Hej!

Jag känner att ni inte riktigt har blivit "uppdaterade" på senaste tiden så här kom några bilder från denna vecka och från i Söndags.

Imorgon ska jag kanske till Yoump eller stallet för att bygga banan till tävlingarna på Smedstad i helgen. Min Stallvlogg kommer också upp så håll utkik! Kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Adidas Crop Top White - Sportive Unlimited

Jeans - Cubus

Likes

Comments

Hej! Första dagen av v.12 idag och jag tänkte dra veckans planer här som jag ofta gör.

Måndag - Idag är det ridning och skötdag så det blir en dag i stallet, det bästa jag vet <3

Tisdag - Likadant som dagen innan, lektion och skötdag. Det annorlunda är dock att jag har studeidag! Måste ändå tyvärr in till skolan i ca en halvtimma för utvecklingssamtal :(

Onsdag - Jag tror att det är en slags "Ungdomsträff" i stallet där våran ungdomssektion ska träffa en annan. Det ska nog bli väldigt kul!

Torsdag - Hem efter skolan, kanske tar en springtur och sedan måste jag plugga till ännu ett SO prov.

Fredag - I skolan är det SO prov och efteråt har jag inget planerat.

Lördag & Söndag - Jag ska hjälpa till på hopptävlingar i Smedstad men vet dock inte om jag ska göra det båda dagarna, två halvdagar eller så. Men det får jag väll veta snart :)

Likes

Comments

Gissa vem som var på Ullared? Jo jag! :)
Jag hade aldrig varit där förut och jag tyckte verkligen att det var jättekul. Det blev ganska många saker som jag tog med mig hem hehe...
Men de sakerna kan ni nu se på youtube på "CF Ridsport". Nu ska jag iallafall visa lite bilder från dagen. Dock så glömde jag helt bort att ta bilder på hästavdelningen. Var så upptagen med att shoppa där haha!

Länk till videon: HÄR

Likes

Comments

Hej!

Jag och Clara har skapat en egen youtube som kommer att handla mest om hästar! Det kommer verkligen bli jättekul att lägga upp där.

Våran första video är uppe och den heter "ULLAREDS HAUL 2017". Där visar jag allt hästrelaterat jag köpte på Ullared. Så om ni vill se vad jag köpte så kan ni kolla där då jag inte kommer att lägga upp det på bloggen.

Länk: HÄR 


Om ni vill prenumerera och se våra videos söker ni bara på "CF Ridsport".

Det var allt jag ville säga nu,
Kram <3

Likes

Comments

I fredags så körde jag bowling och åt middag med hoppgruppen, superkul! <3

Idag, alltså Lördag så hoppade jag först på morgonen. Sedan hänge Clara med hem och på kvällen åkte vi till stallet för Luciatack, mys!

Än så länge en prima helg! Imorgon blir det en till sväng till stallet för ett möte. Hörs!

Likes

Comments

Fredag - Först blir det att åka till stallet för att sköta och förmodligen rida ut. Sedan hem för att byta om till en kväll på stan med hoppgruppen <3 Vi ska göra några roliga saker :)

Lördag - 09:00 är det uppsittning och dags för hopplektion. Det är en igenridning då vi missade en annan gång. Inte säkert att jag får Curry <3

Senare på kvällen så ska jag vara med och hålla i en aktivitet, nämligen Luciatack. Det ska bli jättekul och mysigt! <3

Söndag - Sovmorgon, sedan ska jag vara i stallet 14:00 för ett möte. Efteråt blir det kanske någon typ av träning då jag inte har gjort det på länge.

Det var denna helg, bara så att ni skulle hänga med lite på vad jag ska göra. Vi hörs någon gång,
Kram

<333

Likes

Comments

Hej!

I måndags hade vi hästbyte på lektionen och gissa vem jag fick? Curry! Det var jättekul att få honom i den vanliga gruppen då jag bara har haft honom i hoppgruppen. Tänkte att jag äntligen skulle få ha en dressyrlektion på honom då, men igår var det faktiskt hopplektion ;) Det var ju såklart jättekul men längtar tills en dressyrlektion med honom.

Så vi hoppade på ena långsidan och hade typ "gymnastikträning". Vi travade in, sedan kom 3 travbommar, travade några steg och sedan kom ett kryss. Efter det skulle man lada i galopp, gallopera 4 steg in till en studs på 3 hinder.
Jag tyckte att det gick väldigt bra för mig och Curry vilket kändes bra. Jag kunde hålla tillbaks honom och det gick rätt så lugnt så jag är väldigt nöjd med passet.

Dagens pass på Curry gick också hyfsat bra. Vi var inte helt i synk med varandra men jag hade ändå av någon anledning en bra känsla i slutet av lektionen.
Idag red jag utan handskar för första gången på väldigt länge men jag ville prova utan då många säger att man får en väldigt bra känsla. Det funkade inte alls för mig. Jag tyckte att det bara var obekvämt och att ingenting blev bättre, men aja. Helt okej pass ändå!

Han är så fin!!!

Likes

Comments

Hej hej och förlåt!

Uppdateringen här har ju varit nere på 0 vilket jag vet om. Jag har inte lagt upp något här under hela veckan. Det är ju inte en jättelång paus direkt men från att lägga upp varje dag till att bara försvinna är ju inte helt okej.

Jag har haft mycket i stallet och skolan men egentligen så är den största anledningen till att jag inte har bloggat att jag helt enkelt inte haft lust. Jag kände bara att jag skulle ta en mini-paus men ändå komma tillbaks till bloggandet igen.

Nu så har jag även bestämt att jag inte alltid ska uppdatera varenda dag. Liksom inte behövde känna någon press att blogga varje dag, utan istället lägga upp när jag känner för det och när jag faktiskt har något att skriva om. Så hoppas det blir bra ändå för jag tycker att det känns mycket bättre iallafall.

Så vad har hänt denna vecka?

Jo, i Måndags så fyllde jag faktiskt 14år! Det känns kul att bli äldre och jag hade verkligen en jättebra födelsedag med vänner och familj. Jag är väldigt tacksam över det jag fick från alla håll <3

Tisdag - Internationella Kvinnodagen <3

Torsdag - Springtur

Fredag - Sleepover med 2 bra vänner <3

Lördag - Utbildning med SISU och kväll på Kolmården.

Söndag - Idag blir det en sväng till stallet för en uteritt med fantastiska vänner, i det fantastiska vädret, med en fantastisk ponny! <3

Åhh vad jag älskar honom! <3333

Likes

Comments

I Söndags så hade jag stalljänst och tog bilder på i princip allt. Dock inte vid insläppet men nu kommer bilderna;

<3

Likes

Comments