ridpass, Tequila

Hej, vill börja med att säga förlåt för att jag inte har uppdaterat varje dag, men men..

Idag red jag Tequila igen och hon var som vanligt super fin! Det är bara i hanteringen hon testar oss lite nu.. hon stod t.ex lite på bakbenen idag🙈Inte högt utan bara lite så det händer ju inget. Men hennes nerver spelar ju henne ett spratt just nu.. Hon ät iaf söt så det får hon ju pluspoäng på!

Idag red vi ut och övade på att få rätt galopp då det inte är hennes specialité haha. Det gick bra men ser nu på bilderna/videorna att nosgrimman satt lite snett i slutet. Hon var iaf super duktig och jobbade på med ryggen superbra! Sen var det ett svart parti i gräset på en äng som vi red på och Tequila trodde att det svarta partiet var ett hinder så hon hoppade över det haha.

Imorgon och på söndag är jag funktionär så imorgon får hon vila men på söndag rider jag ett pass på henne.
W Love from Filippa <3

Här hade nosgrimman kanat snett🙈👇🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tequila, Stallet

Först vill jag bara säga förlåt för att det inte kom något inlägg igår men jag låg sjuk hemma och pappa åkte ut och bara mockade och fyllde på med vatten.

Idag 13/2-17 (haha) så red jag min första ridtur på hemmaplan med Tequila😻👏🏼
Vi red en runda som kallas "Syltorna" fråga mig inte varför Hahaha. Men vi började skritta och hon var hyfsat lugn sen efter ett tag så tog vi de första travstegen och det kändes så bra! Efter att vi travat och skrittat lite så kom vi till en ganska brant uppförsbacke som vi tog första galoppen i (galopperade i en uppförsbacke för att hon inte skulle orka sparka bakut🙈), även där gick det bra och inte en ända spark! Sen travade vi och skrittade lite sedan galopperade vi lite till.

Tillsist så tog jag och Tequila, Sandra och Totte en racer galopp över en stooor åker😻🙌🏻 Det kändes helt otroligt! Jag kände alla hovarna i luften och hur kul hon tyckte att det var! Såklart så vann Totte eftersom att han är cirka 35cm större Hahaha men vi gjorde ett gått försök🙈😹

Imorgon så rider jag och Sandra tillsammans igen, på morgonen, och då får vi se vart vi rider. Idag gick iaf bra och det är jag glad för❤
W Love from Filippa <3

Fick ingen bra bild, detta var den ända🙈👇🏻

Likes

Comments

Tequila, Stallet, övrigt

Idag är jag fortfarande sjuk.. Mamma var iaf snäll ich åkte ut till Tequila åt mig idag🙏🏻 Hon mockade, packade höpåsar och var ute och gick med Tequila! Sandra var också där och red Totte så mamma tog då en liten promenad med dem som tog cirka 20 min.

Imorgon önskar jag att jag är frisk för jag måååste rida Tequila nu! Sen är det också hopplektion imorgon så jag hoppas verkligen på att jag är frisk.

Mamma och Tequila blev bra kompisar så Tequila höll till och med på att somna i hagen när mamma kliade henne😻 Sen när Tequila tyckte att mamma hade kliat klart henne så gick hon iväg haha❤
Mamma knäppte några söta bilder på Tequila innan promenaden❤🙌🏻
W Love from Filippa <3

Likes

Comments

Tequila, övrigt

Ja idag är jag sjuk.. Tanken var att jag skulle rida Tequila idag men så blev det inte. Jag vaknade förkyld och sen har det bara blivit sämre och sämre. Men men what too do what too do liksom. Jag borstade henne iaf idag.

Imorgon får vi se hur jag mår, men vill gärna rida henne nu så fort som möjligt! Skulle rida en långtur imorgon mm Sandra och Totte egentligen men så blev det ju inte nu.

NU ÄR DET LOOOV OCKSÅ😻👏🏼

W Love from Filippa <3

Likes

Comments

Tequila, Stallet

Åh, nu har jag precis kommit hen från stallet och ska ta mig ett varmt och skönt bad. Tequila var mycket lugnare idag tack och lov så hon fick stå på gången länge och bli borstad. Sedan gick jag med henne en runda på typ 4km som tog 40 min ungefär. Hon var otroligt koncentrerad på mig trots att Sandra red Totte i full galopp framför oss. Duktig tjej! Vi hade ett bra tempo och sedan travade vi även lite lugnt i en uppförsbacke.

När vi kom hem så borstade jag henne och sedan satte jag på broddar, dock bara i fram då hennes broddhål var helt isiga i bak så det gick inte få i dem. Efter jag hade broddat i så packade jag 8 st påsar med hö och sedan mockade jag hennes box. När jag hade mockat färdigt så ställde jag in henne i boxen så fick hon stå och äta medan jag fyllde på hennes vatten.

