Har faktiskt känt mig ganska ledsen nu på kvällen. Får stunder då det känns som att mitt lilla hjärta ska BRISTA i tusen bitar. Tror att jag samlar på massa elände tills min bägare tillslut rinner över. En massa saker som jag i stunden inte orkar bearbeta, så det ligger liksom där och väntar på att koka över. Vet inte hur jag ska förklara detta på ett bättre sätt haha.

Anywaaay, tänkte yoga lite nu. Yoga hjälper alltid. Utan yoga skulle jag antagligen förlora förståndet haha. Sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt, men det blir sällan så för jag hittar på en massa andra grejer att göra

Likes

Comments

Haha creepy mamma^


Till skillnad från måndag så är idag en väldigt bra dag. Känner mig glad, frisk och taggad på livet. Har dagar till och från då jag blir så less på min situation och min hälsa, men det går alltid över. Är skönt att kunna skriva av sig dock.

Jag vet inte riktigt vad jag har för "belief-system" här i livet, men jag tror 100% på att everything happens for a reason. Det är typ det enda jag VET att jag tror på. Så när saker och ting blir jobbiga och jag inte vet hur det kommer sluta så hjälper det alltid att tänka på detta "motto". Vi alla kommer hamna där det är meningen att vi ska vara.

Vet inte vad jag ville komma fram till i detta inlägg haha, men ha en bra dag!

Likes

Comments

fy vad dåligt jag har mått idag. Vaknade i princip av att jag höll på att kräkas. Hela dagen spenderades därför i soffan. Lyckades ta mig ut på en kort prommis med Enzo men mer än så blev det inte. Hatar att det ska behöva vara såhär. Mår såklart mycket bättre nu än innan jag blev diagnoserad och började ta medicin, men vissa dagar känns det som att biverkningarna kommer ta kål på mig.

Jag får ångest när jag klagar, för det hade kunnat vara mycket värre, men dagar som denna önskar jag bara att jag kunde vara helt frisk. Även om illamåendet, svagheten och yrseln är någonting som jag kan hantera när det väl slår till så lyckas jag aldrig fly min konstanta oro. Är orolig för att någonting mer ska gå fel. Att någonting i kroppen ska sluta fungera.

Min kropp har varit ur balans i ett par dagar. Tror det är därför jag känner mig såpass nere just nu. Ska försöka ta hand om mig själv bättre. Äta bättre, träna mer, sova regelbundet.

Likes

Comments

hej hopp! Vaknade ganska sent idag och fixade mysfrukost när jag gick upp. Sen gick jag ut och sprang lite med Enzo (inte helt lätt men han jobbar på det) och nu ligger jag i sängen igen och varvar ner. Ska ta mig ut igen och träna på yogamattan om ett litet tag. Är på humör för att träna och då måste man passa på.

Senare ska jag kanske bada och fixa någonting mumsigt till lunch. Typ spenatgratäng? Fatta va gott!!! Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag. Bara mysa hemma antagligen, och möjligtvis fixa lite på mitt rum

Likes

Comments

har haft en skön dag idag! Vaknade ganska tidigt och åt lite frulle och drack lite kaffe (har tydligen blivit en kaffemänniska? vet inte när) och sedan tog jag med mig Enzo ut på en promenad. När jag kom hem yogade jag och sedan började jag möblera om på mitt rum, och det är vad jag sysslade med resten av dagen. Senare på kvällen gjorde jag min favoritsoppa, och det måste vara världens nyttigaste också. Vet inte vad den heter, men den är iaf med sötpotatis, morötter, ingefära, lime, chili och vitlök. Såååå god!!!

Nu är jag helt slut så tänkte lägga mig i sängen och somna till Shrek.

Likes

Comments

Idag har varit en hektiskt dag faktiskt. Har fixat och trixat i köket och förberett inför imorgon då jag äntligen ska fira min student haha! En månad senare men vad gör det. Ska bli väldigt mysigt i alla fall.

Igår var det midsommar och alla mina planer gick åt pipsvängen så jag spenderade min kväll på FaceTime med Fanny. Saknar henne redan så otroligt mycket. Meeeen tiden går snabbt och vipps är jag tillbaka så jag ska försöka njuta av denna sommar så mycket som möjligt.

Nu har jag i alla fall kommit i kontakt med min advisor på FAU och har börjat fixa med mitt schema och jag är så taggad på mina kurser!!! Är så otroligt redo för college nu, skulle kunna börja imorgon.

Likes

Comments

Den här veckan har inte varit lätt hittills. Blev sjuk redan i lördags och förkylningen har hållit i sig enda sedan dess. Har jobbat varje dag så jag har inte riktigt gett min kropp en chans att friskna till, men vägrar sjukskriva mig så länge jag inte är döende haha. Har i alla fall kurerat mig på kvällarna med massa saft och soffhäng. Tror att det börjar bli bättre nu, men behöver i alla fall en till kväll i soffan. Vill inte bli värre inför midsommar.

Har dock hunnit med mycket den här veckan, trots sjukdomen. Har bland annat fixat nytt pass och bokat in mig på orientation på FAU. Så nu vet jag ungefär när jag behöver åka tillbaka till Florida, och det är väldigt skönt.

Likes

Comments