Header


Detta är en av mina outfits från min "FALL OUTFIT IDEAS" video som ni hittar HÄR. I info boxen under videon står det var allt kommer ifrån. Det är sååå kul att spela in lookbooks och det verkar som att det är era favoriter också, eller? Skulle vilja göra en till snart...

Xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med billigaparfymer.nu


Calvin Klein CK Be

För någon dag sedan fick jag hem denna parfymen som kommer från billigaparfymer.nu. Det är helt enkelt en en sida på nätet som säljer billiga parfymer, vilket är ett väldigt smart sätt att spara pengar på. Jag fick hem Calvin Kleins, CK Be. Parfymen lunkar väldigt fräscht och friskt, men tyvärr lite för maskulint för min smak. Det är en unisex parfym, så den funkar både för killar och för tjejer.

Så här beskriver Billigaparfymer.nu Calvin Kleins, CK Be:

En sensuell och otroligt lockande parfym. Den gör sig bäst på personen som önskar att sticka ut från mängden och gå sin egen väg. Med distinkta toner av mandarin, bergamott, lavendel, jasmin och päron är det omöjligt att inte lägga märkte till denna skarpa doft.

Xx

Likes

Comments

Färgerna utomhus är helt fantastiska nu! Jag hoppas verkligen att jag får tid till att fota lite i helgen.

Nu är det bara en vecka kvar till höstlovet, tagga!

Xx

Likes

Comments

Igår sprang jag förbi en liten blomsterbutik och såg dessa söta pumpor och var bara tvungen att ta en bild...

Idag har jag sovmorgon till 10:55 vilket är riktigt skönt. Dock var jag tvungen att plugga lite för att bli av med en läxa.. Hoppas ni har en bra dag idag!

Xx

Likes

Comments

- bider från USA 2015


Ville kika in här innan jag springer till bussen. Idag ska jag ta bilder på det slutgiltiga resultatet på mina äpple chips, sedan kommer det inlägget ut!

Xx

Likes

Comments

KALLA VINDAR . FÄRGGLADA LÖV . STICKADE KLÄDER 

17 oktober och riktigt höstväder... Snart har alla våra äpplen trillat av träden och nu i dagarna tänkte jag visa er hur jag gjorde mina äppelchips! De är super goda att sitta och knapra på framför tv.n. 

Xx

Likes

Comments

Jag har fått lite frågor här på bloggen om jag inte kan göra sminkvideos och jag måste erkänna att jag var lite tveksam i början. Detta kanske inte är den bästa videon jag gjort (och jag är inte heller någon professionell makeup artist) men eftersom jag har fått frågor om det gjorde jag en. Om ni vill veta lite mer om produkterna jag använde i videon klicka HÄR! Jag fattar fortfarande inte varför kvaliteten blir sååå dålig när jag länkar videon!!! Jag hoppas verkligen att ni gillar videon och om ni vill se den i bättre kvalitet klicka HÄR!

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ MIN KANAL HÄR

Xx

Likes

Comments

Instagram @filippavictoria