Header

Vad tycker ni om volanger egentligen? Jag har sett dem överallt på sistone.. På vissa plagg är det riktigt snyggt (som t.ex. på den svarta sammetstoppen) och på andra tycker jag att det är lite mindre snyggt. Volanger är nog en trend vi kommer att få se mer av i vår!

Xx

Likes

Comments

- senast från We Heart It

Tänkte kika in här lite snabbt innan jag springer iväg till bussen! Planerna igår blev inte riktigt som jag hade tänkt och jag hann inte förbereda några inlägg till denna veckan... Jag får kanske göra det i eftermiddag istället?!

Xx

Likes

Comments


Hörrni, jag har haft lite bloggtorka på sistone.. Det skulle verkligen hjälpa om ni kunde kommentera vad ni vill se och läsa om! Vill ni se mer outfit bilder, vardags bilder, tags, tips på olika kläder, inspiration bilder, videos? Eller vad vill ni läsa om?

Xx

Likes

Comments

missguided

- Känslan när man precis skickat efter något snyggt

Yes, jag har skickat efter två träningstoppar (vilket verkligen behövdes) och en svart klänning (som faktiskt även det behövdes). Den svarta klänningen hittade jag till och med på rean och den var ett riktigt fynd! Har en känsla av att jag kommer använda den massor.

Idag vaknade jag med solen skinandes rakt i mitt ansikte... Även fast just det inte var så härligt, blev jag glad att solen sken! Jag har ingen riktig plan för vad jag ska göra idag. Jag har tänkt att jag ska förbereda några inlägg till veckan, men annars har jag inte så mycket andra planer.

Xx

Likes

Comments

Chips eller popcorn - Chips är ju sååå mycket godare än popcorn!

Kjol eller klänning - Hmm, ganska svår men tror ändå jag väljer klänning.

New York eller London - Måste nog säga New York även fast jag tycker om London väldigt mycket. New York hade en sån härlig "atmosfär", det var verkligen en levande stad.

Plattat eller lockigt - Lockigt, eller rättare sagt lite slarviga stora lockar!!

Klackar eller sneakers - Sneakers alla dagar i veckan.. Klackar måste vara det mest osköna som finns.

Pizza eller hamburgare - Pizza, tror jag...

Snapchat eller Instagram -Snapchat är ju mycket roligare!

Sommar eller vinter - Sommar, helt klart!

Morgon eller natt - Jag hade så gärna velat vara en morgonmänniska men om jag ska vara ärlig hatar jag tidiga morgnar! Så jag måste välja natt.

Choklad eller vanilj - Jag älskar choklad! Vanilj är ju ganska tråkigt..

Komedi eller skräck - Komedi! Finns det något bättre än att skratta? Dessutom har jag typ aldrig vågat kolla på en skräckfilm.

Pannkakor eller våfflor - Pannkakor, hur gott är det inte med bananpannkakor?! Om ni vill se hur jag gör mina bananpannkakor klicka HÄR .


Xx

Likes

Comments


Varför är allt så grått nu? Jo för att det är Januari, årets mest färglösa månad.. För någon dag sedan började vi (under en lunch) prata om resor och sommaren och shit så mycket jag längtar efter sol, sand och varma dopp i havet! Det skulle vara helt underbart att bara hoppa på ett plan och flyga till en varm strand.


Förresten, idag är det fredag! HÄRLIGT! Dagen man längtar efter hela veckan. Tycker ändå att denna veckan gick relativt fort. Det har ju varit uppstart och inte super mycket att göra i skolan, vilket alltid är skönt. Då kan man ju lägga mer tid på saker man tycker om!

Xx

Likes

Comments

- min prinsessa

Åh så skönt det var med sovmorgon idag! Torsdagar är en väldigt bra skoldag med tanke på att vi börjar 10:55 och slutar 15:00, tre lektioner är ju INTE mycket. Jag tycker att det är superskönt att ha dagar som idag, man behöver det ibland! Inläggen denna veckan har ju inte varit så roliga.. Jag tänker att jag får skriva lite roligare inlägg i helgen, typ lite tips och sånt som kan komma ut nästa vecka...

Xx

Likes

Comments

Min nya favorit färg är...


Jag vet inte vad det är men jag har alltid älskat blått! Jag skulle faktiskt vilja ha på mig lite mer färg under denna våren. Även fast svart, grått och vitt är mina absoluta favoritfärger när det kommer till kläder kan det bli lite tråkigt i längden. Dessutom påminner blått mig om havet och varma sommardagar och det är ju alltid härligt!

Xx

Likes

Comments


Då var det dags att gå till skolan idag då... Tisdagar är vår längsta dag så det är faktiskt lite segt att vi börjar just idag! Dessutom börjar dagen med idrott. Det skulle inte vara fel med en till vecka ledigt, men det är väl skönt att komma in i lite rutiner?!

Xx

Likes

Comments

- ny video uppe

Yes, då var min nya video uppe! Som vanligt är inte kvaliteten inte den bästa när man länkar videon så om ni vill se videon i bättre kvalitet klicka HÄR! Jag hoppas att ni kommer gilla den och så får ni ha en bra dag!

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ MIN KANAL HÄR

Xx

Likes

Comments

Instagram@filippavictoria