Hej! Igår var det tisdag och en speciell dag som jag väntat länge på! Dagen som jag och många andra skulle få sommarlov. Så ja vaknade halv sju för att hinna fixa mig lite innan min kompis skulle komma hem till mig och jag skulle hjälpa henne fixa håret och vi skulle göra oss iordning tillsammans. Men såklart är vi ju båda tidsoptimister så vi kom nästan försent till skolavslutningen. När vi hade fått våra betyg och så så tog vi några bilder (mest oseriösa) och sen åkte jag hem med två kompisar till mig. Vi bytte om och en åkte vi ner och kollade på lågstadie och mellanstadie avslutningen. 

När den var slut så åkte jag hem, åt och sen tillbaka till skolan för att ta bussen till Stockholm. Bussresan gick bra och när vi va framme fick vi vår entré och senfick vi gå och köpa åkband. 

Sen hade vi hela kvällen där och det var jättemysigt! Det regnade när vi kom fram men på kvällen kom solen fram och det var skönt! Vi åkte mycket karuseller och Jetline är min är fortfarande min favorit från förra året! Vid halv tio samlades vi igen och bussen gick hemåt, jag var hemma vid elva ungefär.. 

Det var en jättebra dag med bra vänner men jag var ganska trött när jag kom hem haha!

Puss och kram

//Filippa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej! 

Idag var det sista dagen i skolan innan jag får sommarlov! Vi har vart på konstgräsplanen vid vår skola och spela brännboll från åtta imorse till tolv på dagen. Det regnade mycket imorse men sen blev vädret bättre vilket var skönt!

Imorgon är det då skolavslutning klockan 08.30 och då ska de regna så vi ska ha avslutningen inne i idrottshallen. När vi är klara och vi har fått betyder och sånt så ska jag och kolla på lågstadie och mellanstadiet avslutningen. Har lovat min kusin som ska sluta trean och min brorsa som ska sluta sexan att komma o kolla:) 

När de är klart ska jag tillbaka till skolan 13.30 för att ta bussen till Stockholm och gröna Lund med skolans fritidsgård! 

Det kommer nog bli en rolig dag enligt mig!

Puss och Kram

//Filippa

Likes

Comments

Jag och min bästa vän var inne i stan igår o vi var på då bl.a på H&M. Så detta var två av alla plagg ja prova men inget ja köpte.. vi var också o åt på Choys Garden men jag kunde inte ta några fina bilder då min mobil hade laddat ur.

Likes

Comments