Hej på er!

En sak jag glömde nämna i mitt förra inlägg är att jag är väldigt inspirerad av Sveriges natur och kultur. Tack vare den är jag glad att få bo här. Dock har jag inte sett så mycket av Sverige än. Så därför har jag som nyårslöfte till nästa år att åka runt till olika platser i Sverige och fånga speciella ögonblick. Jag tycker även det är en bra början att resa runt lite här på hemmaplan innan man ger sig ut i världen.

Som tur är har jag en pojkvän som bor i Borås där både människorna och naturen är helt annorlunda från där jag bor, så det här med annan miljö har kommit gratis till mig på ett sätt. Det har även inspirerat mig till att vilja detta eftersom jag tror att många ser bara alla flotta stränder och hav på andra sidan jorden. Jag vill uppleva allt så för mig är det inte det enda jag ser och vill. Detta utnyttjar jag naturligtvis, så idag tog min pojkvän mig till en utkiksplats så man såg hela staden. Stället hette Ryssby Klint har jag för mig. Otroligt vacker utsikt. Jag håller just nu att planera lite inför 2017 så jag återkommer snarast om mina kommande små äventyr!


Likes

Comments

Hej allihopa!

Kan säga att det känns så sjukt konstigt att blogga igen! Hade en hel drös med bloggar från 9-15 år men la ner bloggandet lika snabbt som jag började. Nu är jag tillbaka igen några år senare, dock med en helt annan användning av bloggen än tidigare..

​Vem är jag då undrar ni säkert? Jag heter som sagt Filippa och går mitt sista år på det estetiska programmet. Jag älskar mat, att resa omkring och enhörningar. Jag har även en pojkvän jag i skrivande stund varit med i 14 månader. Vi bor 32 mil ifrån varandra men klarar det galant. En annan sak jag verkligen brinner för är att göra listor. Främst listor över saker jag skulle vilja göra i framtiden, stora som små. Det kan vara allt från att köpa den där extra speciella tröjan till att resa jorden runt. All min inspiration kommer ifrån WeHeartIt, Pinterest och resemagasinet Vagabond. 

Bloggen är till för att jag ska visa när jag uppnår saker på mina listor och samtidigt inspirera. Bloggen är även till som ett showroom för mina foton. Till våren kommer jag ha gjort färdigt en fotobok som jag får se hur långt jag tar det till, och jag kommer även att öppna en Etsy butik för att sälja prints. Går det bra där kommer jag nog även sälja tröjor, mobilskal, muggar etc med mina bilder printade på. Bloggen kommer bli en härlig blandning av både fotografi och inspiration. 

Håller alla tummar och tår för att detta ska bli bra! Är bortom uppspelt över att få dela med mig av mitt liv och alla nya projekt jag ständigt har. Välkommen till mitt liv!

Likes

Comments