Hej på er! Förlåt åter igen för super dålig uppdatering,glömde bort bloggen helt... Men idag räcker det inte bara med ett förlåt utan idag blir det även en giveaway! Tanken med denna giveawayn är att bloggen ska bli större och att fler personer kommer med idéer om vad just dem vill höra om! För att delta i denna giveawayn måste du gå in på min instagram filippagistedt (är privat så skicka förfrågan) där det snart kommer upp ett inlägg om vad ni ska göra! Vinnaren/deltagaren måst kunna mötas upp i Norrköping för att få boxen. Jag kommer alltså inte stå för frakt hem till er!

Hoppas att ni vill vara med och tävla om dom här sakerna (allt är nytt och oandvänt)

Puss & kram ♡

PS. Rekommenderar stort detta torra schampo till er som är som mig egentligen hatar torrschampo! Det ger ren och underbar känsla i håret och känns mycket renare finns att köpa på marianila.com eller i hårvårds butiker/hos vissa frisörer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag hade jag skolavslutning. Den här terminen har gått så fort men det har samtidigt varit väldigt tufft! Det har varit höga krav,mycket prov och framförallt mycket stress. Det kommer bli jätte skönt med sommarlov och inte ha några speciella tider att passa! Nu ser jag fram emot lördag när vi åker ner till Turkiet på semester!
Puss & kram ♡

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för super dålig uppdatering ska försöka se till att lägga ut minst ett inlägg varannan vecka. Hoppas såklart på att det blir mer än så! Glömde helt och hållet bort bloggen under resan nu senast men har positiva nyheter och det är att jag och min familj ska till Turkiet runt midsommar och då ska jag försöka blogga och vlogga så mycket jag kan!

För några dagar sedan var jag hos frisören och fixade håret. Jag är naturligt blond och hade aldrig gjort speciellt med det förutom att klippa såklart. Men den här gången bestämde jag mig för att slinga håret i kalla toner! Jag är super nöjd och ångrar det absolut inte! Jag fick hjälp av Jenny som jobbar på Norrköping hair fashion. Jag rekommenderar deras salong till alla!

Puss & kram ♡

Likes

Comments

Jobb/prao
Hej på er! Jag har haft ganska mycket att göra nu på sistone. Som ni säkert vet så är jag på prao (praktik) jag "jobbar" på Lindahls och det går super bra! Det är både roligt och lärorikt, helt i min smak! Jag bara längtar tills jag får börja jobba på "riktigt". I morgon så blir det bara en kort dag, börjar 7 och slutar runt 10 så det känns toppen bra!

Fotboll
Igår (söndags) så var det IFK match,semi final i svenska cupen. Dom mötta Bromma pojkarna och vann med 4-0! Vilket betyder att IFK är i final och har chans att vinna hela cupen! Det gör en ju bara mer och mer taggad på allsvenskan!

Wish
Härom dagen la jag en stor beställning från wish! Jag vet egentligen inte varför. Jag hittade en massa fin saker bl.a. Kläder... Jag hoppas värkligen att det finns något som kommer passa,vet i stort sett inte alls hur storlekarna är men som sagt hoppas att det blir bra! Jag tror att jag kommer göra ett eller flera inlägg om just wish shopping och produkter där ifrån som jag kan rekommendera!

Puss & kram

  • 319 Readers

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot

Sommaren,resa & disco SM

3 saker jag gillar

Shoppa,vara med vänner & min pojkvän

3 saker jag inte gillar

Matte,skitsnack & jobbiga barn

3 saker jag vill

Åka till Dubai,komma upp i silver klass i disco & slinga håret

3 saker jag borde göra

Städa mitt rum,sluta stressa & plugga

3 saker jag kan

Laga mat,baka och bjuda på mig själv

3 saker jag inte kan

Knäppa med fingrarna,stå på händer & säga nej till saker


  • 340 Readers

Likes

Comments

Hej på er igen! Idag är det fredag och dom 2 kommande veckorna kommer jag vara på prao. Jag ska praoa på Lindahls! Jag är jätte taggad och hoppas att det kommer bli jätte kul! Jag är en person som älskar att jobba och bakning/mat lagning är bland det roligaste jag vet. Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga under dom här veckorna men jag försöker att göra det så ofta jag kan!
På påsklovet så ska jag åka till Gran Canaria så kommer försöka blogga och lägga ut så mycket bilder och skrivna vloggar som jag bara kan! Så hoppas att ni ser fram emot lite semester bilder och så för det gör jag!
Puss & kram ♕

  • 387 Readers

Likes

Comments

Jag tänkte skriva dom så att det blir varanann positiv och varannan lite mer negativ!

1.Jag mobil beroende

2.Jag dansar disco och hiphop

3.Jag stressar hela tiden,fast jag har gått om tid på mig

4. Jag älskar att kolla på fotboll

5.Jag hatar att vara ensam

6. Jag gillar att shoppa (lite för mycket)

7.Jag är otroligt envis

8. Jag älskar att vinna, så man kan säga att jag är en tävlingsmänniska

9.Jag har jätte lätt för att gråta

10.Jag älskar inredning/styling av rum och sånt

11. Jag hatar att städa/tvätta/diska

12. Jag älskar att laga mat och baka

13. Jag har svårt att koncentrera mig på lektionerna i skolan (för att jag inte orkar göra det)

14. Jag vill börja med Youtube (på riktigt/seriöst) mer än vad jag gjorde innan

15. Jag har prestations ångest över allt som jag överhuvudtaget på börjar

16. Jag har väldigt svårt för att slappna av och somna

17. Jag vill alltid göra rätt för mig

18. Jag är INGEN morgon människa över huvudtaget

19. Jag hatar att ha/vara ovän med folk

20. Jag kan inte hålla i pengar (så jätte bra direkt)

21. Jag gillar att ta ansvar för saker och ting

22. Jag har svårt för att ta beslut

23. Jag längtar tills jag får börja jobba och tjäna egna pengar

24. Jag har svårt för att släppa in folk i mitt liv

25. Jag önska att jag inte brydde mig lika mycket om vad folk egentligen tycker om mig.

Hoppas att ni gillade det här inlägget så ska jag försöka uppdatera så mycket och ofta jag bara kan! Puss & kram


  • 425 Readers

Likes

Comments

Jag är en tjej på 14 år som heter Filippa! På min fritid brukar jag vara med kompisar, dansa och baka/laga mat. Jag är som person snäll, omtänksam och envis. När jag har på börjat något är jag inte den första som ger sig vad det än handlar om. På min blogg kommer ni få läsa om mode,skönhet,bakning,matlagning och annat... Jag kommer också göra inlägg om tankar, som jag gärna vill höra era åsikter om! Så jag hoppas att ni kommer gilla min blogg puss & kram!

Likes

Comments