Schemat för mig här är fullspäckat i och med att vi gör så mycket med dream center så en extra ledig dag behövdes verkligen!! I fredags firade vi Veterans Day som är en dag för alla som tjänat inom militären. Så jag hade för första gången sen jag kom hit en dag där jag låg i sängen mestadels och kollade på serier. Sen i söndags efter kyrkan så åkte jag med Linnea till hennes hus och sov där i två nätter vilket också var underbart! Såå gott med svensk tacos och hemlagad mat samt en mjuk och skön säng. Jag njöt av att bara få koppla av lite och försvinna från allt och alla på dc lite.

Kram F.

Likes

Comments

WOW! Tiden har gått så fort här, kan inte förstå att nästan två hela månader har gått sen jag flyttade. Dessa två månader har varit två av de bästa men även svåraste i mitt liv. Jag älskar Los Angeles, vädret, att vara på Dream Center och alla nya vänner jag fått under denna tiden.

Under dessa två månader har jag fått utvecklas så mycket i min relation med Gud och på ett nytt sätt se vem han är, vilken kärlek han har för oss, jag får se vad han gör i andras liv och i mitt liv och det är så häftigt att ta med honom i min vardag på ett sätt som jag inte haft tidigare. Jag har äran att volontärarbeta på Family Floor som är en av de olika programmen Dream Center arbetar med. Family Floor är ett program för familjer som av olika anledningar behöver ett boende. De bor här tills de har möjligheter till att flytta till ett eget ställe. Jag absolut älskar familjerna jag får jobba med och bygga relationer med!

Varje lördag så har vi något som kallas Adopt-a-block och var vi gör är att åka ut till olika delar av Los Angeles och tjäna människorna som bor där. Vi delar ut mat och annat som blivit donerat till Dc, bygger relationer men människorna där, leker med barnen och gör det som behövs. Den delen av LA som jag åker till så startade en annan kyrka upp en barnverksamhet i samarbete med oss där vi vår lära dem vem Gud är. Det är så häftigt att se hur atmosfären förändras till det bättre varje vecka och att vi får vara med och sprida Guds kärlek.

Men det har verkligen inte varit lätt alltid. Det kommer dagar som jag bara vill åka hem till Sverige och alla vänner och familj och det är dagar jag känner mig ensam. Jag vet att jag är här av en anledning, Gud har kallat mig till Dream Center och i och med att jag bygger Guds rike här gör att djävulen attackerar desto mer. Han vill att alla vi på dream center ska känna oss ensamma, att vi ska få hemlängtan och vilja åka hem men något jag fått lära mig är att alla vi här känner detta, alla vi går igenom tuffa saker i våra liv men vi är här tillsammans som en familj. Det är mina systrar och bröder och vi är inte ensamma i detta utan när jag inte orkar hålla mina armar uppe och prisa Gud så finns det någon som hjälper mig att hålla dem uppe.

Kram Filippa.

Likes

Comments