Rullat runt i sängen och försökt komma på något att göra. Skrivit ner tatueringsideér och ja, jag får drömma jag också. Slutade med att jag nu sitter och ritar på kroppen. Ajaj.

Blir alltid lika förvånad när the 1975 spelas på radion påväg till skolan. Börjar Sverige få bra smak för musik? Lyssnar på stay och följer alla pianoackord med händerna. Tror jag hört den för många gånger. Skriver en lista på saker jag är less på. Slutade med att min penna gick av och det gick hål i papperet. Jahopp.

Bör egentligen inte skriva här pga mitt humör men jag har fina byxor på mig, ville mest uppmärksamma det. Krympta i tvätten, smått smutsiga men mönstret är gorgeous.

Min hy mår inte bra och den är torr. Och ev lika less på vintern som jag är. Ska försöka ta hand om den + skriva en lista på hur jag överlever vintern. Kollade på SISTA sherlock för denna säsong ( maybe forever? ) igår och är smått förvirrad över slutet. Men stolt då jag fattade de flesta avsnitten från säsongen och faktiskt förstod vem som var vem innan man fick tappa-hakan-och-hööööar-rösten-av-chock-känslan. Nu vet ni det.

Nu vill jag göra te ( lär inte göra något te ) och skriva något som gör mig glad ( lär inte göra det heller ) och lägga mig under täcket och aldrig gå därifrån ( kan inte göra det heller ). Nog för mig på ett tag.

Likes

Comments

Lysande på musik hela eftermiddagen, hela kvällen ( med få avbrott vid middag osv ) och enda tills jag somnade. Samma lista, samma gamla ( gamla för mig ) eländiga lista med smått av Frank, mycket från The XX nya album och massa ramdom som låter super. Lyckas förstå med lyrics och tröttar inte. Inte än iallafall. Precis innan jag somnade lyssnade jag på Lykke Li på hennes Tonight. Tänker tillbaka, till att jag var yngre och kallade artister för mina favoriter av en - två låtar. Lykke Li är en typisk sån.

Har inte så mycket att berätta om mitt liv förutom att jag ätit tacos två dagar i rad och är fortfarande sugen på det + att jag vill försöka komma tillbaka till både mat /- sovrutiner. Jag har hittat min jacka jag drömt om också. Imorgon blir du förhoppningvis min.

Det var sol ute igår, vindstilla men ganska kallt. Fick vårkänslor, extrema. Saknar att använda mina kappor ( ja, jag hade dem på våren. Och ja jag frös ibland men jag dog inte för jag hade minst dubbla strumpor samt dubbla vantar, en halsduk som är tjockare än mig och tajts under mina byxor. Nu vet ni det ) På tal om vantar, måste köpa ett par nya. Fun fact om mig, tappar alltid bort mina vantar. Saknar att ha hatt på mig ( den ruttnar bort i mitt skåp snart. Mina runda brillor, vill använda er varje dag igen..

Iallafall, var ute och gick en stund och hälsade på min farmor och farfar ett tag. Tog en fikastund. Åkte hem, städade mitt rum från topp till tå, duschade, skrev en spanska text, sökte genom gamla bilder, läste en stund, drack te, skrev en kom-ihåg-lista samt en lista med saker jag måste säga. Lyssnade självfallet på musik under tiden.

Likes

Comments

Var nära att skriva söndag och inte lördag, känns som en. Är hos Fanny och Anja är med, socialiserar oss och försöker tänka ut något som man kan göra i denna stad. Vill fortfarande bort härifrån. Behöver inte gå in på det.

Fryser inte längre och blev förvånad över vädret imorse. Min hals känns bättre och har inte samma panik över min jag-kommer-bli-sjukast-i-världen snart. Jag och Anja gjorde lunch och lyssnade genom senaste albumet av The XX. Blev faktiskt smått förvånad, älskar det.
Har väntat så grymt länge på det & gråter över att jag inte ska se dem nu i Stockholm. På tal om artister, vill så otroligt jävla gärna gå på way out west på Lana...

Fredag den trettonde igår. Om ni hade missat, så vet ni det nu. Jag hade smått otur och vissa saker var bara så typiskt fredag-den-trettonde-virus. Överlevde igår och lever idag.

Likes

Comments

I wish you could hug me when I was upset.

Gjorde fruktsallad med banan, kiwi och mango till frukost. Kokade mitt nya te och drack ur min favoritmugg med ugglor.

Snurrade runt över golvet ståendes, med mina urbanears i ögonen och min vita morgonrock.

I wish that you Love me.
I wish that you needed me.

Har ont i mina knän och i ena armen. Jag fryser och sitter på sängen. Är med gänget och har precis ätit största lasset mer tacos. Mätthetkänslan är enorm.

Det är helg and I'm Happy

Likes

Comments

Vet inte om det är kylan som får mig att skaka eller om det är nervositeten.

Försöker tänka ut något att skriva som makes sense och låter överdrivet poetiskt. Stirrar ner i golvet och kollar mig omkring. Tappar fokus.

Stel och stum.

Förvånad att jag inte tröttnar på min spellista än. Lyssnar om och om igen. Om och om.

Gått runt flera gånger idag. Tappar koncentration. Varför??

Drive in the ocean.
I'm trying to swim from something bigger then me.

Skakar fortfarande och vet inte varför. Känner hur mitt hjärta slår. Räknar slagen. Kollar min puls ibland bara för att känna av så jag faktiskt lever.

