För ett tag sedan gjorde jag dessa rullar med Nutella fyllning och herreguud så goda dom blev! Perfekt för dig som vill lyxa till frukosten lite om du har extra tid. Här kommer receptet och en liten video hur du ska gå till väga:

- Rost bröd (beror på hur många du vill göra jag tog 4 stycken)

- Nutella (även där får du välja hur mycket du vill ha)

- 1 ägg

- 1/2 dl mjölk

- Matfett att steka i

- Kanel

- Socker

Likes

Comments

Hörni jag har skaffat min alldeles egna blogg, hur sjukt?! Jag måste säga att jag inte följt så många bloggare tidigare utan det är först de senaste veckorna som jag börjat läsa flera stycken dagligen. Det var även då tanken på att starta en egen blogg slog mig, och nu sitter jag här! Jag tänkte att jag skulle böja med att presentera mig lite :).

9 juni 2003 föddes en liten, liten glad tjej som fick heta Filippa. Idag 2017 är jag en fortsatt lika glad 163 cm lång, blond, fjorton-åring som bor med mina föräldrar och två syskon i utkanten av Stockholm. På fritiden tycker jag om att spendera tid med mina underbara vänner, fika (hihi), dansa, spela tennis, fota, filma, ja som ni kanske förstår är jag inte riktigt personen som kan ligga i sängen och kolla på Netflix en hel helg, nä usch då får jag ångest haha. Nej, men jag gillar att hålla igång och hitta på saker! Jag har tidigare åkt mycket konståkning och tävlade även i det fram till i våras då jag kände att jag ville ha en liten paus och prövade då på dans istället, fast inte på is denna gång!

År 2015 var jag med i bakprogrammet "Årets Sockerbagare" och på något sätt lyckades jag även kamma hem segern! Om ni vill skulle jag kunna skriva ett lite mer utvecklat inlägg om allting runt sockerbagaren i framtiden?

Jag vet inte riktigt exakt om vad jag kommer blogga om och hur det kommer att gå... Jag är inte riktigt så insatt i hur allting fungerar i den här världen ÄN och med mitt dåliga tålamod finns det en viss risk att jag ger upp om något strular men jag har bestämt mig för att jag ska ge det här ett försök så håll tummarna att allt fungerar!!

Nu hoppas jag att ni fått en lite bättre inblick i mitt liv och vem jag är och att ni ser lika mycket fram emot att följa min resa här som jag gör <3.


Likes

Comments