Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Red raya lite i halsring i paddocken igår i skritt, och hon var såå duktig. Red lite volter och slalom mellan sockerbitar, vilket gick väldigt bra! Sen masserade jag och fixade hovarna som vanligt :)

Har haft tre st nationella prov i veckan, men nu är iallafall alla muntliga klara och dem gick helt ok. Pappa fyllde även år i onsdag så vi har firat honom oxå!


Likes

Comments

Hej! idag var jag först med min kompis på tävling i hoppning på kungsbacka ridklubb, vilket var mysigt men sååå kallt, haha. Sedan på vägen hem så tog vi vägen om hööks och jag köpte liniment med arnika i till Raysen, som jag ska använda att massera hennes bringa med, då hon har sträckt sig. Sen åkte vi hem och jag fixade i stallet och betade Raya lite, så himla mysig är hon Så en ganska lugn dag även fast vi gick upp tidigt, vilket var skönt, för kommer behöva ladda för nationellt prov i matte imorgon, yay.

GoseRays


Likes

Comments

Hej! Mitt första inlägg här, kul kul :P. Idag var jag först hos Raya och masserade henne och fixade hennes hovar osv. Sedan åkte jag och mami till freeport i kungsbacka för att jag skulle köpa vinter jacka och vinterskor. Fick med mig ett par låga grå Uggs hem och en jacka från Svea och jag är såå nöjd! Sedan tänkte jag att jag ska lägga upp bilder från när vi var i USA för en vecka sen oxå, vi va i Florida.


Likes

Comments

Instagram@flipperf