Gud va kul, jag fick rida Cezar idag! Han har varit halt ett tag men nu är han frisk igen och han kändes jättebra. Vi hade markarbete och han kändes pigg och fin som vanligt. Jag är verkligen jätteglad att han är tillbaka på lektionerna igen :)

Idag hade jag och två vänner en fantastisk brunch, så checka in här imorgon kl. 10:00 för kamerabilder från idag!

Nu sitter jag utomhus och kollar på Netflix, äter gott och myser. Njuter av min långhelg!

Cezar <3333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej, så gårdagens Curry, helt fantastisk. Jag är så nöjd med honom och han skötte sig exemplariskt. Vi jobbade på linjer och vi hade en bra rytm och gick alltid på rätt galoppsprång. Jag kunde få fram honom och även ta tillbaks honom. Sprången var också jättefina och det känns bra inför nästa vecka. Juste, jag har inte ens berättat vad som händer nästa vecka va? Jag och Curry ska starta en LD två faser i Hageby, vår första bortatävling tillsammans. Det ska verkligen bli super kul! Ser fram emot det massor!

Idag börjar min långhelg förresten. Ska inviga den med att träffa två kompisar och äta brunch, supermysigt! Ska cykla dit snart när jag har fixat klart här hemma. På eftermiddagen har jag även ridlektion, banhoppning. Undra vem jag får rida denna gång? :) Jag skriver mer om det ikväll så vi hörs <3Likes

Comments

Hej och godmorgon! Idag har jag sovmorgon en stund men jag ska snart cykla till skolan. Kände att jag kunde passa på att skriva något då ni inte fick något inlägg igår.

Men igår så hade vi iallafall banhoppning ute och jag hade Curry. Vi fick rida fram självständigt och jag tyckte att han lyssnade på mig väldigt bra och gjorde det jag bad honom om, som att öka, minska, ställa, svänga och allt sådant. Sedan vid själva hoppningen så gick det också bra. Dock så hoppar han lite långt ibland och hoppar väldigt platt. Det är för att han ibland får en så stor gallopp, och den måste jag minska men fortfarande behålla samma bjudning. Då kan jag också gå på färre gallopp språng i kombinationer, men inte göra så att det går långsammare, utan bara behålla samma tempo. Idag är det hoppning igen, och denna gång har vi linjer :)

Imorgon får jag ledigt förresten!!! Alltså kommer jag bara ha gått två dagar i skolan denna vecka och sedan ha 5 dagar borta från skolan, skönt! Jag har inte så jätte mycket planer för veckan men att vara hemma känns nödvändigt. Idag har jag dock ett prov och även nästa Tisdag, men sedan är det nog slut på det ;)


Gud vad han är bra, älskling! <3

Likes

Comments

Nu är jag hemma från Norrköping Horse Show, det var jättekul! Trevlig lunch och trevligt sällskap. Det är så kul att se dessa hästar när de hoppar de här stora klasserna. Man blir verkligen så inspirerad och det ser bara helt fantastiskt ut. De där flygmomenten alltså!


Vill även berätta att jag nyss har lagt upp en ny video på youtube. Det är en tävlingsvlogg men inte med så mycket material. Har några filmer från stallet osv och sedan även min runda men nästa gång kommer vloggen förhoppningsvis bli bättre. Men ni kan ju iallfall gå in HÄR och kolla på videon <3

Likes

Comments

Snart bär det av till Norrköping Horse Show där vi är inbjudna på en lunch. Ser fram emot det massor och hoppas även på att få kolla runt lite där :)

Igår så fick jag väldigt mycket gjort men det var inte den roligaste dagen direkt. På morgonen var det ju då en försäljningsdag på skolan. Vi sålde kanske inte så jättebra vilket gjorde att det inte vart så kul att bara sitta där.
Sedan åkte jag hem och gjorde mycket saker som behövdes. Jag tog en springtur, städade, gjorde läxor, redigerade en video och massor sådant. Videon kommer nog upp idag också så håll utkik på kanalen; CF Ridsport!

Nu ska jag upp ur sängen och komma igång med dagen. Vi hörs lite senare!

Likes

Comments

Hej! Ville börja med att säga varför jag varit lite off denna vecka. Det är helt enkelt så att jag inte har haft något att skriva om liksom. Har inte gjort något jätte speciellt på dagarna osv. Skulle inte säga att jag inte har haft tid, för det har jag. Det har varit stunder då jag tänker "Nu hinner jag faktiskt blogga", men sedan så kommer jag på att jag inte har något att skriva om. Då känner jag att det är bättre att det inte kommer upp något inlägg än ett kort och slarvigt inlägg.

Okej, så ska vi prata om värmen!? Hur varmt har det inte blivit nu? Från snö och regn till detta? Fattar verkligen inte att det kan ändras så snabbt, men det är jag glad över. Igår så var jag ute i linne och tunna shorts klockan halv 9 på kvällen och idag ska jag även ha shorts och T-shirt i skolan. Sommaren börjar närma sig och det gör sommarlovet också. Det är egentligen bara 12 riktiga skoldagar kvar för oss! Jag måste verkligen börja kolla på skolavslutningsklänningar NU!

