Header

Tb till denna mysiga eftermiddag

Hej på er! Hur mår ni idag? För en liten stund sedan kom jag hem från Dunkers. Ellinor var nämligen med i en dans uppvisning där som vi var och kollade på. Jag måste faktiskt erkänna att jag blev lite sugen på att börja dansa igen..

Xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

inlägget är i samarbete med Ideal of sweden


Hej på er! Som ni vet fick jag hem tre skal från Ideal of Swedens nya vårkollektion! Alla skalen är verkligen superfina. Såklart har jag en rabattkod till er som gäller i en vecka. Rabattkoden är idealSS17 och ger 20% rabatt! Det kommer komma fler bilder på de andra två skalen, bara vänta. Jag känner att det kan bli lite rörigt när man lägger upp alla på en gång.. Glöm inte att gå in på Ideal of Swedens hemsida och använda min rabattkod idealSS17!

Xx

Likes

Comments

INSTAGRAM! Ibland älskar jag det, ibland hatar jag det. Jag måste ändå säga att Instagram är en av minna största inspirationskällor. Det finns ju alla möjliga olika sorters konton och det är bara att välja och vraka, följa och avfölja. Här är några av mina favoriter för tillfället:

Xx

@victoriatornegren 
@matildadjerf 
@isabellaajj
@emitaz

Likes

Comments


Yey, ÄNTLIGEN har skalen från Ideal of Sweden kommit! Det kommer bättre bilder, jag lovar! Jag kanske tar några i helgen eller när jag får lite tid över.

Xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Denim funkar alltid.

Hur snyggt är det inte att matcha ett par lite slitna denim shorts med en vit tunn, lite skör, blus? Det måste ju vara den perfekta outfiten för sommaren!

Xx

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Likes

Comments


Hej på er och sorry för den dåliga uppdateringen.. Jag har åkt på en rejäl förkylning så både gårdagen och idag har till största del tillbringats i sägen och på soffan. Det är såå tråkigt att vara sjuk och jag hoppas verkligen att jag mår bättre när jag vaknar imorgon. Jag har hur som helst haft en bra och mysig påsk. Förresten har ni sett första avsnittet av SKAM s4?

Xx

Likes

Comments


Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skull åka till Malmö i måndags? Jag hade en lite blåsig men super mysig dag där och jag fick med mig två saker hem. Förts och främst, hur snygga smycken har inte & other stories? Jag är helt kär! Jag köpte hur som helst ett par supergulliga örhängen därifrån och asså jag är sååå nöjd. Sen köpte jag också en spets bh från monki. Den fanns i vitt, svart och den nude rosa färgen som jag köpte, men helt ärligt skulle jag vilja ha den i alla färger.

Xx

Likes

Comments


Godmorgon! Jag fick med mig Ellinor på en fika igår efter jag hade klippt mig. Det är alltid lika mysigt att fika och snacka med någon man tycker om! På tal om klippningen så hann jag ta några förebilder på mitt hår, men när jag kom hem var det alldeles för mörkt för att ta några efterbilder... Så det måste jag fixa antingen idag eller i morgon. Jag är hur som helst super nöjd!

Xx

Likes

Comments

Tröja och kostymbyxor kommer från ZARA

Ni vet att jag älskar svartvita bilder men visst var det länge sedan jag la upp någon? Så idag får det bli 7 stycken färglösa bilder för att kompensera!

Mina planer för dagen:

Skriva klart mitt PM som ska vara inne på söndag

Klippa och slinga mig!

Kanske fika med Ellinor i stan efter jag klippt mig

Ta några bilder på mina inköp från Malmö (sorry för att det aldrig kom några bilder därifrån, glömde kameran hemma)

Xx

Likes

Comments

Instagram@filippavictoria