Header

I studentpresent av min familj fick jag en resa till min favvisstad aka New York, förstod det dock verkligen inte i stunden då min familj höll ett tal som avslutades med att Marco (min lillebror) tog upp ett äpple, bet av en tugga som ledtråd varpå jag utbrister i ett "ska jag på studiebesök på Kiviks marknad???" smart tjej:---) en stund senare föll poletten ner så att säga och två veckor senare befann jag mig i stora äpplet i en vecka tillsammans med min mamma. Tänker inte ens sitta och ge kärleksförklaringar till denna stad för det är väl rätt uppenbart? Jag menar kolla bara:(( Hittade även min drömlägenhet, ett etage 126 våningar upp på upper west Side, hyran ligger endast på 12 mille/månad!!!! Det löser jag. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Smoothiebowl är verkligen något jag är (lite för) besatt av och skulle nog kunna äta det till frukost, lunch OCH middag tills dagen jag dör. Jag menar titta bara??? Minst lika fint att kolla på som det smakar gott. Verkligen den perfekta frullen! Jag brukar mixa en smoothie på olika frusna bär (beroende på vad som finns i frysen), vaniljkvarg och lite mjölk för att sedan toppa med allt möjligt- helst massa kokoschips, granola, kiwi, banan, jordgubbar & såklart livets klick jordnötssmör som gör hela skiten!! Testa asap om ni inte redan gjort det!

Likes

Comments

Är det något jag är jävligt svag för så är det RÄKMACKOR<33 är det bara jag eller är det inte LIVET!! Faktiskt högt uppe på topplistan över bästa sak i matväg om. ni frågar mig. Blev alltså rätt glad när jag möttes av detta när jag kom hem från jobb här om dagen som my Awesome mom så prydligt hade fixat. Ser ni förövrigt den lilla koppen med ngn random vätska? Säger bara googla pepparrotssirap och doppa sedan räkor i det om ni vill dö räkdöden. Tips !!!!!

Likes

Comments

Namen tJENA hALLÅ HEJ!! Detta känns jävla ovant ska jag tala om haha, liksom ÄR det år 2010 och ÄR detta bubblerooms portal??? Skämt åsido, jag har varit sugen på att börja blogga ett tag men velat fram och tillbaks tills jag nu tog tag i mitt liv och skapade en blogg i samband med att jag köpte dator. Känner mig lite taggad på att komma igång faktiskt!! För att förklara lite var ni som känner er helt lost har hamnat så HEJ, Filippa heter jag och är snart 19. Tog studenten i våras och känner just nu lite post-studenten-ångest varvat med en GALET skön frihetskänsla. pausar från skolan i ett år (läs: på obestämd tid) och när jag inte jobbar hänger jag med friendos (unika tjejen<33) tränar, shoppar massa onödigt, äter gott och lever lajvet så att säga. Älskar att skriva av mig och här kommer nog allt möjligt komma upp- hoppas ni hittar något som faller er i smaken!!!Likes

Comments

Likes

Comments