Länge sen sist nu! För tillfället bor och jobbar jag i Nyköping och har med mig Sillen och Max här. Det är en ganska stor förändring för hästarna och Max framförallt har inte riktigt anpassat sig än, han trivs bra i stallet men är väldigt otålig i hantering och ridning. Här är det ju mindre utevistelse (men absolut inte lite) än hemma så idag har jag provat ha honom i skrittmaskin 20-30min före och efter ridning vilket fungerade bra. Imorgon provar vi dock med 50-60min innan så kanske han lugnar sig lite till. 😉🐴

Just nu är det 14 hästar i stallet med mina inräknade, nästa vecka kommer 5 till som tävlat i Polen. Kul iallafall med lite nytt! Imorgon väntar fullspäckad dag med mycket ridning, kvar idag är kvällspasset vid 21.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista dagarna hemma innan det är dags att åka till Skåne igen! Ozone ska gå en internationell CCI1* vid Hovdala slott. I söndags checkade vi av terrängen där hon var rejält på hugget men väldigt med. Idag ska hon trimma lite lätt och imorgon hoppträna! På torsdag åker jag och Ozone ihop med min tränare och häst.

Håll tummarna! 😃

En bild på Sillen från Enköping där han gjorde en supertävling samt två bilder från tävlingarna hemma!

Likes

Comments

Vi har haft tävling hemma i helgen! Både Frizzan och framförallt Sillen gjorde superfina rundor i terrängen. Så nöjd med båda två! 😃 Här en film från Frizzans terräng!
https://youtu.be/lFb8N-_cUb8

Likes

Comments

Idag åker jag ner till Skåne igen, med Ozone, för en CCI1*. Håll tummarna!

Likes

Comments

I helgen har vi varit i Baståsen med Frizzan och Sillen. Frizzan gick P90 och gjorde en superfin runda i terrängen. Sillen var rätt på hugget och fick lite för många missar i dressyren men vägde upp det med felfri terräng och hoppning som ledde till hand första vinst! Duktig 😃

I helgen ska vi till Köping. Ozone går 2st 110 och en 120 medan Sillen går en 110 och 2st 120.

Likes

Comments

Hemma igen efter att ha spenderat midsommarhelgen i Skåne. Det var väldigt varmt de två första dagarna, 30 grader och kvavt. Men Ozone kämpade på och trots att jag gjorde några fel här och där så blev hon 6:a i CCI1*. Nästa tävling blir om två veckor där hon ska hoppa några klasser inför CCI1* i Flyinge!

Likes

Comments

Idag blir det en lugn dag, Sillen och Ozone vilar efter helgens tävling så det är bara Frizzan som ska träna idag. Men först ska Ozone få massage och akupunktur av equiterapeuten nu på förmiddagen, så hon är fräsch och fin inför Skåne. På onsdag hopptränar vi och på torsdag så åker vi ner. 😊 längtar!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen! Har hänt en del kul sen dess iallafall. Klar med körkortet, tagit studenten och vart på summerburst som Oz vann biljetter till! I helgen har vi varit i Runsten o tävlat Oz och Sillen, åkte därifrån med bra känsla. Denna vecka åker vi till Skåne på internationell tävling 😍 några bilder från som senaste veckorna, bästa!

Likes

Comments

Både Frizzan och Ozone felfria på hinder och tid idag! Frizzan blev 10:a och Ozone vann på sin dressyrstraff 37,9! 😃
Nästa tävling blir nästa helg då Max går på lördagen och Frizzan o Sillen på söndagen 😃

Likes

Comments