Kloka ord ifrån min kloka pappa.

Jag vill bli någonting, jag vill bli någon inom den här sporten som jag håller på med. Jag vill bli ett namn, ett etablerat namn inom Svensk och internationell ridsport, jag vill ut i världen, ut på kontinenten och slåss. Kriga för viktiga världsranking poäng och för att vara ett aktuellt namn till OS.

Redan idag efter 6 månader ihop med min häst är jag på elitnivå, vi är med och vi krigar på varje tävling och jag är anmäld till SM som sker i August, efter det väntas NM och Baltic. I början på dom stora tävlingarna jag var med på så var jag väldigt starstrucked, jag kunde väl egentligen inte riktigt förstå att jag platsade bland Sveriges bästa ryttare som just befann sig och tävlade samma klasser som mig. Idag är det annorlunda, idag vet jag att jag platsar, att jag är med och slåss om vinsten i varje klass jag är med och folk vet vem jag är.

Jag tränar stenhårt varjedag och lever under mottot "aldrig vila", jag har min plan, mina mål, mina delmål och jag vet exakt hur jag ska nå dit, för att jag ska bli bäst. Jag kommer inte läsa vidare på universitet, inte som det ser ut nu på ett bra tag framöver. Jag kommer ta mig ner på kontinenten för att gå hos dom stora internationella ryttarna nere i Tyskland eller i Belgien, därifrån får jag se hur jag gör, men så ser iallafall planen ut. Alltid ett steg närmare till att bli bäst.

Pappa frågar mig alltid innan varje tävling hur jag tänker rida, hur jag tänker lägga upp det, vad jag vill ha ut och jag svarar alltid samma sak "-Jag SKA vinna idag Pappa". Det är aldrig någon tvekan. Jag kommer kämpa tills jag stupar för att nå mina mål, det kan alla ni som ser och som har sett ner på mig att räkna med, tro mig, ni ska få se.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen började igår med en kort dag i skolan och sen satt jag och Idun vid ån och åt glass, Uppsala är så fruktansvärt fint den här tiden på året och att sitta vid ån är helt klart det mysigaste.

Efter det så drog jag hem och duschade min häst inför meetinget i Mora vi åker till idag. När jag kom hem så hann jag bara vara hemma i ca 10 minuter innan Erik och Kevin hämtade mig med bilen och så drog vi runt här i byn och hade det allmänt trevligt. Fina vänner och extremt fint väder som gör en glad ända in i själen!

Likes

Comments

Idag är det fredag aka kvalborg aka fekkenation för i princip alla Uppsalas studenter dock inte för mig för jag ska ligga hemma och kolla på serier. Jag ska även till stallet och rida lite och så. Vad jag gör vaken nu vet jag faktiskt inte med tanke på att jag börjar kl 1 idag. Jobbigt de där, när man vaknar tidigt och sen kan man inte somna om och då vet man inte vad man ska göra lixom. Jag gick iallafall upp och lockade håret och nu ligger jag här och lyssnar på podcast.

Imorgon är det största dagen på året i Uppsala nämligen valborg och alla krigar för att ha någonting att göra, för deprimerande om man hade legat hemma bara. Det jag ska göra är iallafall att umgås med Mosgos och vad vi ska göra vet vi inte än, vi ska iallafall grilla och så, vilket såklart är tradition för just valborg.

Har man chans att fira valborg i Uppsala så är det verkligen värt att göra det. Har läst någonstans att just valborgsfirande är som störst i Uppsala och det är helt fantastiskt att bara vara inne i stan och känna feelingen som det faktiskt är. Vart man än är i stan så är det fullt med glada, hypade människor som ofta kommer fram och pratar med en eller utmanar en i en dancebattle mitt på stora torget, Uppsala på valborg är helt enkelt helt fantastiskt.


Traditionella forsränningen som alltid sker på Valborg i Uppsala.

Möss påtagningen i Karolina backen.

Folk som sitter och myser i Ekonomikum parken vilket också är en tradition.

Likes

Comments

4/6 så ska jag för första gången få se Håkan live. Jag kommer stå där med tårar i ögonen och skrika lungorna ur mig. I lördags så släpptes den första låten ifrån Håkans nya album och som alltid så finns det inga ord för den.

I skrivandets stund så är det 59 dagar kvar, 59 dagar tills jag står där på Ullevi, overkligt på något sätt. Det som förut var så långt borta börjar sakta men säkert krypa bra mycket närmare nu och det är helt underbart

Likes

Comments