Idag ska jag först hem till mig med Vira efter skolan. Vi hoppas på att värmen håller sig så att vi faktiskt kan gå ner till badet och bada lite. Hur skönt skulle inte det ha varit? Sedan så åker vi hem till en från Ungdomssektionen och spenderar kvällen där, mys! <3

Likes

Comments

Denna vecka har vi elevens val i skolan, alltså aktiviteter som vi har fått välja att köra under veckan. Jag har gymnastik på förmiddagen från 09:00 - 11:00 och sedan "photagraphy", alltså foto på eftermiddagen från 13:00 - 15:00. Alltså en lugn och skön skolvecka :)
Här kommer veckan även i mer detalj:

Måndag - Idag var det teori och vi pratade om mer komplicerade delar av hästens utrustning.

Tisdag - Imorgon då är det också teori men vet inte vad den är om. Ska kanske göra några läxor också om jag har mycket tid över.

Onsdag - Först skola och sedan ska jag nog hem till Vira och sova över där med henne och Clara <3

Torsdag - Jag och Maria ska hem till mig och baka MASSOR muffins och glasyr till Lördag då vi ska sälja det med klassen.

Fredag - Myskväll med Pionjär <3

Lördag - På morgonen blir det "Spring Fair" vilket är då vi säljer saker med klassen för att tjäna lite pengar till klasskassan. Senare måste läxor göras!

Söndag - Skötardag, sedan ska jag och några andra från LFK även åka till Norrköping HorseShow och äta lunch. Vet inte riktigt vad vi ska göra än i detalj men tror att det kommer att bli riktigt kul! 

Likes

Comments

Han är så bra, den fina ponnyn Courier Boy. Han slutar aldrig att imponera på en.

Igår var det som sagt LFK Cup och för ponnyerna låg hinderna på 65cm. Jag var jättetaggad och väldigt nervös under hela dagen fram till start. Sedan är det bara som att man glömmer all nervositet och fullständigt fokuserar på sig själv och hästen. Man stänger nästan ute omvärlden och det ända som finns i huvudet är banan. Jag älskar den känslan, när man vet vad man ska fokusera på och man gör det till 100%.

Lite tidigare på framridningen så hann jag inte alls mycket (då han gick precis innan mig och sedan var det bara några nummer till start) och det kändes inte särskilt bra. Jag hann inte riktigt få kontakten med honom och känna på hur han kändes den dagen. Sedan när det var min tur var det bara att tänka positivt och göra vår grej.

Inne på banan innan start så galopperade jag på en volt och det jag jobbade med var att han skulle komma igång i en bra gallopp. Jag tyckte att jag fick fram honom innan startsignal och hade en bra gallopp mot första hindret. Sedan flöt banan bara på och det kändes hur bra som helst. Tempot höll igång hela vägen, svängarna och vägarna var inte dåliga, och sprången var dessutom bra. Jag var väldigt nöjd med Curry efter banan, satt av och gav honom till nästa som skulle hoppa.

Till sist var det dags för prisutdelning och jag står och tänker om jag har en chans att faktiskt få en placering, är det möjligt eller inte? Sedan så går allt väldigt fort och helt plötsligt står jag där med pokalen i handen. Vi gjorde det, jag och Curry vann faktiskt tillsammans! Han är så guldvärd, den stjärnan han är!!!

Som ni hör så var det en bra tävling och en ännu bättre ponny. Nöjd med bådas prestation, verkligen! Vill ni även se min runda så ligger den uppe på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=nD7U_klfUf4&t=16s

Hur mycket kan man älska en ponny <3333

Likes

Comments

Imorgon gäller det, vårens LFK Cup 2017! Kan ni gissa hur taggad jag är? :)))

Idag så åkte jag till stallet och tog en promenad med Curry samt fixade honom och hans utrustning. Jag knoppade honom och gjorde han lite extra fin, det är ju tävlingsdags imorgon ;) Det ska bli sjukt kul och jag taggar 1000%. Det går som det går men det viktigaste är att vi har kul tillsammans, och det tror jag verkligen att vi kommer att ha!

Önska mig lycka till nu, godnatt! <3

Hjärtat <333

Likes

Comments

Idag har jag bara spenderat dagen hemma då jag inte mått så bra på sistone. Skönt att jag kunde vara hemma och bara vila upp mig så att jag äntligen kunde bli frisk. Nu känner jag mig äntligen bättre och friskare så hoppas att jag fortsätter att känna mig så.

På Lördag ska jag ju också tävla i LFK Cup, alltså klubbmästerskap. KM klassen som jag ska hoppa är 65cm, bed A: Inverkan. Idag fick jag även reda på att det är Curry som jag ska tävla så det blir jättekul! Imorgon ska jag fixa honom så att han blir tävlingsfin och redo inför Lördag, tagga!

Nu ska jag bara ta en dusch och lägga mig i tid, vi hörs!

Likes

Comments