Header

Hejsan!
! Hopps allt är bra med er! Allt är bara fin fint med mig.
För det första vill jag bara säga förlåt förlåt för jätte dålig uppdatering! Jag har bara inte hunnit & inte tagit till mig tiden... Men jag ska skärpa mig nu Haha.

Nu ska jag inte skriva om massa annat utan detta inlägget skulle handla om denna drycken som är så fruktansvärt god.
Det är skuren ingefära ,frusta hallon,frusen mango,is & vatten. Det är super enkelt & så så himla gott. (Sedan när vattnet tar slut så kan man behålla det andra & bara fylla på mer vatten) Så detta tipsar jag er verkligen om & ni borde verkligen testa det! För det är så gott mums!!Det är ju ett litet plus eftersom det är nyttigt också Hihihi.
Det kommer upp ett inlägg imorgon också. Så då ses vi då!!
//❤️❤️kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

//Hej
Jag mår bättre nu vilket är super bra!! Jag var i skolan idag för första gången denna veckan. Det kändes bra! Men det är dock mycket jag behöver ta igen. Efter skolan ska jag inte gör något speciellt, jag ska nog in till stan med mamma och sedan har jag träning, men jag får se till att jag inte tar ut mig för mycket eftersom jag har varit sjuk. Men jag måste komma igång inför nästa veckas tävling.


Det som detta inlägget egentligen skulle handla om var mina nya skor haha...
Förra veckan så inhandlade jag nya skor. Dem kommer va sjukt snygga nu till våren & sommaren! Jag är verkligen super nöjd över dem.

Vi hörs!

från: Gant

       Pris: 1 199kr

Likes

Comments

Godmorgon sunshines!! Hoppas ni har sovit gott & att allt är bra med er! förmodligen är ni i skolan nu. Jag är tyvärr hemma från skolan idag & är sjuk. Jag var hemma från skolan igår då jag hade hög feber, ont i bihålorna & öronen. Men det börjar bli bättre nu. som tur är!! jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. Så idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt & vila upp mig. Så att jag säkert blir frisk. Ni får ha det så bra så ses vi!

BYEE! <33

BTW I looooove frukt!! det är så himla gott!! mmm

Likes

Comments

I denna bloggen kommer ni kunna läsa mycket om min vardag & mitt liv. Men även lite om skönhet,mode & träning. Jag ska försöka blogga så ofta jag kan & när jag hinner! Jag hoppas att ni kollar in här dagligen så ses vi! hejdåå!!

<3

Likes

Comments