Hela min ansökan är nu inlämnad sen nån vecka tillbaka.

Det känns jättekonstigt (men bra såklart). Jag sökte redan i februari till att bli antagen av ef, men lät ansökan vara ett bra tag så att den inte skulle vara så "gammal" när värdfamiljerna fick titta på den. Men när det väl kom till att göra videon sköt jag upp den hela tiden... Ingenting jag rekommenderar, den gick jättefort att göra när jag väl tog tag i det och det spelar nog ingen roll om den är lite gammal. Du säger saker i den som troligen inte ändras inom några månader ändå.

Nu har jag dock lämnat in allt, inklusive det som inte behövdes för att ef ska börja leta efter värdfamilj. Det sista jag lämnade in var passkopian. Jag var tvungen att göra ett nytt pass, då mitt går ut när jag är i USA.

Så nu är det bara att vänta på att ef ska hitta en familj...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag heter Filippa och är född 2001 vilket betyder att jag är 16 år. Jag går just mitt första år på gymnasiet i Stockholm och trivs jättebra. Nästa läsår kommer jag dock inte befinna mig i Sverige. Jag kommer vara någonstans i USA och gå på en ny skola med nya människor och ha startat ett nytt liv för 10 månader. Jag ska på ett utbytesår helt enkelt!

Denna blogg kommer främst vara till för familj & vänner, så jag kan dela med mig av mina upplevelser. Men det vore också kul om andra ville läsa. Själv har jag läst bloggar om utbytesår cirka 2 år, så det känns väldigt speciellt att ha en egen.

Ska du också på utbytesår 18/19 så får du gärna höra av dig till mig, så jag kan följa dig och så vi kanske kan prata lite. Skönt att prata med någon som vet exakt vad det är man gör.

Likes

Comments