi ens köpt huset, var syftet att vi skulle få sol och bad. Trötta på svenska somrars oberäkneliga utfall ville vi iallafall säkra semesterns sista tid med sol. Denna resa fick mer än bara det syftet. Vi laddar batterierna. Programmerar om oss till realistiska villaägare, där allt tar längre tid än vad man tror.

Idag kändes det okej att åka hem igen. Det kändes okej att denna semester skall ta slut. Okej att börja jobba igen. Att denna gången åka hem, till vårt hus. Det är okej att hösten kommer. Jag längtar, bring it on!!!

Likes

Comments