Header

Nya inlägg

Hej på er! Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Jag fyller 18 och det är helt sjukt. Förutom att det är min 18-årsdag så börjar skolan idag.. Lite mindre kul, men det är lugnt för vi ska bara vara där någon timme. Innan vi börjar ska jag möta upp mina fina vänner och bruncha på Étoile. Super mysigt!

Xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Hej bästa ni! På senaste tiden har jag verkligen fått en grej för röda väskor. Jag tycker att det är sjukt snyggt och att hela outfiten blir mer "spännande" med en färgglad väska. Därför har jag länkat tre snygga RÖDA väskor som alla kommer från Zara!

Xx

1 // 2 // 3

Likes

Comments

(Det är Ellinor, min fina syster på bilden)

Hej bästa ni! Först och främst vill jag börja med att berätta att jag har klippt mig!!! Igår åkte nämligen jag och Ellinor in till stan för att klippa oss. Resultatet för min del blev lite kortare och lite mer uppklippt. Jag är hur som helst supernöjd och det är faktiskt riktigt skönt att ha lite mindre hår!

Idag har det bakats lite eftersom jag ska ha släktkalas imorgon. För er som inte vet så fyller jag 18(!!) den 16 augusti, så på onsdag nästa vecka. Utöver det har det varit en ganska lugn dag. Jag har faktiskt valt ut låt och planerat lite kring en ny video som jag har tänkt att spela in inom en snar framtid. Btw, om ni inte redan gör det kan ni gå in och prenumerera på min yt-kanal HÄR !

Xx

Likes

Comments


ÄNTLIGEN är min nya video uppe! Det var alltså detta som filmades i Haverdal och jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Det har tagit sjukt lång tid att redigera videon så jag hoppas verkligen att ni kommer gilla den! Som vanligt är kvaliteten inte den bästa när man ser videon via bloggen så om ni vill se den i bättre kvalitet får ni klicka HÄR! Glöm inte att gilla videon och prenumerera på min kanal så blir jag super glad!!

Xx

Likes

Comments

- Dagens materiella vill ha -

Hej på er! Hur gullig är inte denna klänningen? Jag hade med den i ett inlägg (som ni hittar HÄR ) för någon vecka sedan och efter det har jag sett den överallt! Bland annat har jag sett den på Lena Maria (ni hittar hennes blogg HÄR ) som ni ser på bilderna till vänster. Nu verkar det tyvärr som att den är slut, iallafall online, vilket är super tråkigt..

Ni hittar hur som helst klänningen på Bikbok och trots att den är slut tänkte jag länka den HÄR !

Xx

Likes

Comments

Hej på er! Nu är vi hemma igen och jag är så himla glad att vi fick relativt bra väder under dagarna i Haverdal. Det filmades en del på stranden och jag har redan börjat att redigera så ni kan förbereda er på at det kommer en video inom kort.

Xx

Likes

Comments

Nu har vi kommit till Haverdal!! Dagen startade med en tripp till stranden och nu är filminspelningen i full gång. Här är två "behind the scene" bilder!!

Xx

Likes

Comments

Instagram@filippavictoria