heja finisar...

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha kört min bror till sin första skoldag på högstadiet. Kommer ihåg hur nervös och förväntansfull man var innan allt hade kommit igång ordentligt. Och på måndag är det min tur för upprop och inspark. Denna sommaren har verkligen bara sprungit iväg...har hunnit med en hel del dock och fått så mycket nya härliga vänner, GULD !!!!

Nu ska jag fixa lite frukost och sedan får vi se vad jag hittar på

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej !!
Idag har jag varit ledig, så himla skönt.
Jag har gjort det som man ska göra när man är ledig, alltså så lite som möjligt !! Bara varit hemma och myst !!

Likes

Comments

Hej finiiisar !!
Har verkligen haft en toppen helg, med toppen människor. Igår kväll så tog jag och Sandra med company och drog till skogen för lite fest, där Markoolio spelade. Roligaste på länge måste jag säga!! Älskar när det blir spontant, längesen jag dansade så mycket som jag gjorde igår, men som sagt kul var det.
Idag har jag jobbat och städat min lya, hängt om lite tavlor och fixat lite med allt, för det såg verkligen ut som ett bombnedslag här när jag kom hem
😅
Ikväll blir det nog en filmmys hemma!!
Puss

Likes

Comments

Heejjj finisar !!
Slänger iväg ett snabbt och kort inlägg om gårdagen!!
Klev precis ut ur duschen och ska göra mig i ordning (:
Jag fyllde 19 igår, det firade jag med skoteråkning, god mat och avslutade med en kväll på piren med goa vänner!!
Även idag blir det lite festligheter, kul med spontana saker !!

Likes

Comments

Hellu finisar!!!
Om studenten var rolig, så var balen några dagar innan minst sagt lika kul !
Jag gick balen tillsammans med Petter, en klasskompis som jag har haft grymt kul ihop med under de här tre gymnasieåren<3 tack<3 haha.
Vi fick god mat, bra underhållning och grymt bra musik till dansgolvet.
Det enda som var skit var att jag hade fått såna grymt stora skavsårs blåsor på fötterna så att jag fick dansa utan skor och detta resulterade ju också i att jag hade en hel del glas under fötterna när jag kom hem :// men kul var det verkligen !!

Likes

Comments

Att ta studenten...

...det var en helt otrolig känsla när jag åkte iväg tidigt på morgonen för champagnefrukosten. Att sedan få stå inne på skolan känna pulsen som som bara ökade och ökade ute på skolgården och sedan få springa ut det var helt magiskt !! Lika magiskt var det att åka flak igenom hela Jönköping och Huskvarna för att sedan åka hem och träffa släkt och vänner<3 fick så mycket fina presenter <3

På kvällen var det dags för party och det var verkligen super lyckat, trots att det var första gången studentfesten var där !!! Munksjömagasinen är verkligen bra för fest och nästa års studenter får det säkerligen mycket bättre än vad vi hade de!!

Likes

Comments

Hej finisar!!!!

Efter snart ett år utan bloggande så tänkte jag faktiskt att jag skulle ta tag i det detta igen.
Under året som gått har ju hunnit med att åka till Rhodos, gå bal, ta studenten och såklart jätte mycket annat!!


Likes

Comments

Redan måndag och tiden har bara sprungit iväg!!
Imorgon åker vi hem och idag blir sista soldagen.
Just nu ligger jag i sängen ska snart går ner till frukostbuffén, den är verkligen toppen. Så mycket att välja på och så mycket gott.
Igår var det såklart playan som gäller var på stranden mellan 11 - 17. Så var ganska seg i kroppen när jag kom upp till hotellet.
Igårkväll var vi i gamla stan och käkade, det är verkligen jättemysigt där med gamla murar osv. Vi gick även bort till en jättemysig bar som ligger en bit bort på stranden, där tog vi en drink o tog det lugnt. Vi får se vad det blir ikväll, det blir kanske bara något smidigt i hamnen. Eftersom vi åker hem tidigt imorgon.
Kraaaam

Likes

Comments