Hejhopp för fredag imorgon!
En helt ok dag i skolan. Aldrig varit så stressad, kladdig eller haft lika effektivt samarbete som idag. ABBA skylt klar, check.
Det gick fort trots hunger och ingen god skollunch. Still alive.

Känns som jag är tillbaka i svackan kring skrivandet. Det bara är. Inget kommer fram, kort. Segt. ( hint hint, skriv om ni kommer på något ni vill läsa ). Har mycket opublicerat. Bara för inget känns bra, korta. Om inte mer än så. Livet känns för vardagligt. Trött på det.

Nya pengar, cashing! Alltid skönt.
Spara, iaf försöka.

Påminnelser om att det snart är jul. Typ 10 fredagar? Blandade känslor. Försöker skriva en lista på det som gör mig glad med vintern. Något slags motivation? More then needed.

Dans, rullar på. Samma svar som alltid. Känns onödigt att ta upp min träningsverk, som går timvis.

Godnatt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Happy (?) morning. Seg, trött och less. That's me. Smått stressad imorse. Verk i benen.
Längtar till helg mer än något annat just nu.

Träningen gick ok igår. Inte super och inte dåligt. Har aldrig stressat så mycket med maten som igår. Vi fick springa.

Gick hem också. Hade tid över, gick till bron. Inte kallt ute och det är fint ute. Rädd för clowner, erkänner. Inte likt mig.

Du är platsen som hade förändrats. Platsen som blivit osäker. Där det hänt saker. Utmana sig själv.

Likes

Comments

Tisdag. En dag närmare helg. En dag närmare lilllördag. En dag närmare lov. Försöker se positivt.

En lektion kvar, lyssnar på musik. Fick upp någon snubbe med långt skägg och glasögon som förslag. Grym musik.

Missade lunchen. Håller humöret uppe och magen pratar mer än jag. Bröt nageln. Just där och då, djävulen hade något mot mig. Ska skynda mig hem sedan, köpa mat, träffa morsan och sedan träning.

Vill ha biljetter till Del ray, extremt mycket. Stå där, sjunga ( för det mesta gråta ) med hennes låtar. Ta bilder och skrika åt ingenting.

Känner mig som en typical 90's idag. Discokula och fluffigt hår. Gillart ändå. Ser ut som Carrie. Prova inte lägga eyeliner efter en idrottslektion. Just don't.
Fick en chock idag, dog inte utav kyla. Rätt skönt, iaf större delen över skolgården. Sen blev det kallt.

Likes

Comments

Saknar tiden med dig.

Tiden har stått still. Känts som man gått runt med slowmotion effekt hela dagen. Linan är tillbaka. Ingenting händer. Än en gång, tiden står still. Om inte går tillbaka.

Fick ett ryck, lyssnar på deep musik. Vill jag få mig att må dåligt? Tror snarare det behövs inspiration. Allt kommer fram. På en och samma gång. Fix you med Coldplay. Du är tung. Tung som bara den.

Flätat mitt hår över en timme, blev inte nöjd. Lär ta ut & ha lockar istället. Drack te en stund, skrev mitt spanska brev två gånger och lyssnat på gamla listor. Leende på läpparna. Funderade på måla om naglarna, för hyfsade för att lägga ner tid på. Intalar mig att ta kappan imorgon. Vill jag dö? Kommer ångra mig. Standard.

Håller på att skriva ner saker som är bra för mig, just nu. Någon slags terapi. Suttit och kolla efter dansinspiration hela dagen. Enormt sugen på inpro på träningarna. Längesedan nu. Känns säkert ovant och obekvämt men skönt.

Rensat bilderna på datorn och redigerar. Gör nys collage till väggen, eller ska göra. Måste kolla vidare på how I met your mother igen. Fastnar mitt i säsonger. Usual. Ska se om Flash and bone också. Aldrig känt sånt medlidande i en serie, EVER. Går från älskar till hatar det om och om igen. Värd att se.

Likes

Comments

Hemma igen. Köpte hem pizza och försökt plugga. Life - plugga aldrig på lördagar. Går inte bra alls. Lekte med smink istället, mer underhållande.

Ska nog se någon film snart. Lutar mot en klassiker sa pappa. Bär fortfarande tre pat strumpor, en filt och myskläder.

Ser på portkod, gick på repeat förra året.
Köpt en ny tröja, ser ut som en diskokula och jag älskar det! Skrivit om oktober, so far. Gjort en lista. Gått från jag-vill-ha och jag-orkar-inte göra en fruktsallad. Står fortfarande kvar. Pizza gör en törstig, som fan. Sett hår på tumblr som är något mer än jag-skulle-kunna-göra-vad-som-helst-för-att-få-det, typ. Vill tatuera mig. Nu på en gång.

Suck.

Likes

Comments

Lördag, sol ute och går mellan svettas och frysa. Somnade direkt igår när vi kom tillbaka till Fanny. Pratade en stund, killar, livet, billiga filmer och skrattattacker.

