I lördags bjöd jag hem Sofie till mig i Lund och vi fikade på Inkognito, gick på spännande julkonsert i Domkyrkan, lagade mat hos mig och snackade och drack bubbel kvällen lång. Supermysigt och välbehövligt!!

Julkul i stallet och pynttävling ledde till en väldigt vacker Grynet. Massa mys och gott julgodis.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag trivs som fisken i vattnet i mitt korridorsrum på Lunds nation. Min korridor är så mysig och på första advent julbakade vi och pyntade köket. Jag är även väldigt nöjd med mitt rum och nu äntligen börjar det bli färdigt, även det är julpyntat och jag ska försöka ta en bild på resultatet i dagarna.

Lediga dagar betyder ofta att jag tar tåget till Helsingborg, besöker stallet och rider på min lilla häst. Men en av dessa lediga dagar i november resulterade även i en båttur till Hornbaek där jag och pappa avnjöt en god fisk med pommes i hamnen, mysigt att ta vara på de sista fina (men kalla) dagarna.

Jag blev medbjuden på midnattssittning i AF-borgen med massa lundaspexare med respektive. Kvällen började vid 23 då jag cyklade hem till Linnéa och hängde med henne och Elsa. Vid halv 1 anlände vi till AF-borgen då vi drack fördrink och minglade. Mitt i natten blev det sen trerätters, bland annat åt jag KÄNGURU för första gången i mitt liv. Efter maten och diverse uppträdande bjöd kvällen på dans och nya människor.

Efter för få timmar sömn gick jag, Anja, Samuel och Gustav sen på spexet på söndagskvällen. Spexet får lätt 10/10 kängurur!!

Likes

Comments

För några veckor sen var det dags för oss fd nollor i T1 att tacka våra kära faddrar med en hejdundrande fest. Temat var Taco med inspiration från bland annat Mexico. Festen blev lyckad och faddrarna var nöjda!! Vi med för den delen och nu väntar vi spänt på tacktack-festen nästa termin.

Likes

Comments

En kväll på AF-borgen då Medicinska Föreningen bjöd in till bal. 3-rättersmiddag, för många tal, rolig underhållning, vals, dans och härliga vänner.

Vi började kvällen hos Linn med fördrink, snacks och photoshoot (som hör till). Därefter vandrade vi vidare till AF-borgen och placerade oss vid vårt bord. Därefter följde god mat, många sånger, tal och skratt. Efter middagen var det dans i lilla salen med liveband. En påkostad tillställning och det var roligt att få uppleva en riktig universitetsbal. Ännu bättre att jag fick spendera kvällen med mina roliga nyfunna och underbara vänner!!

Likes

Comments

Påven var i stan och självklart skulle studenterna då gå en påveparad genom stan. Älskar att inget är skumt i denna stad, här går man utklädd och ingen bryr sig. Varje dag finns det x antal events och det finns något för alla smaker. Det är studenterna som äger staden och hur fett är inte det när man själv är student?

Fester har blandats med härliga promenader. Titta bara hur fin Stadsparken är?? Förtrollande.
Förra veckan var det halloween och givetvis skulle T1&T2 fira det tillsammans med en hejdundrande halloweenfest.

Min outfit från halloween. Jag var utklädd till eld/djävul, fri tolkning. Lånade en klänning av Bella, thank u <3 och jag var faktiskt ovanligt nöjd!! Det blev super!!

Fina Klara var på besök härom veckan och givetvis skulle vi då äta hamburgare!! Vi provade på Tugg denna gång, jag åt en hamburgare med chevré och honung, otroligt gott!! Rekommenderar verkligen Tugg om ni någon gång har vägarna förbi Lund, mysig inredning och god mat.

Vi har fått bära de underbara vita kläderna ännu en gång. En heldag på Prakticum och nu är vi experter på att lyfta och förflytta patienter men även på att borsta tänderna på varandra. Imorgon är det dags för en praktikdag på ett ålderdomshem, spännande.

Likes

Comments

Några bilder från en superhärlig söndagsmiddag på Drottninggatan 35 för att fira Sophie som fyllt 19 år!! Jag åt två goda rätter, en fisktaco och en tryffelpasta. Det var även väldigt roligt att få träffa flera som jag inte sett på länge då jag börjat plugga på universitetet, men mer om det senare!

Ny skola, ny bloggstart? Ja, vi kan ju alltid hoppas.

Likes

Comments

I lördags firade vi Klara som fyllt 19 år med brunch på kvällen, champange och dans. Superhärlig kväll med roliga människor!!

Likes

Comments

Dag 2 hyrde vi bil och åkte ut på Long Island. Det tog ganska lång tid att komma ut dit men väl där var det härligt. Vi åt lunch på "Lunch" som serverar sina kända lobster rolls, det var gott. Därefter körde vi genom The Hamptons, south and east. Coolt att ha sett de ställen som finns med i alla filmer!

På eftermiddagen kom vi fram till Montauk och då badade vi i Atlanten. Det var enorma vågor, nästan lite läskiga, och vattnet var salt. Men det var coolt och roligt. När vi precis gått upp ur vattnet ser jag något svart simma i vattnet och sen visar det sig att det är en säl?!? Som simmar några meter ifrån där vi nyss badade...

På kvällen åkte vi vidare till Sag Harbour, där bland annat the Kardashians håller till, och åt god italiensk middag innan bilfärden hem, som var lite speciell den med, med bilar som körde över refuger och hejvilt mellan körfilerna ;-)

Likes

Comments

Spenderade några dagar i New York med hela familjen förra veckan och äntligen blev man hel igen. Finns ingen stad som jag gillar så mycket som New York, allt är så underbart på sitt egna vis. Alla olika människor, god mat, känslan och alla ljud. Så häftigt!

En av dagarna åkte vi upp till Harlem där jag faktiskt aldrig varit förut. Där åt vi på Red Rooster och det var supergott. Därefter gick!! vi från 172-gatan ner till Madison Square Garden. En promenad som kändes rejält i hela kroppen. Väl framme i parken avnjöt vi en supergod hamburgare och pommes från ShakeShack <3

Likes

Comments