Måndag, Tisdag

Gårdagen började jag med en mumsig frukost sedan spenderade jag otroligt mycket tid framför datorn i hopp om att bli klar med min hemtenta... På kvällen unnade jag mig ändå att åka upp och träna men mitt härliga lag.

Trots alla timmar igår var jag uppe med tuppen för att finslipa arbetet.
Nu sitter jag på jobbet med en sprängande huvudvärk och är supersugen på chokladbollar....
Längtar också efter att få gå och lägga mig, jag blir så trött och låg av detta gråa väder. Jag hoppas verkligen att jag vänjer mig snart och istället börjar tända ljus och mysa extra mycket!

Bild:
mums - frukosten & Rufus

Likes

Comments

Söndag

Sedan jag vaknade imorse har det spelats lugn klassisk musik i huset. Det känns nästan som om jag befinner mig på ett spa. Ute är de grått och trist och tillsammans med denna musik och den ensamhet jag känner just nu är det just idag, just nu inte fantastiskt att vara mig.
Eftermiddagen har betydligt mycket mer händelserika timmar att bjuda på, men jag undrar om jag kommer komma ur min känsla. 
Den dova, tysta, tillbakadragna känslan där gråten i stortsätt redan ligger bakom ögonlocken och samtidigt bränner i halstroppen. Ändå skulle jag inte till 100% kunna svara på varför jag känner som jag gör just idag, just nu.  

Likes

Comments