Hej!

Det blev ju bara ett inlägg igår. Det var pga att jag åkte hem tidigare än de andra då jag inte mådde så jättebra. Jag gick och la mig, sedan åt jag middag och så gick jag och la mig igen.

Nu när jag vaknade så hade jag feber. Jag vill gärna åka skidor men det skulle inte varit så bra att göra idag med feber. Så nu ska jag vara hemma och vila. Om jag känner att jag orkar så kanske jag ska plugga lite. Jag har ett Religions prov efter lovet som jag inte är så taggad på :/

Jag kanske skriver något mer här senare ikväll men nu ska jag iallafall bara ta det lugnt, hörs!

Bilder från gårdagen <3

Likes

Comments

Hej!

Nu har vi ätit middag och sitter just nu och gör ingeting. Ska väll inte gå och lägga oss försent heller då man vill upp tidigt och åka skidor imorgon.

Dagen började med att vi var ute i backen kl. 10:00. Det var inte jättemycket snö först och med vissa grusiga eller isiga delar. Vi åkte tills vi blev lite kalla, sedan gick vi in och tog en fika. Efteråt så hade det snöat mer och det var mycket snö i backarna faktiskt. Då var det väldigt skönt att åka på många ställen.

Senare vart det lunch, jag åt en gulaschsoppa som vart helt okej, lite för stark bara. Efter det åkte vi mer skidor och när liftarna nästan skulle stänga så tog vi faktiskt en till fika och sedan fick vi åka hem direkt då liftarna stängde 16:30.

Det vart alltså inte så jättemycket åkning utan många stopp för att värma sig och äta. Imorgon får vi se till att komma ut i backen tidigare och inte fika två gånger ;)

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu när jag vaknade första morgonen här i Åre så var det mycket snöigt ute. Det hade snöat hela natten och det snöar fortfarande. Det var bra då det inte alls var mycket snö igår så idag blir det rolig skidåkning!

Hörs senare,
Kram

Likes

Comments

Hej!

Nu såhär sent på kvällen så kom jag på att jag glömt blogga för dagen, det måste ju göras! Kommer skriva väldigt kort och berätta mer imorgon.

Nu så är vi iallafall framme vilket vi har varit väldigt många timmar. Imorgon blir det första åken i backen vilket ska bli super kul! Det är nog första åken för i år och även första åken i Åre på många år.

På bilderna här nere ser ni gårdagens middag på hotellet i Sundsvall, mys!

Likes

Comments

Hej!

Idag hittade jag lite bilder från hopptävlingen på Skogslotten. Det var på sommaren 2016 då jag gick på ridläger där för andra gången. Jag hade en B-ponny, skimmel, vid namn Donatello som brukade kallas för Tello eller Donken. Han var en väldigt fin liten ponny och jag gillade honom väldigt mycket, både i hoppningen, dressyren, ute och bara hur han anmält var. Han kunde dock vara lite jobbig och svår ibland men det löste sig alltid.

Sista dagen var det hopptävling där och jag tror att vi hoppade 60cm, alltså LD. Allt gick bra förutom en vägran på sista hindret. Det tyckte jag var väldigt synd, det var liksom bara ett hinder kvar så skulle vi gått felritt och kanske till och med tagit hem en placering men så är det. Dock så fick vi faktiskt placering, faktiskt en första plats, i en annan "gren". Det var ute på terrängbanan och man skulle först rida 200m, sedan 300, sen 350 och sist 400m. Allt detta skulle man göra på en minut och det ekipage som var närmst den tiden i snitt vann helt enkelt, vilket det lägret var jag och älskade Donatello <3

Älskade ponny och älskade Skogslotten <3

Likes

Comments

Hej!

Nu är det äntligen sportlov! Så skönt att få vara borta från skolan ett tag. Imorgon åker vi mot Sundsvall och sedan på Lördag kommer vi fram till Åre. Det ska bli superkul.

Idag var jag i stallet för att sköta Curry. Sa hejdå till honom nu för lovet och fick även lite bilder på oss av Alba och Vira.

Jag la upp en bild på min instagram; @Filippalangborg från dessa bilder tagna av Alba och Vira.

Nu ses jag och älsklingen om en vecka, saknar honom redan. Ska även lämna Selma gumman hemma så får säga hejdå till henne imorgon,
Kram

Likes

Comments

Hej!

Nu så var kursen slut, denna Grönt Kort Kursen. Den har varit superrolig och väldigt lärorik. Idag var slutprovet, som man har väntat på och varit nervös över ganska så länge. Trots det så känner jag att det gick ganska bra, tror faktiskt att jag klarade mig och inte måste göra omprov. Det känns ju väldigt bra så nu är det bara att vänta på resultatet.

Nu när jag har kommit hem från stallet så har jag ätit duschat och tränat. När jag tränar hemma använder jag appen "Seven" som är styrketräning för hela kroppen. Den är bra så jag rekommenderar den.

Nu sitter jag och kollar på Stjärnkusken som jag har gjort några Torsdagar förut. Intressant program!

Imorgon blir det stall och packning inför Åre.

Likes

Comments

Hej!

Sedan jag kom hem från skolan så har jag verkligen suttit och pluggat till slutprovet på Grönt Kort kursen hela tiden känns det som. Det provet är imorgon och jag vet faktiskt inte om det känns som att det kommer att gå bra och att jag kommer klara det eller helt tvärtom. Om det går dåligt så är ju det värsta som kan hända att jag får göra omprov så jag ska nog vara lugn haha.

Imorgon ska jag även ta en fika på stan med några kompisar efter skolan och klippa mig. Har verkligen behövt det väldigt länge då mina toppar är så slitna så det ska bli skönt att få gjort. Efter det så åker jag direkt till stallet för det absolut sista provet på hela kursen. Snart kommer jag att ha grönt kort, yay!

Älskade Curry från gårdagens hoppning <3

Likes

Comments

Hej!

Idag var det ju då alla hjärtans dag! <3
Började min morgon med att få choklad och en liten present av mamma, supergott! Choklad är ju verkligen en del av alla hjärtans dag tycker jag iallafall.

Efter skolan så var det även dags för första hoppträningen på Curry 2017. Har ridit honom ute någon gång och på en P&J men inte haft någon hoppträning för denna termin. Det kändes kul att få hoppa honom igen och han var lika pigg som vanligt ;)
Vi hoppade en serie och lite på en volt. Volten gick faktiskt bra och jag kände att han hade en väldigt bra galopp som jag även kunde hålla lugn.
På serien så var det lite svårt att få en jämn galopp från att man kommer in i serien tills man kommer ut. Mot hindret måste jag skänkla på medans jag måste bromsa mycket efteråt.

Jag tyckte att det var superkul att få hoppträna honom igen och jag ser fram emot nästa träning. Nästa vecka är det ju sportlov och sedan vet jag inte om det är teori men om några veckor så får jag iallafall hoppa honom igen.

Detta var helt enkelt en bra alla hjärtans dag och nu ska jag äta lite mat och även choklad,
Kram <3

Likes

Comments