Header

- @Koppi

Igår tog vi en fredagsfika (fungerade som en bra belöning efter ett jobbigt spanska prov). Idag ska jag, min syster och min mamma ha en mys dag och vi tänker att vi kanske ska åka till Enkla ting! Jag tänkte också filma lite idag...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket! Måste springa iväg till bussen.. Men jag hoppas att ni får en underbar dag idag! (Jag har en lång dag framför mig..)

Xx 

Likes

Comments

Detta var i stort sett hur min eftermiddag igår såg ut. Förutom att plugga var jag ute och sprang en liten runda vilket är ganska ovanligt. Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv (det kanske låter fjantigt men jag är inte ute och springer särskilt ofta, haha). Vi har en uppgift i idrott där målet är att förbättra sin kondition så det var egentligen anledningen till att jag sprang. Jag skulle dock vilja fortsätta springa även efter denna uppgiftens slut. Man har en riktigt skön känsla i kroppen efteråt. En annan fördel är att man kommer ut i naturen och får i sig lite frisk luft. Det känns helt enkelt bättre i kroppen när man tränar utomhus jämfört med på gymet.

Xx

Likes

Comments

Med koden SW20 får ni 20% på allt (förutom de varor som är på rea) från NA-KD fram till sista september. Bra va? Min absoluta favorit är den stickade tröjan i mitten på den översta raden.

Xx

Likes

Comments

- Om ni vill veta hur jag gjorde min smoothie bowl är det bara att vänta för det kommer en video..

Idag känns vädret mycket mer höstigt! Blåsigt, kallt och lite smått grått. Dessa dagar är perfekta för film men jag har tyvärr lite plugg jag måste ta tag i... Jag har börjat planera lite bättre och det hjälper faktiskt. Jag skriver upp vad jag ska göra och när jag ska göra det. Funkar inte alltid, men ibland!

Xx

Likes

Comments

Det var en riktigt mysig dag igår. Någon som jag har upptäckt nu med åren är att jag får riktigt ont i huvudet (som håller i sig resten av dagen) om jag inte dricker tillräckligt mycket vatten. Jag drack något enstaka glas vid lunchen och sedan började jag känna av huvudvärken inne på Tivoli och köpte mig då lite vatten. Det hjälpte dock inte och jag mådde inte så bra när jag kom hem, somnade typ vid 9... Vet inte om jag är överkänsligt? Är det någon som känner igen sig?

Xx

Likes

Comments

- vill skapa flera minnen som detta

Idag åker vi med klassen till Köpenhamn (yey)!! Halva tiden där ska vi gå på museum och halva tiden ska vi vara på tivoli. Vilken perfekt skoldag va? Jag hoppas verkligen att det blir lika fint väder som det har varit tidigare i veckan!

Xx

Likes

Comments

Jag vill verkligen ha en riktigt mysig stickad klänning nu inför hösten och vintern. Jag gillar veklingen de gråa som jag har länkat (särskilt den med en liten polokrage). Klänningar är ju så bra att bara dra över när man inte riktigt vet vad man ska ha på sig.

Xx

Likes

Comments

- mys promenad

Detta vädret gör mig såå förvirrad! Idag har det varit ungefär 26 grader och det var inte ens så här varmt under sommaren.. Jag älskar dock att det är bra väder men det tråkiga är att man sitter inomhus hela dagen. Idag slutade vi inte förens vid 4 så jag känner att jag inte riktigt fick ta del av det fina vädret. Vi bestämde oss dock för att äta lunch på en uteservering, vilket var jätte mysigt. Jag hoppas verkligen att ni har haft en bra dag!

Xx

Likes

Comments

Instagram @filippavictoria