Header

Tröjan jag har på mig hittar ni HÄR

Helt ärligt tycker jag att det känns som att vi har "hoppat över" våren i år. Det känns nästan som att det gick från skit väder till underbart väder under en natt.

Idag har jag suttit utomhus och pluggat inför ett prov jag har på onsdag.. För tillfället känner jag mig ganska dåligt förberedd tyvärr.

Xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Nu kommer lite fler bilder från London. En dag bestämde vi oss för att prova äta dumplings i Chinatown. Jag hade nämligen aldrig provat det och tyckte att det såg väldigt spännande ut! Om jag ska vara helt ärlig var det faktiskt inte så gott. Det var lite slemmigt och konstigt. Kanske en sån sak man måste prova några gånger innan man tycker om det?

Xx

Likes

Comments


Hej fina ni! Idag bjuder jag på lite bilder från i fredags. Det var verkligen en supermysig dag. Vädret var på topp och jag hade bara två lektioner som jag behövde gå på. Efter skolan gick vi ner i hamnen för att fika i solen. Efter några timmar bestämde vi oss för att börja dra oss hem och påväg till bussen ser jag att min familj sitter och fikar på en uteservering. Så då blev det en till fika för mig, haha!

Xx

Likes

Comments

Skjorta - Tommy Hilfiger // Bralette -Ella.M // Halsband - köpt i London

Likes

Comments


Hej fina ni! Dagen idag började med ett gympass med Ellinor. När vi var klara och var påväg till bussen såg vi denna coola väggen och vi var bara tvungna att ta några bilder! För tillfället är jag helt slut i kroppen vilket är såå skönt. Det var ett tag sen jag tränade sist och jag vill verkligen försöka att komma igång igen.

Xx

Likes

Comments


Hej på er! Nu är det äntligen fredag och det är helt underbart! Jag har lite planer inför helgen och jag hoppas verkligen att det blir härligt väder så att dagarna kan spenderas utomhus!

Sen skulle jag bara vilja säga ett STORT tack för att min "winter to spring lookbook" snart har kommit upp i 11 000 visningar! Det är helt sjukt! Om ni inte redan har sett den får ni jätte gärna gå in och kika HÄR .

Xx

Likes

Comments


Jag har verkligen ÄLSKAT dagens väder! 24 grader (enligt snapchat) vilket är helt sjukt. När vårt matte NP var avklarat gick vi och köpte sushi som vi tog med och åt i hamnen. Såå mysigt. (Och ja, jag slängde in två gamla bilder från en annan mysig lunch i hamnen.)

Xx

Likes

Comments

Om ni inte har något att göra klicka HÄR!

Xx

Likes

Comments

Straw Bag

Hej fina ni! På senaste tiden har jag sett stråväskor överallt. Vad tycker ni om den trenden egentligen? Jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag tycker. Det är skitsnyggt som strandväska men i övrigt är jag lite osäker...

Xx

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Likes

Comments

Instagram@filippavictoria