View tracker

Måndag igen. Svårt att sätta ord på hur klar jag känner mig. Brukar inte bli såhär skoltrött, inte alls. Vill inget annat än ha lov just nu. Jul. Nyår.

Miljöångesten går inte ens att undvika. Man ser verkligen hur saker förändras. Det va fan typ 7°c för två dagar sedan och igår -6°c. Så onaturlig! Jag blir rädd, jag blir arg. Speciellt då jag inte kan göra något som verkligen förändrar. Avskyr att bo långt från stan. Vill varken åka buss eller bil varje dag. Men kan inte gå..

Träffade mamma igår också. Åt middag på Sir Wingston, fish n' chips. Skulle man kunna kvalla det i favvorätterna? Drog sedan på bio. Nya "Harry p" filmen, så besviken och så allt ifrån förhoppningar. Inte någon rekommendation + dåliga skådisar.

Annars då? Stressad och mitt uppe i mitt livet-är-som-en-film-mood. Försöker få ihop alla julklappar / presenter nu. Tror det kommer bli bra bara ekonomin säger ja.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har svårt att hålla uppe ögonen men samtidigt kan jag inte somna om. Det är lite irriterande faktiskt. Blev väckt så mycket senare än tänkt av barnen och vi fick sova längre. Stella sover, fanny dör med en ispåse runt fingret och anja annan hjälper barnen.

Igår var vi barnvakt och kollade dels på Sune i Grekland och lekte kurragömma. När de hade somnat ( typ ) hade vi pepparkakshus-bakar-tävling. Det blev brännskador på fingrarna, hus som gick sönder, strössel överallt och vi glömde utse en vinnare. Taaada. Mitt föll ihop efter att det var klart rejält. Förstår mig inte på hur man ska hinna klistra ihop delarna innan sockret stelt.

Fick även en stresschock och insåg att jag har en del uppgifter som ska in nästa vecka + att det är show och jag måste på stan och fixa kläder. Gaaaaah. Verkligheten kom ikapp.

Likes

Comments

View tracker

What are you wearing atm?
- En stor t-shirt med långstrumpor.

Colors that make you smile?
- Gul och turkosblå

If you could only eat one type of potato chips for the rest of your life what would it be?
- Saltade helt klart.

Tell me you best childhood memory?
- Umgicks väldigt mycket med pappas kompisar, speciellt mina "barnvakter". Vi hade alltid filmkvällar med pizza. Liked that shit. 

Who was one teacher that had a major impact on you?
- Haft några stycken. Gamla svenska lärare, so-lärare, bild-lärare & spanska tror jag.

Favorite school subject?
- Engelska, so, bild.

One movie that you would never recommend to anyone?
- Sällskapsresan.

Favorite number?
- 7. Har faktiskt ingen aning om varför, men det har alltid varit mitt så.

If you were an animal, what would you be and why?
- Något snabbt djur eller någon växtätare.

What’s the story behind a tattoo/piercing you have?
- Eftersom att jag inte har någon kan jag ta planerna inför mina framtida tatueringar / piercingar. Tatuering ska vara en världskarta. Antingen ska den sitta på handleden. En text efter ryggraden och en text på låret. Piercing är bara septum.

Dream job?
- Journalist som får uppdrag världen över. Skickas dit & skriver om den platsen + får grym lön utav det.

Best book you have ever read?
- IF i stay eller vad min pojkvän inte vet.

What is your most used app?
- Spotify. Helt klart.

Do you wear hats?
- Yes! Älskar det. Räddaren på sommaren här man inte orkar tvätta håret.

Favorite actor/actress?
- Finns grymt många. Leonardo Dc, Kiera Knightley, Natalie Portman, Jennifer Aniston, Bradley Cooper.

Where is your favorite place in the world?
- Inte för att jag besökt så många men England känns verkligen som hemma.

One song that always puts you in a good mood no matter what?
- Thriftshop och the gardener.

Name one city you would like to visit.
- Vill gärna tågluffa runt om i Europa i massa städer. Sedan till Australien, stad spelar inte sån stor roll, men Sydney låter fett.

Turn ons?
- Långt hår, humor, muskler.

Turn offs?
- Falskhet, tatueringar och synliga blodådror.

Who is your role model and why?
- Jag har väl några stycken, men Emma Watson är en av dem. Otroligt cool, feminist och har gjort så mycket som är värt att hylla.

One thing that you never leave the house without?
- Hörlurar.

Do you like cheesy romantic gestures?
- Nejnejnej för mycket för mig.

If you could sit down to dinner with anyone in the world, who would it be?
- Emma Watson.

Name a tv show that you could watch all day every day?
- Flesh and bone och how I met your mother.

List 4 fears?
- Spindlar, djupt vatten, döden och framtiden.

Can you describe yourself in three words?
- Snål, medlidande och dagdrömmare.

If you could have only one super power, what would it be?
- Att kunna teleportera mig. Förstå vad coolt??

Five sentences you say all the time.
- "Hahaha men vafan", "är du pantad", "fan va gött", jag är hungrig", "groteskt".

Likes

Comments

Du sa att du älskade mig. Att jag var den du ville vara med. Idag är du långt bort. Ett minne som inte är detsamma.

