Ja, ni ser nog vad jag hållit på med de senaste dagarna. I fredags var alltså dagen med stort D, när jag tog studenten. 12 år av slit men oj så mycket glädje också. Som jag skrivit tidigare så har skolan varit som en berg och dalbana för mig, men kan ärligt säga att det känns sådär att inte komma tillbaka igen i augusti. MEN vilken rolig dag jag hade! Fina vänner, fin släkt osv. Ni äger.

En annan grej bara, just nu har jag ingen dator och avskyr att skriva på telefonen, därför blir det sådär med uppdateringen. Men ikväll kommer min syster med hennes gamla dator som jag ska få använda så länge. Så då blir det förhoppningsvis bättre! Ha det bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja många bilder blir det när man går på bal. Men kolla och njut så att säga, för bättre än såhär blir det inte.

Likes

Comments

Hej vänner! Har står det lite tomt, men just nu är det lite mycket i livet. Går imorgon in i studentveckan och har min bal på kvällen (hur nice?), så tiden läggs just nu på förberedelser inför detta. Därför hamnar lille bloggen vid sidan om, vill ju njuta liksom. Sen har jag igen dator längre, så blir inte att jag sätter mig och skriver på samma sätt, avskyr att blogga från mobilen.

Men iallafall vad har hänt sen senast? Ja, min syster har officiellt blivit sjuksköterska, vi har haft "skattjakt" i skolan, min bonusbror, hans fru och deras lilla dotter är här på besök osv. Så jag har fullt upp här!

Likes

Comments

Bok "Goals" från Lagerhaus // Bok "Smoothie bowls" från Akademibokhandeln

Hej vänner. På bilderna här över kan ni se tisdagens frukost och två nya inköp. En bok om smoothiebowls (som kaanske varit inspirationen till frukosten) och en bucket list typ. Det är detta som är tipset om hur man lindrar studentångesten. Maten är såklart viktig, men bucket list'en var den jag främst menade. För jag har planerat att dagen efter studenten ska jag sätta mig ner, helt själv, och fylla i vad jag vill göra i livet. Så för er som inte vet vad en bucket list är, så är det en lista på saker man vill göra/uppnå i livet. När man utfört målet så bockar man av det, och man kan ju självklart fylla på den hela tiden. Tänkte att detta kunde vara en sporre och en liten påminelse att det är egentligen nu livet börjar. För studentångesten är ju inte direkt ovanlig. Jag känner ju den redan.

Exempel på vad som kommer stå med på min bucket list:

Volontärarbeta
Gå på bil-bingo
Ha ett filmmaraton med endast filmer jag/vi aldrig tidigare sett
Bli mamma
Hitta en fyrklöver
Baka en trevåningstårta
Gå och fiska
Gifta mig
Besöka alla kontinenter
Tälta
osv.

Som ni märker så är det både stora och små saker med. Det är lite det jag tycker är charmen, att det inte bara ska finnas med typ att man ska bestiga Mount Everest (dock inte med på min lista). Utan att jag kan se samma lycka av att sitta på bil-bingo som att besöka alla kontinenter. Hoppas ni förstår! Ha det bäst

Likes

Comments

Godkväll! En perfekt långhelg är numera bakom mig. Och idag kan jag säga att jag nästa vecka tar studenten!! Hur sjukt är inte det? Har redan ångest för den ångest jag kommer att ha dagen efter. Men det har jag försökt att lösa! Imorgon tänkte jag skriva ett inlägg om hur jag ska hantera dagen efter studenten, hoppas att det verkar intressant! Men från en sak till en annan, här är en liten lista på vad jag gjort under långhelgen:

Gått på morgonträning.
Kollat på fotboll i Karlshamn.
Haft en asgod frukost i morgonsolen.
Varit i Växjö med Emils familj.
Kollat på min kusins bal.
Solat så jag faktiskt fått färg.
Grillat med familjen, mormor och mina "bonus-farföräldrar" eller vad man ska kalla det.
Varit och fotat på rapsfält.
Tagit med mamma på en morsdags-fika.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Klänning HÄR // Hatt HÄR

Bilderna från igår fortsätter. Ni minns att jag skrev att jag solade igår med? Tro mig, det syns.

Och vet ni vad jag längtar till imorgon? Har nog inte varit många måndagar jag längtat efter i mina dar. Men nu vill jag vara i skolan (tror att det börjar kännas att jag snart inte kommer vara där mer). Vilken härlig känsla! Idag får vi se vart vinden tar mig, tänkte sola andra sidan lite, men väderprognosen visar moln i eftermiddag. Så blir nog att jag sitter inne lite då och fixar inför studenten. Ha det bäst!

Likes

Comments

Alltså nää vad jag är känslosam. Sitter här med tårar i ögonen när jag ser dessa bilder. Han är så himla fin och jag är så himla kär och lycklig. Och att jag fått spendera största delen av gymnasiet med honom? Fruktansvärt tacksam är jag också.

Emil lekte också fotograf under kvällen, så tro mig, det finns fler bilder. Men det får vänta tills imorgon. Trevlig kväll!

Likes

Comments

Hallå alla glada! Ligger just nu i soffan på altanen och solar ryggen, inte ofta man gör det. Tänkte kolla på lite bikinis när jag ändå låg här, men internetet når knappt ut så det går ju sådär.. Menmen! Igår hade min fina kusin bal och hela släkten var självklart med! På bilden är jag, min syster och mina kusiner. Ni kan ju se på hårfärgerna vem som tillhör vem, hehe. Men det var iallafall jättefint och man längtar ju bara måttligt till den femte när jag har min bal..

Idag står sola på schemat, något jag jobbat med nu de senaste timmarna. Ska grilla lite ikväll med mormor för lite för-morsdags-firande. Efter det sätter sig jag och Emil i bilen för att köra ut mot ett rapsfält här i närheten och fota lite i solnedgången. Vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon! Igårkväll körde vi mot Karlshamn och fotboll och vädret var ju ganska så perfekt som ni kan se här ovanför. Men nu rullar bilen mot Växjö och lite skoköp för Emil, ha det bäst!

Likes

Comments

Här ser ni 3 stycken glada skitar från mösspåtagningen, och idag är jag näästan lika gla som då. För vet ni varför? JAG ÄR KLAR MED GYMNASIET!! Idag gjorde jag mitt allra sista prov och samtliga uppgifter osv. är inlämnade. Så sjuk känsla. Inget plugg, inga måsten. Jag har klarat detta och om jag får säga det själv, så klarade jag det väldigt bra. Och vet ni hur jag firade det? En glass i bilen på affärens parkering, DET är lyx. Så nu är det bara 16 dagar kvar till studenten. Vilket också det är sjukt i huvudet.

Men idag är det iallafall onsdag som känns som fredag då vi har långhelg, och ikväll väntas släktkalas. Shit vilken bra dag det blivit och kommer att bli. Shit vad jag är lyckligt lottad.

Likes

Comments