Sitter i Fannys säng, lyssnar på dålig musik medan dem fixar sig. Tacos brunch, rester från gårdagen. Känner mig seg, trött. Kommer bli stressad senare, just a feeling. Mycket att göra. Sminket känns fult och håret flottigt. That's life.

Läste en artikel igår om oss människor. Att vi är ett experiment, jorden existerar inte. Inte vi heller, uppfödda för att se. Tänk om folk ser oss allihopa, håller koll. Rädd vad som isf finns där ute. Om inte jorden finns, vad är det då?
Fick huvudvärk och blev smått yr, samt fascinerad och rädd. Blandad. Känns dock inte sant.

Likes

Comments

Extremt ultra fredagsglad!

På flykt, Jamtli. Smått besviken men tanken kring det. Extremt viktigt! Vi ska vara så glada och nöjda för att vi bor här i Sverige.

Det var ganska kallt ute. Med två par strumpor, ett underställ, ull tröja, dunjacka, byxor, mössa och vantar överlevde jag. Förvånansvärt nog.

Känner mig ofräsch, trött, seg i kroppen. Normal fredagskänsla. Jag & Anja fick ta lägenheten och städa igenom Fannys rum. Städteamet på plats. Ska snart iväg igen.

Saknar sommaren, extremt mycket. Det gör ont. Värmen, kvällarna, dagarna, kalla vattnet, brännan ( om man kan kalla det bränna? ), picknick, yran, Stockholm, Örebro, maten, tiden som stod still.

Snöade första gången idag, för er som missade. Satt tryckt mot bilrutan, smått tårar i ögonen och med hakan ner som slog i marken. Vintern, du är tidig.

Likes

Comments

Min ursäkt till allt, måste plugga. True fact, skolan chilla.

Upptäckt en sak, har två vänster fötter och NOLL koll på vänster sida av kroppen. Den hänger där, utan anledning. Skulle inte förvåna om den rycker till och råkar slå någon.

Notes:
- Lär dig skillnad på höger och vänster.
- Hitta någon slags kontroll på dina fötter. Du vet att dem bara tappat allt. Dem finns inte.
- Kroppen är uppdelad i två, inte en och en avdomnad del. Få kontroll på hela kroppen.
- Spänn bålen i snurrar och tänk att kroppen ska upp och ge inte upp mitt i snurren.
- Ge inte upp!
- Bussåkandet är bäst med musik.
- Gör klart spanska texten innan lördag.

Japp. Min kropp är inte i kontroll just nu. Inte alls. Alla steg är som ett frågetecken och har gett upp innan jag ens försökt, eller min kropp har. Ångesten är tillbaka och känner mig som Bambi som hal is. Vill inte dig på grund av mig själv. Kan jag lära mig att utvecklas?

Ska lyssna på musik medan jag försöker sova. Hans Zimmer, djup och sovmusik för många av er. Tro mig.

Känner mig som prinsessan i modig med håret. Fluff

Likes

Comments

Happy snart-slut-lillördag.

Börjar få problem med knäna igen, måste ha med discon att göra. Uppstår endast när jag hållit på med det och försvann under mitt uppehåll förra året. Irriterande. Så är även telefonkön till hälsocentralen.

Trött, tappar snart telefonen på nästan. I övrigt, skratta eller gråta av smärta? Druckit floder, ätit avokado mackor och sjunker till botten utav sängen. Aldrig känt mig så utmattad.

Pratat i telefon och flyttat alla mina kappor från hallen till sovrummet. Ger inte upp än, de går att använda ett tag till. Ett litet. Håller koll på vädret, SMHI is the shit.

Förkylningen, borta. Händer upp i luften. Engelska redovisning gjord. Händer upp i luften.

Meddelande till skolan, sätt på elementen för fan.

Likes

Comments

Skrivmood. Vill få ner allt som går på papperet, precis där. Fingrarna fladdrar kring bokstäverna på tangentbordet och känns oklart vad som ska skrivas här ( och även där ).

Gjort listor ikväll. Fan för att mina gamla försvann. Två år, två hela år av mitt skrivande. Borta. Borta med skiten. Aldrig varit så arg på teknologi. Tur att böckerna inte försvinner lika lätt. Back to listorna, skrivit om ställen jag vill besöka. Allt från kontinenter till små caféer i småstäder. Listor kring saker som vore bless att se i garderoben. Bless att bära. Listor om mitt mående. Listor på ritidéer, planering för skisser.
Listor för låtar som ska ner på mina spotifylistor. Spara på surfen. Listor om gamla tankar som kommer upp. Mer än en mening långa.

En vinn vinn, utvecklar både min skrift och får det dessutom att låta som att jag har fullt kontroll på livet. Men tro mig, same Filippa - lika förvirrad.

Gosade ner mig i bara en stor t-shirt, bytte för det var för kallt till en långärmad stor tröja och nu svettas jag och måste byta tillbaka. Detta gör mig gaalen.

Likes

Comments