Hej alla läsare!

Vad är det som kommer först upp i ditt huvud när du hör frihet? För mig är det att kunna hoppa i vattnet och simma ett tufft två timmars träningspass med bara känslan av när vattnet rinner igenom händerna när du drar genom vattnet och känna vågorna mot ansiktet. Känslan utav att vara helt viktlös i ett helt annat element.

Nu när jag inte har kunnat träna på nästan ett halv år pågrund utav sjukdom och skada så finns det inget jag saknar mer än den känslan. Efter min fjärde operation så kan jag aldrig glömma känslan att komma tillbaka till vattnet. Många tänker inte på såna saker utan tar det för givet. Men när man har känt sig instängd i sin egen kropp för ett bra tag så finns det inget man tar för givet längre. Så varje gång jag hoppar i vattnet så njuter jag av varje sekund för jag vet aldrig när jag får det igen.

Så nästa gång ni gör den saken eller är med den personen som gör så ni känner er fria så tänk på att njuta av det, för imorgon kommer du kanske inte kunna göra det!

Xoxo Filippa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Nu har äntligen snön kommit till Skåne. Och det är inte ens december än. Hemma hos mig har jag redan tre decimeter snö. Hur mycket snö har ni där du bor? 

Igår var jag och min familj i Lund och kollade på Hunger games mockingjay part 2. Och den var jätte bra, men jag kommer inte berätta för er vad som händer. Eftersom de kan finnas personer som vill se filmen utan spoilers. Därefter bion så gick vi och åt buffé på ,en av mina favorit restauranger, Rosegarden. Vilken är er favorit resturang?

Xoxo Filippa

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Idag är det fredagen den 13 November och idag fyller även väldens bästa mamma år. Den mamma som kör mig fram och tillbaka till bussen varje morgon. Den mamma som hämtar mig från bussen varje eftermiddag. Den mamma som kör mig till träningen sex dagar i veckan utan att klaga. Den mamma som alltid finns där för alla. Den mamma som ställer alla framför henne. Den mamma som är med mig och mina syskon dygnet runt för att förbereda oss för framtiden. Den mamma som peppar mig till att göra mitt bästa. Den mamma som gör allt för att alla ska var glada. Den mamma som är bara den bästa. Så därför är min mamma den bästa det finns. Och jag älskar henne av hela mitt hjärta och jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte hade henne i mitt liv. Så jag älskar dig.

Så tänk på att tacka er mamma för allt det hon gör. För jag kan lova er att om man säger ett tack till någon utan någon jätte stor anledning så har du precis gjort den personens dag extremt mycket bättre. Och en anledning kan bara vara att ens mamma har gjort maten. Och många kanske tycker att det är självklart att ens mamma gör maten, men så är det inte. Din mamma är ingen slav, din mamma är en person som har känslor. Din mamma finns alltid där för dig och nu är det din tur att vara där för henne. 

Så underskatta inte din mamma. Din mamma är den starkaste och bästa personen som du känner. Så behandla henne på samma sätt du vill att dina bara ska behandla dig.

Jag älskar dig mamma med hela mitt hjärta!<3 <3

Xoxo Filippa

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Idag spenderades onsdagen på Vellingeblomman och sedan bar det av till IKEA. Under besöket på Vellingeblomman så handlades det lite ljus och pumpor. Efter lite shopping så var det dags för lunch, där jag åt gulaschsoppa. Den var hyfsat god men jag saknar pajen på den gamla goda tiden då Vellingeblomman bjöd på detta. Efter lunch så mötes man utav en chock att de redan hade framme juldekorationerna. Men efter ett tag förstod man att det inte är så konstigt eftersom det är ungefär en och en halv månad kvar till jul. Sjukt va?! Snart är det jul och ett nytt år.

Efter besöket på Vellingeblomman så begav jag och min familj sig vidare till IKEA. Där shoppades det ännu mer ljus. Därefter gick våran familj och åt köttbollar! Så gott, eller hur?!

Nu har jag äntligen kommit hem och ska nu kolla lite på TV och fika. Och därefter så beger jag mig till sängs.

Xoxo Filippa

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Nu har man äntligen slutat grundskolan och nian. Och nu väntar bara gymnasiet och högskolan eller universitetet. Så nu är det bara att ligga i de sista åren och bara njuta av sommarlovet.

Xoxo Filippa

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Nu har man kommit hem från en dag av simtävling. Idag simmade jag pingstaplumset. Inte en så stor tävling med ändå. Jag simmade 100ry och 100fr. Då jag kom på första plats på 100ry och tredje plats på 100fr.

Xoxo Filippa

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Nu har man kommit hem från Danmark. Där min klass var på klassresa. Vi var på expremiterium och tivoli. Det var extremt roligt. Mycket godis och god mat. Och dessutom många roliga karuseller.

Xoxo Filippa

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Nu har jag kommit hem från balen. Det var helt fantastiskt. Vi åt jätte god trerätters middag med massor av dans och uppträdanden.

Xoxo Filippa 

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Ny dator, filmer och youtube! Så har min dag sett ut idag. Jag har inte gjort någonting, bara slappat och sovit och tittat på film. Jag har kollat på "Love, Rosie", "High school musical" och "The vampire diaries". Men snart ska jag iväg på min simträning. Och idag är det den näst sista simträningen innan tävlingen i helgen. Igår på träningen så kändes allt jätte bra. Jag har nästan fått tillbaka min kondition och det känns fantastiskt.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag?!

Xoxo Filippa

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Jag ber om ursäkt från den dåliga uppdateringen. Jag lovar att det ska förbättras.

Nu har det gått cirka 3 månader sedan min operation, och nu känner jag mig äntligen att jag är som vanligt igen. Jag har äntligen börjat att hänga på, på träningarna. Jag har även börjat simma ben förra veckan, för första gången på 4 månader. Och det känns bra, jag känner mig starkare än någonsin mentalt och snart är jag tillbaka till samma position som jag var innan operationen. I helgen är det min första tävling på 4 månader och jag längtar men jag är även väldigt nervös. Jag har inte ännu testat på att göra en start från startpallen.

Xoxo Filippa😉

Likes

Comments