Saknar dig sen du försvann
Saknar dig och känner mig halv nu
Saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet, den
Saknar och höra mitt namn sägas, jag saknar din hand
Saknar din pappas familj, saknar och ligga intill dig

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
Jag tänker stoppa dig, stoppa dig
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för

Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu?
Ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls
Har inget att lämna tillbaks, inte en endaste vas
Ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks

Öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
Jag tänker stoppa dig, stoppa dig
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig och

Tänker för mycket på dig
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag
Tänker för mycket på dig
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag

Ooh jag vet var du jobbar o handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig
Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
Hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
Jag tänker stoppa dig, stoppa dig
Stoppa dig, stoppa dig, jag tänker stoppa dig
Stoppa dig, stoppa dig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tror jag har gjort tre spellistor idag eller iallafall påbörjat. Min tanke var att printa in min skalle med något annat än min musik som tar sönder mig i mindre delar med dess text som stämmer in på mig bättre och bättre för varje ord som sjungs. Jag tror jag klarade av en gladare låt med en melodi som det händer någonting med. Inte mer än så.

Inte sovit på nätter. Sista gången jag tittade till klockan var den 03.07 här om natten med överskottsenergi i kropp som egentligen är mer utmattad än någonsin. Det gör ont i varenda nerv och cell. Springa-maraton-känslan med kropp som känns tyngre än betong. Man är fast. Vad stramar min kropp emot? Den agerar inte som den ska.

Vakna och somna med huvudvärk så bultande att jag bet mig själv i fingret och tryckte ned handen allt jag kunde i närmsta kudde. Jag tänker så mycket. Sluta tänka så mycket. Jag måste sluta. Jag slutar. Jag faller tillbaka i samma tanke. Jag tror jag är sjuk. På riktigt den här gången.

Jag har varit hemma hos pappa större delen av veckan pga sjukdom. Jag slappnade av och min kropp reagerade inte bra på det. Van att vara spänd, uppe i varv och sova dåligt. Jag behöver semester.

Det här blir fjärde gången jag lägger ifrån mig min telefon. Jag är för vaken.

Likes

Comments

Imma på spegeln. Andas lite mer. Lite högre. Sätt vattnet på varmare. Rita ett hjärta med fingret. Skriva din första bokstav inuti. Kyssa bredvid.

Ta en varm dusch. Sitta ner för det snurrar annars. Lila schampo är roligare vitt med glitter i. Nöjd med min kropp idag. Jag borde inte klaga så mycket. Det är trots allt den som hjälper mig att leva. Beröm den istället.
Ska försöka att inte somna med lila schampo i håret och i varm vatten som faller över mitt ansikte. Låtsas som det är du som ger mig varma blöta kyssar istället. Som den där gången.

Har bara levande ljus tända i lägenheten och ett öppet fönster. Jag kallsvettas. Kom och rädda mig. Ryser om armar. Tror min kropp reagerar när jag slappar av för en gångs skull. Jag som inte vill säga att jag känt mig överdrivet stressad. Kanske ljuger för mig själv? Än en gång.

Ser dubbelt, snubblar. Mitt golv glittrar som stjärnhimlen. Min spegelbild rör sig inte detsamma som jag gör. Har pasta på spisen. En bok väntandes i sängen. Halt golv av värmeskydd. Borde skura. Borde plugga. Borde sova. Borde göra allt på en och samma gång.

Jag har feber. Det är iallafall vad jag tror min kropp vill säga mig.

Likes

Comments

Söndagsnatt. Har för mig att jag inte kommer sova bra inatt, bara ren magkänsla. Hör och häpna men tycker nästan det är för varmt i lägenheten just nu. Ögonlock som knappt hålls öppna och film som rullar. Får inte igång min högtalare och kommer gråta som ett barn om den lagt av, speciellt utan anledning..

Har försökt plugga så bra jag kan idag. Ätit mandariner och gjort pastarätt. Flängt med bussar till osd och nästan för första gången suttit framför scen och inte varit bakom samt på den under show. Det var så så så fint. Jag fick gåshud och saknar verkligen det så mycket. Fått tankar ibland att det kanske inte var något som jag egentligen tyckte om, men att se höra det igen gjorde mig verkligen rörd. Utan att försöka låta överdrivet överdriven.

Ska dricka upp mitt glad med vatten, stänga av extra-element, släcka ljuset och sova. Försöka att inte ha mer söndagsångest och längta fram till lediga dagar.

Likes

Comments

Gå hem i mörker. Jag fryser och skadar under tiden jag skyndar mig hem. Hala skor, ont att andas in kall luft. Fick en oerhört jobbig tillbakablick idag om dig och mig. Grät sista vägen hem.

Vart försvann du en dag
varför frågar du aldrig hur jag mår längre när jag faktiskt vet att du bryr dig?
Det var så du sa iallafall.

Jag vet inte vart du är
vad du gör
vem du är med
om du någonsin slås av tanken av mig

Vart är våra nattsamtal som alltid kom
vart är hela vår kemi
eller egentligen,
vart i dimman försvann vi

Med ett blött täckte och en skakande kropp så ligger jag här. Ska resa mig upp, släcka ljusslinga vid bokhyllan och.. har ingen plan därefter. Gör er själva en nachotallrik och låtsas att ni känner er älskad.

Likes

Comments

Det fungerar såhär. Jag vet inte när det slutar, när jag inte klarar av mera. Springer springer, snabbare snabbare. Jag klarar inte mera men fortsätter tills jag tillslut faller och tar skada. Jag pratar för högt med mig själv, låtsas att du är med mig varje gång och förstår mig som ingen annan. Nickar och säger okej. Lyssnar på samma låt i timmar. Om och om igen. Ännu en gång. Bara en sista. Stirrar in i väggar. Kollar mig i spegeln, nära och noga. Så noga att jag ser alla drag i ögonen. Det gör ont tillslut.

