1.Klara mig själv
Det är så sjukt viktigt att kunna klara sig själv. Behlver egentligen inte utveckla denna mer. Ni som vet, ni vet.

2.Äta bra mat
Jag vill verkligen börja äta bra och nyttig mat. Jag märker faktiskt att jag blir piggare och betydligt mer motiverad till träning när jag äter bra mat. Nu när jag bor själv är detta dock ganska svårt, visst jag väljer själv vad jag ska äta, men det är ganska svårt att hitta inspiration till ny mat varje dag. Så min standard middag är typ lax och broccoli haha... Men målet är iallafall att jag vill äta varierad mat med mycket grönsaker i, ni som känner mig vet ju att jag inte är någon som älskar grönt osv, så detta kommer bli en utmaning. Tror dock det blir enklare när jag flyttar hem.

3. Konsumera mindre alkohol, (haha)
Herregud alltså, efter att jag fyllt 18 har jag i stort sett druckit alkohol VARJE helg. Det är som att helgen inte är kul utan att festa hahaa. Men nu ska det bli ändring på detta, iallafall nu på vintern. Tar ju studenten i år så jag kommer ju inte kunna avstå hela tiden. Men iallafall nu på vintern är tanken! Sen till våren är det all in igen ;)

4. Uppskatta det jag har
Låter töntigt kanske, men det känns som att man ibland klagar så himla mycket på allt och glömmer hur bra man faktiskt har det. Har världens finaste familj och vänner. Älskar er<3333

Likes

Comments

Haha något jävligt spontant, har färgat håret. Vet inte än ifall det förblir eller ifall jag ska gå till frisören och färga tillbaka. Men just nu är jag iallafall brunett hahaha, herreguuuh

Likes

Comments

Haha bästa från nyår var nog ändå våra kronor <3 så synd att man glömde den när vi skulle gå till stan sen..

Likes

Comments

Denna pingla har nu flyttat in hos mig! Ska bli så kul att bo tillsammans med vilmis <3

Likes

Comments

Trevlig dag igår! Vi började kl 14 med bastu och vin, därefter duschade vi allihop och fixade oss i ordning. Sedan åt vi en jäkligt god middag, därefter drack vi massvis med prosecco och sen var det dags att gå till stan för att kolla på fyrverkerierna. Jag var ganska slut efter detta så jag och dom andra gick hem och sov.

Nu är jag iallafall riktigt taggad på 2017. Detta är mitt år och inget ska få förstöra det! Pusshej

Likes

Comments

Likes

Comments

....till mig så blir jag glad <3 pussokram

Likes

Comments

Likes

Comments

...Satan vilken lång dag. Den startade tidigt, redan vid halv nio hämtade jag upp Vilma, vi hade frukostdate på Clarion innan vi skulle gå på stan och köpa de sista julklapparna. Visade sig att jag hade ganska mycket kvar att köpa, 10 påsar senare var jag helt klar. På eftermiddagen har jag hunnit slå in alla presenter klart, har ätit en supergod middag med mamma och pappa och sedan har jag även spelat bingolotto. Det gick dock skitdåligt som vanligt så ska aldrig spela igen har jag bestämt mig för. Nu ska jag försöka sova så jag är utvilad imorgon när det är Julafton<3 Godnatt!

Likes

Comments

Ikväll efter jobbet var det kalas i Elins nya superfina lägenhet! 23 år fyller hon på Fredag, shit vad tiden går fort. Sitter just nu och överväger ifall jag ska ta mig till gymmet eller inte, har trots allt sovmorgon imorgon.. Ha det bra, vi hörs!

Likes

Comments