Allmänt

Bild från @Stellaericsson

Har faktiskt vaken i lite i 3h! Lite sjukt nog så gjorde jag absolut INGENTING igår, eftersom jag somnade vid 19. Vilken partypingla!! Jag är så förvånad eftersom jag vanligtvis snittar 4-5-6h per natt

Hur som helst, som ni ser på bilden ovan från i torsdags så har det snöat hur mycket som helst och ingen är nog gladare än jag! Jag hamnade lite i efterkälken på torsdagsmorgon så var tvungen att ta cykeln och hade inte insett hur mycket snö det var ute. Jag var rädd hela vägen till skolan och höll på att ramla varannan minut. Jag hade gått till Ida kvällen innan och samma sak där, halkade hela tiden!

Igår var en relativt lugn dag. Gjorde klart en presentation på första lektionen (hehe), såg film och hade hål i nästan 2h sen engelskapresentation. Den gick helt okej! Sen hände det inte så mycket med tanke på att jag somnade förutom att vi fick lov!! Så välbehövligt. Har inte allt för mycket planer men är ändå upptagen, men skönt att få vara ledig från skolan ett tag! Nu ska jag snart ta på mig träningskläder och vandra vidare till gymmet!

Gillar

Kommentarer

Allmänt

Godmorgon gott folk! Hoppas ni alla sovit bra, själv fick jag en helt okej natt. Betydligt bättre än natten innan. Har inte prioriterat att publicera något inlägg under helgen, men så är det ibland. Ska försöka med en KORT recap.

Fredag, startade med filminspelning hos Cajsalisa (var mest med hennes hund), hade inga lektioner men jag och Stella åt lunch på skolan ändå och sen tog vi en kaffe! Tränade lite på eftermiddagen, åt sushi och två timmar i badet framför film!

Lördag, tränade, efter middagen cyklade jag upp till MB för att vara med Emma. Fun fact, jag hatar att cykla med hela mitt hjärta, och det är ändå nästan 5km uppförs hela vägen. Skönt hem var det iallafall!

Söndag, löptur efter frukosten sen plockade Nour upp mig och vi for och såg på MBKs damlag som kvalade till elitettan!! Tycker det är så roligt att se mina kompisar spela! Efter det hade jag dans!

Igår efter en extremt chill och rolig dag på skolan for jag och Stella och köpte kaffe (detta börjar spåra) för att sedan sätta oss på stadsbiblioteket och plugga till svenskaprovet! Mysigt värre om jag får säga det själv. Skyndade mig sedan hem och bytte till träningskläder för hade bokat in ett pass med Valentina på gymmet innan min dans!

Ni ba detta blev inte alls kort, bättre lycka nästa gång gumman. Aja, ni får ha en bra dag så hörs vi kanske senare!

Gillar

Kommentarer

Allmänt

Tjolahopp! Inget exalterande har hänt sen i lördags, men en kort recap kan jag bjuda på! Lördagskvällen spenderades hos Emmeline. Det var riktigt mysigt, hon är en toppen-tjej som man bara verkligen inte kan få nog av! Men värt att nämnas, när jag cyklade hem, strax efter midnatt, så var det 13° utomhus?? Det är riktigt sjukt.

Söndag, bästa dagen på veckan. Typ. Nej, men jag gillar faktiskt söndagar, brukar inte få söndagsångest eller liknande. For ut på en löptur när jag vaknade och mötte Sabina på stan runt halv ett. Vi tog en kaffe och bara chillade på Espresso. Mina vänner alltså. De är ju livets människor, hela bunten. Haha, men mot all förmodan så var det supervarmt den dagen! Nästan upp mot 20°, så vi vandrade ner mot älven med varsin nocco (som om vi inte hade fått i oss nog med kaffein) och njöt av värmen!

Måndag. Började med sovmorgon, så otroligt skönt! Dagen gick relativt snabbt och vid middagstid träffade jag Valentina för ett pass. Sen hade jag 25 minuter på mig att göra mig klar och börja gå mot dansen

Igår var en väldigt trött-dag. Efter skolan hade jag teorilektion till 18, direkt efteråt gick jag och en klasskompis mot Nordanå för en föreläsning med klassen. Hate to say it, men jag somnade under den. Hahah oops... Efteråt for jag och pappa ut och övningskörde lite!

Nu sitter jag i ett redigeringsbås på skolan och längtar efter lunch, är riktigt hungrig! Efter skolan ska jag fara och träna, sen vet jag inte vad kvällen bjuder på! Det återstår att se helt enkelt.

Gillar

Kommentarer