Några bilder från en superhärlig söndagsmiddag på Drottninggatan 35 för att fira Sophie som fyllt 19 år!! Jag åt två goda rätter, en fisktaco och en tryffelpasta. Det var även väldigt roligt att få träffa flera som jag inte sett på länge då jag börjat plugga på universitetet, men mer om det senare!

Ny skola, ny bloggstart? Ja, vi kan ju alltid hoppas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags firade vi Klara som fyllt 19 år med brunch på kvällen, champange och dans. Superhärlig kväll med roliga människor!!

Likes

Comments

Dag 2 hyrde vi bil och åkte ut på Long Island. Det tog ganska lång tid att komma ut dit men väl där var det härligt. Vi åt lunch på "Lunch" som serverar sina kända lobster rolls, det var gott. Därefter körde vi genom The Hamptons, south and east. Coolt att ha sett de ställen som finns med i alla filmer!

På eftermiddagen kom vi fram till Montauk och då badade vi i Atlanten. Det var enorma vågor, nästan lite läskiga, och vattnet var salt. Men det var coolt och roligt. När vi precis gått upp ur vattnet ser jag något svart simma i vattnet och sen visar det sig att det är en säl?!? Som simmar några meter ifrån där vi nyss badade...

På kvällen åkte vi vidare till Sag Harbour, där bland annat the Kardashians håller till, och åt god italiensk middag innan bilfärden hem, som var lite speciell den med, med bilar som körde över refuger och hejvilt mellan körfilerna ;-)

Likes

Comments

Spenderade några dagar i New York med hela familjen förra veckan och äntligen blev man hel igen. Finns ingen stad som jag gillar så mycket som New York, allt är så underbart på sitt egna vis. Alla olika människor, god mat, känslan och alla ljud. Så häftigt!

En av dagarna åkte vi upp till Harlem där jag faktiskt aldrig varit förut. Där åt vi på Red Rooster och det var supergott. Därefter gick!! vi från 172-gatan ner till Madison Square Garden. En promenad som kändes rejält i hela kroppen. Väl framme i parken avnjöt vi en supergod hamburgare och pommes från ShakeShack <3

Likes

Comments

Jag har tagit vara på varje tillfälle att träffa kompisar och hitta på roliga saker. Det är svårt att få ihop att kunna träffas då alla jobbar olika tider och olika mycket. Men tre tillfällen har jag i vart fall förevigat i bilder.

Bild 1: En avskedsdrink för Matilda som nu lämnat oss för USA, känns väldigt trist men ska försöka ta mig dit och hälsa på så snart som möjligt!! Lovisa var också med, som även hon snart flyttar från Skåne upp till Örebro för att bli psykolog.

Det är på riktigt nu när alla vänner gör olika saker, flyttar till olika ställen och det kommer inte längre vara naturligt att träffas. Nu kommer man behöva ta vara på relationerna på ett helt nytt sätt men jag vet att de riktiga vännerna kommer bestå oavsett vad.

Bild 2: Hattfest hos Oliver, roligt tema och spännande kväll. Jag fick träffa Sofie och Sara och var glad.

Bild 3: En kväll som egentligen skulle spenderas på beachclub blev istället en mysig kväll med drinkar och två fina vänner. En härlig kväll med olika samtalsämnen som berikar livet lite extra. Fler kvällar som denna tack!!

Likes

Comments

I lördags steg jag upp tidigt för att åka till Torekov och hänga med saknade vänner. Det bjöds på gött häng, många skratt och snack följt av båttur till Hovs hallar där vi hoppade från klipporna. Sen hoppade jag, Ludvig, Lina, Johannes och Oscar av på Hallands Väderö och myste med chips, lite härligt bad och vilda hästar. Supermysig dag!! Och jag hoppas på reunion senare i augusti i Theos stuga ännu en gång <3

Likes

Comments

För någon vecka sedan besökte jag och Matilda Holy Smoke. Vi hade höga förväntningar och miljön levde verkligen upp till dem då det var livemusik och solsken. Tyvärr måste jag säga att maten inte var speciellt märkvärdigt, kan vara för vi inte tog enbart kött men är ändå lite besviken. Jag hade ändå en trevlig söndag tillsammans med tjejen som nu lämnat oss för USA... Förhoppningsvis får man in ett besök till henne i höst så vi ska nog klara oss!

Likes

Comments

NU ÄR DET SEMESTER!!!
Jag ska njuta så av varje dag, bada, sola och äta god mat. Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna sen jag fick semester i fredags, underbart.

Likes

Comments

I tisdags var det dags för en efterlängtad brakmiddag på Papas i Båstad. Det var min familj + en massa familjevänner och deras barn, vi blev ett riktigt gott gäng.

Kvällen började på Papas med tvårätters, vin och drinkar. Som vanligt var jag enda tjejen bland ungdomarna men hade roligt ändå!! Därefter gick vi upp till Pepes, drack champange och dansade!! En bättre tisdag

Likes

Comments