View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haha kollar igenom bilder, därför ni får dessa bildbomberna. FYYY vad jag saknar sommaren!! :(

Likes

Comments

View tracker

-20 när jag vaknade idag, huuvvaaa. Blev en kort skoldag, bara en lektion som vi hade med uf-företaget. Så nu är jag hemma och överväger ifall jag ska gå ut och gå med Vilma i kylan. Resterande del av dagen kommer gå åt plugg.

Likes

Comments

Världens bästa vänner och bästa middagen! Perfekt start på veckan med andra ord.

Likes

Comments

Fredag

I fredags hann jag med mycket! Först skola 8-11, efter det for jag och mitt Uf företag till kvantum och sålde vår "briljanta" produkt. Kl 20 hade jag och jobbet bord på cgs, och efter detta åkte jag hem till förfesten som styrdes i min lägenhet (haha) och efter detta gick vi alla maggan-brudarna till krogen.

Lördag

På lördagen jobbade jag 10:30-16 på mq, och sedan 16-00 på Clarion (????) förstår inte hur jag orkade.

Söndag

Och så var det söndag. Jag jobbade 12-16 på mq och efter det hade jag och Nicoline date på Roasters. Jag åt deras högrevsburgare, den var grym! Nu ska jag vila inför skolan imorgon.

Hörs <3

Likes

Comments

Likes

Comments

​Åherreguuuuuuud vad jag längtar till nyår!! På stan hade dom redan fått in massvis av nyårspynt. Så som vanligt har jag nu börjat planerat massvis. Ska bli så kul, 2017 - welcomeee! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Haha oj vilken onyttig dag det blev.. Jag och Nicoline har suktat efter fika bokstavligt talat hela dagen.  Nyss var vi runt på stan och kikade, men efter någon timme blev vi trött i fötterna och gick till mig, vi köpte med oss pepparkakor och lussebullar hihi, så nu ska vi fika tredje fikat för idag. Mums

Likes

Comments

Hade förfest hos mig igår kväll. Som vanligt är förfesten roligare än krogen haha. Vi gick ut ganska tidigt för tanken var att vi skulle bowla. När vi väl stod där gick det sådär. Bowling+vin är inte att rekommendera ;) Nåväl, kvällen var rätt rolig ändå, puss till er som gjorde den bra <3

Likes

Comments