​Regnet bara öser ner, himmelen är as grå och det är hur kallt som helst. 
Kul att man då inte har någon regnjacka och den enda jackan som "tål" regn är min kappa som inte värmer alls.. Då blir det den varmaste och mysigaste tröjan men äger. Inte dumt de heller. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Kappa från vila / Bas tröja från vila 

Likes

Comments

"Äntligen" tillbaka i vardagen igen, asså visst är det skönt att få rutinen å sånt igen. Men ändå. Skulle mycket hellre jobbat och sånt än att gå i skolan. Men man lär väl.

Dagen har iallafall gått bra, skolan har flutit på och lika så träningspasset. Nu ska jag göra lite kvällsfika och sedan blir det serier som gäller.


Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade upp bredvid A, efter 1 1/2 timmes frukost mys drar vi oss in mot Mora då jag ska jobba mellan 11-16 på Waynes.

Likes

Comments

Hemma hos A efter en bra jobbdag. Ikväll är det Netflix och pizza som gäller, som vanligt

Likes

Comments

Banan pannkakor alltså, sååå gott!
Denna dagen har gått bra btw, är nästan klar med uppgiften så det känns extremt skönt! Resten av kvällen kommer bestå utav mys med bra personer, A kommer snart å hämtar mig så ska en sväng till Elin sedan blir det att sova hos honom. 

Likes

Comments

Godmorgon!
Startar dagen med en mysig frukost i sängen och såklart en stor kopp kaffe. Dagens planer lyder att för det första ta hand om litel sister som är sjuk sen måste jag verkligen skriva på en uppgift som ska vara inne om nån vecka.. Så ja, en rätt tråkig dag men sånna behövs också.

Likes

Comments