View tracker

Dör så snygga bilder stadium har i sitt senaste ex. Är så sugen på att beställa hem en ny snowboard dessutom...

Ännu en vecka har susat förbi och jag funderar på om jag ska börja göra veckosummeringar för att åtminstone få ihop minst ett inlägg i veckan. Är så orutinerad på att blogga för tillfället (fast har jag någonsin varit det...?)

I veckan så har jag tagit körkort och dessutom kört under typ sämsta förhållandena, sent på natten i snöstorm med bilar som susar förbi i racerfart på E10/E4:an och lämnar en i ett otäckt moln av snörök bakom. Menmen, jag lever och är några upplevelser rikare! Igår, lördags, var det boxtävling och jag var så nervös att jag inte kunde äta på hela dagen men det gick bra ändå för att ha sådana kassa förutsättningar. Hela kroppen skakade av energibrist efter sista eventet när jag äntligen fick i mig typ en tiondel utav matlådan som var menad att vara uppäten vid lunch. Jag och min teammate gjorde några jävligt bra heat ändå och min favorit var sista där man skulle göra kettlebell snatches och en stege av cleans. Vi tog oss inte till final men det hade jag inte heller räknat med utan var där för att ha kul och lära mig. Fick dessutom så mycket pepp av folk runt mig, de trodde mer på mig än vad jag själv gjorde, och min teammate var så grymt stöttande, positiv och stark så det var en himla bra upplevelse efter att nerverna hade lagt sig. Hungrig på mer? Definitivt! Men, jag måste träna hjärnan för att inte stoppa käppar i hjulet för mig själv.

Vad annars? Prov, jobb och fest. Träffat en gammal kompis som flyttat och jag har saknat honom så mycket så det var jättetrevligt att äntligen få träffa honom igen. Tänka sig att det gått över ett år sedan jag såg honom sist.

Vad händer nästa vecka? Prov, jobb, träning och ska förmodligen följa med pappa till hans jobb och deras nybyggda gym för att visa lite teknik i olympiska lyft och kompletterande rörlighetsövningar. Är hungrig på mer och jobbigare träning så det blir nog en hel del utav det i veckan, om jag inte får ångest över pluggandet och sätter det före trots att jag redan kan det jag pluggat (standard...).


Det blev en riktig vägg av text det där, men ibland måste man ju få skriva av sig ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejhej! Har hänt mycket sen det sist skrev någonting här. Skrev teoriprovet idag inför körkort och fick godkänt, har bara uppkörningen kvar nu så är jag klar med det. Historiaprov på torsdag som jag verkligen, verkligen, verkligen behöver plugga till men inte har hunnit på grund av att jag tränat så mycket och pluggat till andra prov. Och på tal om att träna, jag ska tävla på lördag! Ska bli så kul och tävlar i lag med en annan och det ska bli så himla roligt när det dessutom är i egna boxen. Ahhh, min första CrossFit-tävling! Tänkte inte ens anmäla mig först eftersom jag har varit sjuk så länge till och från så det känns som att framförallt kondisen är i botten, men tänker fokusera mer på att ha roligt och utmana mig själv än att vinna. Ska bli så roligt! :)

Likes

Comments

View tracker

Det var riktigt kallt idag och ett snötäcke låg över staden. Inte tjockare än att asfalten syntes efter en i fotspåren men nog för att knarra och halt nog för att ramla. Har gjort hur mycket som helst idag då min dag redan började åtta för att få i mig frukost och sen fara iväg för att träna, och direkt efter det till jobbet. Imorgon börjar dessutom skolan igen och jag har en rapport som ska in och ett prov att plugga till (uääähh) så jag har fullt upp redan från start. Men det gör väl inget, för kommer få träffa alla kompisar igen som varit bortresta eller haft annat för sig :)

Likes

Comments

Såhär såg det ut på vägen ned från Aletsch-galciären. Vi - jag, pojkvännen och hans moster - gick fort nedför berget för att hinna ned till bilen innan mörkret hade lagt sig och var någorlunda trötta, vilket visade sig när vi började garva åt exakt ingenting. Men roligt var det och det var en riktigt storslagen vy man fick beskåda. Åh, längtar så efter värme och vandring nu när första snön har lagt sig över Luleå. Men men, det dröjer ju bara några månader av konstant mörker nu innan solen börjar göra sitt igen.

Likes

Comments

Håller på och försöker klura lite på hur jag vill att allt ska se ut. Är inte helt överens med headern för jag vill ha lite mer till bakgrund än en vit vägg, men det är så sällan man har någon annan som fotar en nu för tiden. Tråkigt med två inlägg med selfiesar i rad också... Aja, det får väl bli ändring på det så småningom.

Idag har jag varit i skolan (skräll) och gjort typ ingenting, pluggat lite fysik och programmering bara. Benen och rumpan framförallt är rätt död från träningen efter det långa uppehållet men jag är likväl glad för det. För att äntligen få träna igen, det är oslagbart! Det ska vara boxmästerskap snart också dessutom. Är sugen på att tävla men har inte frågat om någon annan vill än då man måste tävla i par. Hmm... får fundera på den där. Och mer än så var det väl inte? Duscha, äta, yada, yada och sen skola i morgon igen. Nu när lovet är nästa vecka tänker jag lägga allt fokus mer eller mindre på programmeringsplugg, körkortsplugg och träning. Ses!

Likes

Comments

Instagram@filippaludvig