Det är just precis det som gäller. När du inte orkar ska du inte ge upp, du orkar, du kämpar och du är så jävla grym. När du kommer till den biten där tårarna bara väller är det ett bevis på att du kämpat, men att det tillslut blir lite för mycket helt enkelt. Men Jag vet att du kan kämpa lite till hur jobbigt det än är, I promise!

Jag brukar sällan ge upp men även för mig kan det blir lite för mycket och även jag kan få känslo dippar. Man kan tappa det helt, känna sig usel, maktlös, sämst.. Men det gäller att på något sätt hitta tillbaka till den gamla självsäkra grymma personen som fortfarande trots allt finns kvar inuti dig. Trots all stress i skolan, på jobbet, var som helst som lätt kan ta över din kropp och ditt humör måste du belöna dig själv och kanske stanna upp då och då och faktiskt säga till dig själv hur grym du är? Det jag vill komma fram är bara att du är så stark, cool och bäst. Det är precis vad du är, BÄST! Låt dig aldrig tryckas ner av någon annan, never ever.

Nu ska jag fortsätta plugga lite, snarat jullov<3

Här har vi lite härliga tillbaka blickar från i somras!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För ett tag sedan gjorde jag dessa rullar med Nutella fyllning och herreguud så goda dom blev! Perfekt för dig som vill lyxa till frukosten lite om du har extra tid. Här kommer receptet och en liten video hur du ska gå till väga:

- Rost bröd (beror på hur många du vill göra jag tog 4 stycken)

- Nutella (även där får du välja hur mycket du vill ha)

- 1 ägg

- 1/2 dl mjölk

- Matfett att steka i

- Kanel

- Socker

Likes

Comments

Hörni jag har skaffat min alldeles egna blogg, hur sjukt?! Jag måste säga att jag inte följt så många bloggare tidigare utan det är först de senaste veckorna som jag börjat läsa flera stycken dagligen. Det var även då tanken på att starta en egen blogg slog mig, och nu sitter jag här! Jag tänkte att jag skulle böja med att presentera mig lite :).

9 juni 2003 föddes en liten, liten glad tjej som fick heta Filippa. Idag 2017 är jag en fortsatt lika glad 163 cm lång, blond, fjorton-åring som bor med mina föräldrar och två syskon i utkanten av Stockholm. På fritiden tycker jag om att spendera tid med mina underbara vänner, fika (hihi), dansa, spela tennis, fota, filma, ja som ni kanske förstår är jag inte riktigt personen som kan ligga i sängen och kolla på Netflix en hel helg, nä usch då får jag ångest haha. Nej, men jag gillar att hålla igång och hitta på saker! Jag har tidigare åkt mycket konståkning och tävlade även i det fram till i våras då jag kände att jag ville ha en liten paus och prövade då på dans istället, fast inte på is denna gång!

År 2015 var jag med i bakprogrammet "Årets Sockerbagare" och på något sätt lyckades jag även kamma hem segern! Om ni vill skulle jag kunna skriva ett lite mer utvecklat inlägg om allting runt sockerbagaren i framtiden?

Jag vet inte riktigt exakt om vad jag kommer blogga om och hur det kommer att gå... Jag är inte riktigt så insatt i hur allting fungerar i den här världen ÄN och med mitt dåliga tålamod finns det en viss risk att jag ger upp om något strular men jag har bestämt mig för att jag ska ge det här ett försök så håll tummarna att allt fungerar!!

Nu hoppas jag att ni fått en lite bättre inblick i mitt liv och vem jag är och att ni ser lika mycket fram emot att följa min resa här som jag gör <3.


Likes

Comments