har lite nya favoriter bland spellistan som jag tänkte dela med er. Så har e sex av mina favorit låtar just nu

Likes

Comments

Wiho! Första inlägget och då tänkte jag att passa på berätta lite om varför jag börja med denna blogg och även lite om vad jag hade tänkt skriva om. Okej så anledningen att jag skapa bloggen var först och främst skolan. 

På den skolan som jag går på har vi något som kallas för profil. Och på detta "passet" väljer man en inrikting som t.ex handboll, musik, eller något annat som man är intresserad av och så har man det en gång i veckan i ca 1 timme. Profilen som jag valde så fokuserar man mest på sociala medier, vilket jag tycker är jätteroligt efter som jag är väldigt intresserad av just sociala medier. Så det är väll den största anledningen varför jag startade denna bloggen, men självklar också för att jag tycker det är intressant och kul att hålla på med. 

I min blogg kommer ni kunna läsa om mitt vardagliga liv, men även saker jag tänkt på/mina åsikter om saker och ting. Det kan variera från inlägg till inlägg men ska försöka slänga in lite bilder här och där med. Ja ni kommer ju se hur det blir sen. 

Puss & Kram 

Likes

Comments