Nu börjar denna vecka komma mot sitt slut vilket betyder att jag som vanligt ska ta upp planerna för nästa vecka;

Mån - Till mesta dels en skön hemma dag som kommer att inehålla massvis av packning. Måste börja packa till ridlägret på söndag så det ska göras imorgon. Sedan ska jag även ta en sväng förbi hööks och köpa de saker jag behöver innan Skogslotten.

Tis - Likadant som måndagen, bara att fortsätta packa. Sen ska jag dock åka till stallet istället för höks på eftermiddagen. Ska ta en liten "fika" med hoppgruppen för att säga ett sista hejdå för terminen. Kan ju också passa på att mysa lite med Curry om han har några pauser under sin dag då han går ridläger.

Ons - Det sista av det som inte har packats ska göras nu, för senare på kvällen åker jag upp till Stockholm. Där ska vi träffa några vänner från usa som vi inte sett på väldigt länge.

Tors - Denna dagen spenderas genom att vara med våra vänner och ha en bra dag helt enkelt.

Fre - På morgonen åker vi ut till landet i skärgården och är där tills på lördag.

Lör - Vi åker hem till Linköping igen på förmiddagen för att packa upp samt fixa iordning oss för att sedan åka till några andra kompisar. Dom ska ha en hejdå fest för att dom sedan ska åka till England och vara borta i ett år, jag kommer verkligen sakna dom massor <3

Sön - TAGGA!!! Kl. 17:00 är det dag för mig att rulla in på gården på skogslotten och starta detta efterlängtade ridlägret. Jag är så sjukt taggad och detta kommer verkligen att bli så bra!

Tror verkligen att detta blir en bra vecka med mycket spänning hela vägen fram tills på söndag! :))))Skärgårdslivet <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagen är igång och jag har ätit frukost samt gjort iordning mig. Vädret är inte så jättefint just nu, men det ska förmodligen klarna upp.

Idag vill jag faktiskt åka vattenskidor första gången för året. Trots kylan så vill jag ändå komma upp och åka då det är så kul! Om jag åker kommer jag nog att ha våtdräkt iallafall då det som sagt är väldigt kallt.

Nu ska vi förmodligen ta en liten promenad till ängarna och gå till kossorna. Får se om de fortfarande är kvar :)

Imorgon blir det hemfärd någon gång efter lunch. Sedan är vi hemma i två dagar för att efter det åka tillbaka till Stockholm där vi ska träffa några från usa. Det ska väll bli kul men jag har en känsla av att jag kommer att gå runt och vara nervös och taggad till Skogslotten hela veckan haha ;)

Ifrån en bra kväll med bra vänner <3

Likes

Comments

Nu är denna dagen snart slut och midsommar är över. Det har varit en mysig dag med mycket gott och roliga saker. Vädret har varit lite on och off, lite kallt ibland och sådär men fint var det ju också.

Nu kan jag börja tänka på saker framöver, vilket just nu är Skogslotten. Helt sjukt hur taggad jag är och hur bra vecka detta kommer att bli! Nästa vecka så börjar packningen på riktigt och jag måste även ta en sväng förbi hööks för att köpa lite saker som jag kommer behöva för lägret.

Jag tackar för denna midsommar denna gången så är den tillbaks igen nästa år, 2018.

Likes

Comments

Midsommar!

Sommaren är verkligen här och den invigs av midsommar. Har fixat mig och snart ska vi åka iväg för lunch samt dans runt midsommarstången. Har dock inget internet för min surf är slut, så det får bli uppdatering senare ikväll.

Hörs då,
Kram

Lägg gärna till mig på Snapchat för att se bilder på min vardag;
@Filippalangborg

Likes

Comments

Hej!

Som titeln säger så var det sorgligt nog sista hoppningen för terminen i tisdags. Dock så var det ingen sorglig stämning alls utan tvärtom. Det var en så rolig träning med mycket fniss och skratt :)

Jag hade som vanligt Curry men "twisten" denna lektion var att vi hoppade barbacka. Längesen vi gjorde det men det gick iallafall hur bra som helst. Curry var väldigt pigg och snabb vilket han inte har vart så jättemycket på sistone, så det var kul att han är tillbaks som förut.

Vi hoppade iallafall en serie med många studs och sedan även ett räcke i mitten. Det blev några stunder då jag var riktigt nära på att glida av, men jag är väldigt nöjd med träningen i helhet. Nu blickar vi framåt till nästa termin :)

Likes

Comments

Igår vloggade jag hos @nvh_hastvlogg på Snapchat! Se till att lägga till dom för att se mina vloggar under dagen. De flesta vloggarna finnss kvar, men kom ihåg att de bara är där i 24h :)

Från barbacka hoppträningen igår <3

Likes

Comments

Hej!

Har kommit hem från ett grymt ridpass! Jag red Taz, en maxad D-ponny/liten storhäst för första gången. Det var så kul att få rida den lite större typen än vad jag är van vid. Högre upp, större steg och mycket mer häst.

Vi red kadrilj idag då det var sista lektion för terminen, och alla i gruppen tyckte det lät kul. Jag och Clara var i täten vilket vi också var förra gången vi red kadrilj, så jag tyckte att vi jobbade bra tillsammans :)

Taz lyssnade verkligen så bra och gick superfint! Han var som en drömhäst om man kan säga så!

Passet resulterade i en supersvettig jag och en ännu svettigare häst. Han blev spolad i kallt vatten och fick beröm för att han var så duktig på lektionen.

Jag längtar tills nästa ridlektion med denna gruppen och ridlärare nästa termin men tackar nu för denna vårterminen <3

Likes

Comments

Hej hej!

Vill bara säga att jag idag har vloggar på @hvloggar på Snapchat :)

Lägg till dom för se min dag idag, så hörs vi igen imorgon,
Kram <3

Likes

Comments

Hej hej! Vi har inte riktigt hörts på ett tag men nu är jag iallafall här med ett inlägg. Jag hade tänkt att skriva lite om ridlägret jag ska på då det är exakt två veckor från idag tills jag ska åka dit.

Ridlägret jag ska på heter Skogslotten och ligger i Norrköping. Jag har gått på läger där två år innan samt åkt dit på en tävling förra året med Mandy. Jag har skrivit om detta innan men som en kort sammanfattning så hade jag Coda första året och Donatello andra året, båda är två vita B-ponnys.

Detta året hoppas jag på en C eller D-ponny som jag kan utvecklas massor med. Denna veckan är ett så bra tillfälle till att få utvecklas massor inom flera grenar, men framförallt då hoppning och dressyr. Man rider två lektioner per dag, en hoppning och en dressyr oftast men det kan ju då ändras ibland med lite uteritter osv. Det är dock fyra uppsittningar per dag, om man räknar med att skritta till och från hagen som är några hundra meter bort.

Mitt läger börjar Söndag v.26 och slutar Söndag v.27. Innan eller på sista dagen så är det tävlingar i dressyr, hoppning, handyhorse och temporidning. Ibland är det även körning, men vet inte om de har kvar den tävlingen. Sedan så är det alltid små tävlingar under lägret som städartävling, sakletartävling, m.m.

Som sammanfattning kan man helt enkelt säga att Skogslotten är världens bästa läger och ställe med personalen, ridlärarna, hästarna och kompisarna. Jag är så sjukt taggad!


Övre bilden är Coda, och nedre är på Donatello <3

Likes

Comments