Hej på er finisar!

Som ni kanske har märkt så har jag varit borta från bloggen ett väldigt långt tag. Har egentligen inga speciella förklaringar på varför det blev så. För det mesta så tappade jag mest bara lusten och orken för att blogga. Men som sagt, nu är jag tillbaka och är mer än taggad på att börja blogga igen!

För att försöka göra det här inlägget mer roligare tänkte jag lägga upp några bilder från nu i veckan. Jag och min kompis var lediga i Onsdags så vi passade på att åka förbi stan och kolla på lite höstkläder och även sätta oss på ett fik, det var hur mysigt som helst verkligen!

Här ovan kan ni se en bild jag tog på min outfit jag hade på mig under dagen.

1. Tröja - H&M

2. Päls - Mango

3. Byxor - Gina Tricot

4. Skor - Lanvin

5. Väska - Gucci

,Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er,

Trodde verkligen inte det skulle bli såhär bra väder när jag vaknade på morgonen. Kände på mig att det typ skulle börja regna, men där hade jag nog lite fel haha.

Som ni ser på bilderna ovan så var jag på en uteservering med min kompis idag, det var verkligen hur mysigt som helst! Lyckliga som vi är så har vår skola matkort på olika restauranger här i stan så det här kommer nog göras om några gånger till.

Idag slutade vi väldigt tidigt vilket är skönt på en måndag, så nu har jag kommit hem från skolan och sitter och äter en avokado macka och dricker lemonad. Snart ska jag sätta mig och plugga till ett naturkunskap prov, jippie. Känner verkligen att jag behöver lov nu, som tur är så är det bara 4 dagar kvar till lov. Det är bara att hålla ut och kämpa de sista dagarna!

,Puss


Likes

Comments

1. Tröja - Mango

2. Byxor - BikBok

3. Jacka - Kappahl

4. Päls - Hollies

5. Skor - UGGS

6. Väska - Ur & Penn

,Puss

Likes

Comments

Mina senaste gillamarkeringar på Instagram!

Enjoy,

PussLikes

Comments

Instagram@filippalindeen