Jag kände av detta första gången i juni tvåtusenfemton. Hade inte lämnat mitt rum på dagar. Ställde mig upp och föll sedan ihop igen. Jag var förkrossad. Förstörd. Skör och ängslig. Duschade och föll ihop. Min kropp kunde inte röra sig. Jag kunde inte andas. Det känns som hjärtat står still. Som att jag inom kommande minuter skulle dö.

Samma känsla fick jag i maj året därpå. Jag gick inte att prata med. Jag ville inte pratas vid. Lämna mig. Låt mig vara. Jag vill inte mer. Slog i saker. Gick runt som ett vandrande lik. Jag föll ihop. Så hårt att jag inte kände något längre. Jag var förkrossad.

Jag springer tills jag faller. Stirrar in i speglar och pratar med mig själv emellanåt. Följer min spegelbild med fingret. En spark i magen. En krossad mening. Inget att längta efter. Hjälp mig, jag gråter. Det blir suddigt, jag ser ingenting. Blir blött längs min kind, kallare ner mot halsen. Det kittlas nästan. Huvudet dånar, allt skakar. Släpper inte suddiga bilden i spegeln. Det blir svart. Älskling ta emot mig innan jag faller igen.

Likes

Comments

Fredag morgon, tröttare än någonsin. Försöka klistra fast mig själv i sängen. Kom och dra mig upp själv om du måste, klarar mig fint annars. Kort skoldag, tack och bock. Drar kallt innanför rocken, saknar min halsduk som glömdes på matbordet. Hade klipptid på morgonen och jag har kort hår igen. Träffade Gunsan med tjejerna efter plugg, tog en fika och uppdaterade om saker som hänt de senaste månaderna. Mammas födelsedag, middag ute på vezzo. Missade kvinnokampen med föreningen men stolt över deras insatts! Träffade Stella och halvsov vid tio i min säng. Vi drog och umgicks med Fanny, Isak och David.

Lördag(nästan)eftermiddag, huvudvärk och tagelstenskänsla. Ögonen går knappt att öppna, låt mig ligga kvar, snälla. Trodde det var vardag för nån sekund. Andra december, Fannys födelsedag med andra ord. Jag åkte till jazzköket, stod på marknad och jobba till 16. Åka till Fanny därefter, locka hår, äta mat, lyssna på Håkan och snacka strunt. Stress. Träffa andra roliga människor, spela spel och sova sent, ser regnbågar.

Söndag och känna sig fräsch. Åka bil, äta pizza må allmänt fint. Sminka om och gömma hår i hatt. Hemma efter Bergsgatan på Frösön. Öppna naturbok och somna i den circus femton minuter senare. Äta god mat och lyssna på julmusik (tre veckor senare och min jullåt är ännu inte hittad). Baka pepparkakor, mjöliga händer och småäta pepparkaksdeg, lyssna på I don’t believe in angels och it’s beginning to look a lot like Christmas. Prata strunt och skriva en kort önskelista som päronen önska. Ta bussen hem, kasta av ytterkläder och sova.

Likes

Comments

För tillfället inbäddad i varm säng i släckt rum hos Stella. Sovit några minuter emellanåt. Tröttare än någonsin och jag har vara spenderat senaste två dagarna med att prata med årets nior om att de bör söka vår linje. Inte speciellt ansträngande när det står godisskålar på bordet dessutom.

Hade sovmorgon imorse tills ett så tog och sov hos Fanny inatt. Så vi och Stella träffade några klasskompisar till mig en stund igår. Utöver sovmorgon har jag ätit tacos två gånger idag, duschat och fått komplimang för min eyeliner.

Händer inte särskilt mycket för mig just nu. Kämpar på tills helger och är fortfarande jäkligt less på vintern.

Likes

Comments

Ifrågasätter dina uppkomster
02.03
sluta hålla mig vaken om nätterna
sluta krypa längs min kropp
längs mina
fingrar
ljumskar
kinder
vill inte känna mig ängslig
eller tagen-på för den delen.
sluta krama ihop min mage
och ge mig rysningar som nästintill gör ont.
Sluta få mig att sakna.
sluta få mig att ångra.
Sluta hålla mig vaken om nätterna.
Tror jag har ett monster inom mig.

Likes

Comments

Novo Amor släppte nytt album för ett tag sedan. Jag är kär. Anatome en låt jag vill skicka till dig och tillägga tacka mig sen, lämna öppet därifrån. Detsamma med Cavalry. Sätter hundra på att du skulle gilla dem.

Syster fyller år idag så jag kom nyss hem till mamma. Middag, skrivande, firande.

Kallt mörkt ute nu och för varje dag som går begravs man en aning mer under snö och ishalka. Snöat mycket inatt, tack för att jag går runt i kängor och inte sneakers för en gångs skull. Glömde min halsduk hemma imorse under stress efter letande av hörlurar. Hittade dem inte så fick ta mitt headset. Har en känn att jag snart är påväg in i en förkylning. Tur jag kan klä mig
efter väder (snälla vem försöker jag lura?)

Utöver hade vi tisdagsmöte igår hos Thea med fika. Konstaterade att hemmamöten är mys men att man aldrig orkar ta sig hem därifrån sen när det är dags. Annars är jag faktiskt rätt sugen på att julpynta och inleda pepparkaksbak- och glögg perioden trots att jag inte är någon glögg-drickare. Zeunerts funkar prima ballerina.

Likes

Comments