Tillslut var vi klara och åkte hem❤ En väldigt lyckad dag!

Imorgon ska jag rida🙈 Jag är lite nervös då hon har vilat ett tag nu och då blir hon som en katapult men det ska väl gå bra hahah.W Love from Filippa <3

Någon som inte ville var med på bild hahah☝🏻

Likes

Comments

Stallet, Tequila

Idag longerade jag Tequila på ridbanan så att hon skulle bli av med lite energi. Hon fattade snabbt var det var hon skulle göra. Busade kan man ju inte säga att hon inte gjorde haha, det var bra så att hon inte skulle göra allt sådant med mig på ryggen!

Jag ställde även upp henne på gången samtidigt som Totte stod mittemot, det klarade hon superbra det var väl bara Totte som undrade lite vad hon gjorde där haha. Testade också en sadel, det verkar som att det blir den jag rider i nu tills hon har slutat växa. Sadelgjorden vi testade var för lång men vi mätte och beslutade oss för att köpa en 110cm lång. Vad har ni för längd till era hästar?❤

Imorgon har jag ingen aning om vad vi ska göra men skulle tippa på att vi går en sväng.
På lördag ska jag och min syster rida en ganska lång tur så att hon får sträcka på sig och bli av med lite energi. ❤W Love from Filippa <3

Sorry för dåliga bilder men hennes favoritsyssla är inte att vara med på bild hah.

Likes

Comments

Tequila, Stallet

Kom precis hem från Tequila. Idag gick vi en liten promenad för hand och övade även idag med att hon ska stanna när jag gör det och att jag är ledaren. Nu lyssnar hon super bra på mig och jag behöver knappt höja rösten när hon håller på att gå på mig! Duktig tjej!
Hon fick sig också en rejäl genomborstning vilket hon tyckte var super skönt! Älskade häst❤

Imorgon blir det lite samma jobb och får hoppas att hon lyssnar lika bra då som idag.

Hoppas att nu haft en bra dag❤
W Love from Filippa <3

Likes

Comments

Tequila, Stallet

Igår blev det inget inlägg här då jag verkligen inte hade tid haha.
Men Tequila var såå galen igår. Hon har börjat lugna ner sig lite nu och igår var vi ute och gick en runda för hand.. Hon tyckte väl att det roligaste var att hoppa omkring och studsa? Hon har såå mycket energi just nu så det blir promenad för han varje dag nu ett tag.

Jag kommer att börja rida henne om kanske 1,5 vecka för att hon ska vänja sig. Då kommer jag att rida henne varannan dag då många unghästar som byter ryttare får problem med ryggen och nu byter vi dessutom sadel också.

Hursomhelst så är hon världens bästa häst. Asså hon är så mysig och snäll även om hon helst vill hoppa upp och ner.. hahah
Snart ska jag ut med henne igen.W Love from Filippa <3

En liten åsne-bild på henne🙈👌🏻

Likes

Comments

Tequila, övrigt

Jaa, nu är världens finaste ponny min❤
Idag hämtade vi henne, finaste Tequila. Det tog 2,5 timma att få på henne men tillslut gick det och vi landade på stallplanen.
Alla hästar tyckte det var väldigt roligt med en så snygg tjej i stallet och Tequila tyckte väl att det var lite spännande hon med.

Nu har jag precis kommit hem från henne och nu ska jag sova. Imorgon så går vi en promenad för hand för att visa henne miljön lite.
GODNATT

Världens bästa prinsessa❤👌🏻W Love from Filippa <3

Likes

Comments

övrigt, Emma

Åhh idag så var jag och red Emma och hon var såå fin. Hennes fodervärd har precis fått hem en ny ponny och den ponnyn var så otroligt snygg!

Emma var iaf super pigg då hon hade vilat i 1 vecka och hon är nog världens piggaste shettis hahah. Men vi red iallafall ut och hoppade över lite stockar vilket gick super bra! I traven var hon otroligt fin och jobbade super bra med ryggen. I galoppen var hon dock lite för pigg! Hon bara sprang och sprang och sprang hahah, det gick snabbt om man säger så. Men hon var iaf super duktig.

Jag kommer att rida Emma lite oftare nu ett tag då jag nästan är för lång (inte för tung) för henne och får passa på nu den sista tiden.

Just nu är jag hemma hos mammas och pappas kompisar och typ halvsover haha och imorgon så hämtar vi Tequila😻 Såå taggad!!!
Sorry för sent inläggW Love from Filippa <3

Likes

Comments