Hej !!
Förra Lördagen så kom vi hem från ett hus som låg på tjörn, vi firade nyår där med våra kompisar och det var jättekul. Det fanns en inomhuspool och en rutschkana, vi sov där i 2 nätter. När vi kom hem så köpte vi sushi och åt till middag, det var så gott !!
På söndagen så var jag med min kompis Johanna på frölunda torg och vi fikade på espresso house. Vi tog en minimuffin och en varm cholkad.
// puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 23 readers

Likes

Comments

Hejjjj allihopa !!
Igår så var det fredag och vi tog jullov !! Det är så skönt. Men i fredags så var jag med Johanna och hade jättekul. Idag så var jag också med Johanna och vi gjorde julkola och de blev så goda. Till lunch så gjorde vi nachos och de blev också jättegoda! Nu är det bara 5 dagar kvar till julafton och jag längtar så mycket, det ska bli så himla roligt ! Ha det så bra. // puss

  • 27 readers

Likes

Comments

Heeej!
Igår var jag och klippte mig och jag klippte mig faktiskt ganska kort. Men det blev i alla fall väldigt fint:) Förra veckan så byggde jag pepparkakshus och det var jättekul! Asså det är snart jul och det ska bli så kul!!! //puss

  • 27 readers

Likes

Comments

Hej och förlåt för dålig uppdatering men jag har haft ganska mycket prov i veckan. I lördags så var jag och Johanna på Frölunda Torg och köpte julklappar. Det var supermysigt ! Jag och Johanna gav varandra julklappar i lördags för att jag är inte hemma på julafton så då gav vi de i lördags. Jag fick en liten mini tangle teezer i leopard som var superfin, jag fick också ett baby lips i melon mania hette det typ. Jag gav Johanna ett baby lips i mint fresh och en sleek palett med ett bronzer och en highlighter i. Efter Frölunda Torg så åkte vi hem till mig och titta på tv och åt popcorn.
// puss

  • 29 readers

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering. I fredags så var jag hos tandläkaren och typ la plast i ena tanden för att den var för djup. Jag fick ta en bedövningsspruta för att det inte skulle göra ont så jag var bedövad i munnen resten av dagen. Klockan 18.00 så var jag på tjejkväll hos några kompisar och jag och Johanna åkte hem ungefär 23.30. Det var i alla fall jättekul, men jag kunde inte äta så bra eftersom jag var bedövad i halva munnen. Ha det så bra:)
Puss puss <33

  • 32 readers

Likes

Comments

I lördags så var min familj och några kompisar med oss på Tjolöholm. När vi kom dit så gick vi bara och tittade i affärerna, men efter ett tag började alla frysa så då gick vi och fikade. Efter det så gick vi till Tjolöholms slott och tittade. Vi var inte där så länge för att det var så himla kallt, så vi åkte hem ungefär vid 17.00.
När vi var hemma bestämde vi att de som vi hade varit på Tjolöholm med skulle komma hem till oss och äta middag. Vi åt pizza och det var supermysigt. I söndags så åt jag melon och juice från Loviseberg som typ kallas "råsaft", aja det var jättegott i alla fall. Det har verkligen börjat bli jättekallt ute nu. Ha det så bra:)
Puss puss <33

  • 34 readers

Likes

Comments

I helgen har jag mest varit på stan. I lördags träffade vi pappas kompis och hans barn, vi var på Universeum med de. Efter det var vi på Condeco och fikade. Vi var inte så jättelänge på stan men vi åkte till Sega Gubben och efter det hämtade vi mamma på jobbet. I söndags så åkte vi ganska tidigt till stan och åt frukost på Espresso House. Jag tog en macka och en Caramel frappino. Efter frukosten gick vi till NK och tittade på julskyltningen. På NK gick vi till mammas jobb och fick pepparkakor och julmust:) Efter det gick vi bara på stan och jag köpte en ny jacka från Chelsea och lite andra saker.
Puss puss <33

  • 35 readers

Likes

Comments

I söndags så var och Johanna på Frölunda torg. Vi hick till Honey Comb och köpte frozen yoghurt. På H&M köpte jag ett par så mjuka och sköna tofflor ! Idag ska jag sova över med Johanna och det ska bli så mysigt.
Ha det bra
Pusspuss <33

  • 40 readers

Likes

Comments

Instagram : filippakryll

  • 66 readers

Likes

Comments

Hej :)
I helgen har jag gjort ganska mycket! I fredags så var det halloween fest i skolan fast det var bara i min klass. Så jag och min bf åkte hem till mig efter skolan och fixade oss! Jag var en cheerleader och min bf var en vampyr. Efter festen åkte vi hem till Johanna och sov över hos henne. På lördagen hängde vi med min familj och fikade på ett café, det var så mysigt !
Efter vi hade varit på caféet så gick vi till sega gubben, jag köpte en nutella&go och den var så god. Nu i söndags så åkte jag och min lillasyster till mormor, så igår var vi på badhuset.
Efter badhuset gjorde vi inte så mycket utan vi var bara väldigt trötta.
Ja men nu vet ni vad jag har gjort iallafall!
Ha nu ett bra höstlov så hörs vi:)
Puss puss <33

  • 63 readers

Likes

Comments