Dagen den 17 maj. Hustaken, bra vänner och väntan på värmen. Kvällar ute och räknade ner dagar. Skolstress men aldrig varit så motiverad.

Det är mörkt ute. Sitter i en buss och gjort sedan fem timmar tillbaka. José Gonzáles, paramore och applåder på bussen. Lyktstolpar och busstopp i dålig tajming. Småprat, ont i kroppen och ångest inför båttur.

Gårdagen som känns som en skugga. Allt glittrar, jag snurrar och fnittrar, folk skrattar. Du följde med mig hem. Jag skickade ut dig. Att vara dansare är en god egenskap på fest.

Artighet vinner du långt på.

Stockholms gator, folk överallt. Kände mig som en i mängden. Veta att ingen vet vem jag är var en lättnad, bekväm känsla. Ingen vet min historia, ingen vet vart jag kommer ifrån. Fulla restauranger och bultande fötter. Förvirrad turist. Hade en karta - fast på telefonen. Mindre diskret turist nu.

Likes

Comments

Första december alltså. Känns ovanligt på något sätt. Som om jag sovit bort en tredjedel utav året. Mindre än en månad till tvåtusensjutton (?) och tjugotre dagar till julafton. Sick sick sick.

Även morsans födelsedag. Träffade henne och resterande av familj, åt middag och tog en fika innan jag åkte till dh. Aldrig gjort så dåligt ifrån mig och kroppen sa väll nej. Men men, hellre nu än nästa vecka. På tal om nästa vecka, det är show. Kom på folketshus, söndag ( 11/12 ). Big fet shoutout.

Ca 1-2 avsnitt kvar av sherlock. Jag är fast, jag är kär. Vill ha fler avsnitt. Ligger i sängen, kollar på wahlgrens och äter clementiner och dricker vatten. Ställt klockan och packat inför imorgon. Så oklart & stressad. Life I guess?

Snart Happy friday, hands up!

Likes

Comments

The gardener - the tallest man on earth. Fan vad jag får känslor om höst. En bra och färgglad, ingen slaskig och grå med blåst.
Vill ha höst, vår, sommar. Någon annan årstid än denna. Less på halkan utanför dörren, bussförseningar och mellantinget med dö av kyla eller måttlighet. Typiskt i-landsproblem.

På tal om problem, fått någon sån extrem miljöångest. Vill trolla bort bilarna, släcka fler lampor och ge ett slag på käften till folket utan kompost. Går mig på nerverna.

Annars då? Dagen överlevd, förhoppningvis snart en uppgift mindre att göra och vill inte vara förkyld längre. Redigerar bilder och skriver. Har saker att få ner. Sugen på blåbärsmuffins och chailatte. Letar efter julklappar till folk.

Likes

Comments

Pillow talk - wild child

Måndagkväll. Springer runt som en galning och letar halstabletter. Det brinner och har hostattacker mellan-åt.

Vaknade imorse med cirkus tjugo minuters försovning. Skyller på min förkylning men egentligen var det min extremt underbara vana till att stänga bort jobbiga ljud. Snabbade mig och kollade på sherlock under tiden. Mitt liv kommer ta slut snart - sett ut hela serien snart.
Funderar på livet som detektiv. Spännande och smart.

Ätit ett dussin clementiner och försökt göra klart min so-inlämning. Det gick bra till en början - sherlock blev för spännande. Grät en stund. Duschade och lyssnat på musik. Hittat för övrigt en underbar låt. Tagit selfies och ätit middag.

Likes

Comments

Lördagsmorgon. Känns som en söndag. Har ont i halsen och vill sova hela dagen. Det spelas julmusik från köket och det är pepparkaksbaksdags ( fan va långt och rött korrigerat ord ) idag.

Det är varmt och kollar på sherlock. Otroligt bra serie med världens längsta avsnitt på ca 1,5 timme. Nyser hela tiden och har fortfarande ingen matlust. Vill ut ur huset och träffa folk. Varit instängd flera dagar nu. Hann ner på stan en stund igår för jag skulle till syrran som fyllde år.

Ska försöka skriva ut fler bilder till veckan, plugga mycket imorgon och bli frisk så jag kan vara med på dansen och skolan. Är förövrigt extremt dålig på fota nu för tiden. Måste bättra mig.

¡Adiós!

Likes

Comments

Lyssnat på Frank. Gjort lista efter lista. Skrivit en del och försöker lista ut vart min inspiration tog vägen. Vill på dansen ikväll, verkligen..
Börjar få showkänsla. Och inte ångest-känslan utav något annat. Det känns ändå ganska bra. Vill ha mycket smink, stressa lite, kolla på alla andra nummer, vänta, värma upp, äta sallad, ha oron till att missa ens egna nummer och hoppas att det är fullsatt.

Gjort en liten lista på vad jag vill just nu
- Få tillbaka min matlust
- Hälsa på en vän i Göteborg.
- Hämta ut min beställning från Monki.
- Jul jul jul.
- Sitta på ett litet café i Paris.
- Använda kameran.
- Se nya Harry.P filmen.
- Tågluffa.
- Tatuera mig.
- Gå på fotografiska i Stockholm.

Likes

Comments