HeaderDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Sovit gott? Jag och Karro vaknade nyss och ska nu frukost. Igår så mötes jag och Karro upp på gymmet och tränade tillsammans. Riktigt kul var det men jobbigt!;) vi köpte med oss naturgodis och drog sedan hem till henne där jag även sov inatt. Det var ett tag sen som vi umgicks utanför skolan så detta var verkligen riktigt kul. Vi har sedan planer på att gå ut ovh köra en powerwalk efter frukosten och det är ju aldrig fel.

Likes

Comments

Hejsvejs! Jag har varit iväg och handlat med min mamma köpte lite nya grejer till mitt rum bland annat. Jag har verkligen inte gjort mycket idag eftersom jag har varit riktigt trött. Jag står iallafall nu och lagar mat till familjen och det är snart klart. Jag får hoppas att det är ätbart iallafall för att laga mat är verkligen inte min starkaste sida haha. Får allt hålla tummarna för det! ;)

Likes

Comments

Var det bara jag som vaknade av spöregnet? Tror de flesta gjorde det men shit var det spöregnar och blåser. Så jag passar på nu när vädret inte är det bästa att ligga kvar i sängen och kolla på serie. Jag har börjat kolla på The vampire diaries eftersom så många har tjatat att den är grym men det trodde jag verkligen inte. Men nu är jag helt fast i den och man kan ju inte sluta kolla på den för den är så bra haha.

Likes

Comments

Hej Kära läsare! Hela dagen spenderades med min underbara bästis. Vi myste hela dagen med film och girltalk. Blev sedan hämtad av mamisen och har nu precis varit på gymmet och tränat. Tycker det är riktigt skönt att träna såhär sent på kvällen då det knappt är några på gymmet. Annars gick träningen kanon och körde ett ganska kort pass med min bror idag. Föresten ska det ju vara värsta ovädret idag men det är inte alls så farligt som man hade föreställt sig som tur är. Men det kanske bli värre mer mot natten, vem vet. Ska iallafall hoppa in i duschen nu!

Likes

Comments

Tjena! Hur skönt är det inte med lov och att vara lediga hela dagarna, hur gött som helst! Var imorse på ett kondition pass på gymmet och det gick kanon. Efter det så bestämde jag och Filippa att vi skulle träffas så vi tänkte åka till Eriksberg och käka sushi. Det är ju aldrig fel och vädret är inte det bästa idag heller med det är jätte mysigt när det regnar så för mig gör det inget. Ska nu möta upp Filippa och sedan åker vi och käkar. Kram

Likes

Comments