Den första serien heter Timeless. I den här serien får man följa med Lucy, Wyatt och Rufus när de reser i tiden för att stoppa Garcia Flynn. Under tiden de reser i tiden kommer det upp många olika frågor, vilka är Rittenhouse? Varför ändrar Flynn tiden? Och vem dödade Wyatts fru?

Finns: Viaplay

Den andra serien heter Emerald city, det är en ny version fast i serie av The wizard of Oz. Den har nästan samma handling som filmen, huvudpersonen heter Dorothy hon kommer till Oz genom en storm etc. Det som gör den här serien rolig att titta på är att de gjort karaktärerna i serien väldigt bra och att de har gjort något nytt av de gamla karaktärerna. Den är också väldigt spännande eftersom de har lagt till nya saker till serien som inte finns i filmen.

Finns: Viaplay

Den tredje serien heter Scream Queens, det är en lite läskigare serien. Den handlar om en kvinnoförening som heter Kappa Kappa Tau, där Chanel Oberlin styr med hennes anhängare Chanel°2, Chanel°4 och Chanel°5. Nästan alla hatar Chanellerna så det är inte så konstigt att en mördare är efter alla som styr Kappa Kappa Tau. Det är mycket mord och blod med i denna serien så om du är rädd för sånt ska du nog inte titta på Scream queens.

Finns: Viaplay & Fox+

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Wow! Nytt år nya möjligheter. Jag heter Filippa och jag har precis skapat denna blogg. Året 2016 var ett riktigt skit år, så jag hoppas att 2017 blir ett bra år med många nya möjligheter och roliga händelser och jag vet att jag kommer göra en massa roliga saker här så följ mig vetja, så att du inte missar något❤️

Likes

Comments