Likes

Comments

Sitter upp i min säng och känns som jag har något viktigt att göra men vet inte vad. Skulle inte förvåna om det är plugg. Tänkte kolla på film, vill se en ny men lär sluta med att jag ser på perks. Seriöst, ni måste se den.

Överlevde idag trots mattelektion. Hoppas ni också klarade er. Slutade kring tre, tog bussen och gick hem ( blåste som fan trodde jag skulle blåsa bort + såg ut som en tomat när jag var framme ) och gjorde nudelwok till middag.

Liten update iallafall.

Likes

Comments

De senaste timmarna har sprungit iväg och nu sitter jag på bussen påväg hem. Konstigt nog är jag ganska trött och helt ensam på bussen. Ett extremt gott tecken ( tröttheten )! Lyssnar på gamla González och The xx. Skriver en lista på saker som ska göras när jag kommer hem. Följande: duscha + använda pigment inpackning, äta något litet, leta fram min skåpsnyckel, ladda powerbank och ta fram inför imorgon så jag spar tid.

Om någon lyckats missa, skola imorgon. Vart tog tiden vägen??? Försöker mest undvika och känns inte som jag kommer vara där igen. Kräks på valet, proven, lärarna ( delvis ) och doften i klassrummet. Intalar mig att det är skönt med rutiner igen. Tänker endast på mina matrutiner och ev att jag lyckas somna lättare på nätterna. Aja, lär ( förhoppningsvis ) överleva. Har bättre saker för mig än detta. Till störst del.

Föresten Anja kom hem från USA idag, överraskade henne hos henne och tog med henne på kinamats-dejt. Saknad som bara den <33

Ska gå upp, skrämmas lite av mörket och lyssna på hög musik så jag inte hör om något hörs runt om mig.

Likes

Comments

Står ganska stilla, utan ord. Försökt skriva ner något över en timme, inget händer. Några antal punkter och ett utropstecken och ett dussin frågetecken.

Ligger i min säng, ritat, lyckats förstöra tre pennor och spillt ut lite vatten. Min färg är slut och skulle behöva köpa ny akvarellfärg eller något oljeliknande. Kluddat en del. Massa ansikten och konturer till något ickeföreställande. Plus till mig - ingen färg nerkletad på varken mina kläder eller händer. Fotat av, försökt göra något roligt utav det och nu är inspirationen slut. Kritor i hela min säng, mitt block på magen och suddmassa lite överallt.

Knäcker mina tår och fryser. Snurrar min ring på fingret som börjar rosta och mina händer är torra. Längtar efter dig. Så mycket. Skrivit en lista på filmer som jag måste se minst en gång till inklusive + massa nytt / gammalt som jag missat. Livet efter dig, the imitation game, Flesh and bone, London has fallen och någon film med Kiera som jag varken minns namnet på eller kom ihåg vart jag somna. Nu vet ni det.

Imorgon, måndag. Om ni hade missat. Inga speciella planer. Sova ut för sista gången på ett tag. Gruvsamt. Aja nog med mig. Godnatt ( eller god kväll ) på er.

Likes

Comments

Är hemma igen och sitter i mitt rum på min gamla och ganska osköna stol och försöker hitta något skönt ställe att lasta fötterna på. Pendlar mellan skrivbordet och lådorna vid sängen. Lyssnar på Swim good - frank ocean, om och om igen. Tror jag gillar covern bättre men denna är helt ok. Gillar texten på den. Får något slags tänkande, frihet och havet.

Kollar in i väggen, blir smått hypnotiserad. Har smått huvudvärk och låg uppe i princip hela natten. Kan verkligen inte sova. För att få ut något utan tiden kollade jag på tre filmer samtidigt som jag letade efter slitna jeans och skrev en lista på saker som jag faktiskt behöver ( kanske vill lite också ) införskaffa inför kommande månaden. Är less på tjocka jackor, att behöva ha på mig trettio par strumpor och fortfarande frysa. Less på att håret blir elektriskt vad jag än gör av det och att jag är expert på att slarva bort mina vantar så lever utan. Vintern är inte min del på året.

Min garderob är hyfsat urrensad och har en kasse med saker som jag behöver fota av, skicka vidare och sedan sälja massa. Vill egentligen slänga hela garderoben och innehållet få värdet i pengar och köpa nytt.

Vill tillbaka till dansen. Min kropp är utom kontroll, mer än vanligt och vänstersidan is the same. Men det ger mig annat att tänka på och sysselsätter mig. Hoppas contemp fortfarande blir av. Gränspuck varje år.

Ska återgå till en söndags-mood-Filippa.

Likes

Comments

Hello, fredag och är extremt imponerad över mig själv att jag har koll på veckodagen. Glömde bort att det är röd dag, det går ju det med.

Börjar känna mig sjuk eller känningar i halsen. Tror jag kommer bli sjuk tills bästa vecka, duktig med tidpunkten som vanligt.

Har svårt att sova. Det går inte längre. Varmt, ljust, sent, mycket att tänka på. Vaknar sent och känner mig inte utvilad utan mer uppe i varv hela tiden.

Träffade Filippa lite senare än planerat då mina bussar inte gick. Koll på livet har jag. Tog en lång fika på Pause, blev blå om munnen och iakttagen av gamlingar. Pratade mycket om way out west, gråta till kändisar, uppfattning av grupper, damputbrott, julkaos och linjerna som känns lika förvirrande som livet.

Är just nu hos Fanny och ligger i hennes säng. Det är varmt och förvånansvärt lite trångt. Ska till att göra middag snart. Som sagt, min tidsuppfattning existerar inte.

Ha en fin fredag.

Likes

Comments