vardag

Hej fina ni, hoppas er förmiddag har varit bra! Min har varit seg, och jag är långt ifrån på topp just nu, men imorgon är det fredag så det känns ändå skönt. Är hemma från skolan även idag, hade velat ta mig iväg och fått mediaprovet gjort men allt sa ifrån imorse, och efter jag somnat om vaknade jag inte förens vid 10. Så utvilad är jag i alla fall.

Snart tänkte jag tvinga med min syster ut på en promenad, hon är också hemma från skolan idag, och solen skiner ju. Känns som att man borde skynda sig lite, tyvärr så vet man inte om det plötsligt kommer börja regna eller snöa från ingenstans. Sen blir det plugg, måste få något produktivt gjort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vardag

För att summera denna dag, kan jag kort beskriva den med varken fokus, eller aptit. Fokusen har varit riktigt dålig, under en riktigt lång tid så det är inget nytt. Har lärt mig hur man mest effektivt pluggar in flera kapitel inför provet man har dagen därpå. Men nu på sistone har den varit sämre än tidigare, fokusen håller inte i mer än ett par minuter, och sen lägger huvudet helt av. Det går verkligen inte, och blir så extremt trött på det. Men har liksom blivit van med att få dåliga resultat på prov och lämna in uppgifter långt efter dess inlämningsdatum.

Däremot så har jag varit sämst på att äta sen jag började ta min antidepressiva. Har alltid varit ganska liten i maten, men nu tar det liksom att jag anstränger mig för att kunna få i mig något. Inget är gott, får aldrig små sug efter saker, och när jag väl får det så är det inget jag faktiskt är sugen på. If that makes sense. Lyckades nu till middagen peta i mig bulgur och yoghurt, fick i mig allt på tallriken men känner mig mättare än någonsin, typ. Det tar liksom stopp direkt.

Men för att avsluta detta babbel, så har dagen varit lite mindre produktiv än vad den började. Men det är okej ibland, och när det händer hela tiden. Har lärt mig leva med det, och fortsätta försöka. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

vardag

Idag är en sådan dag där ångesten vägrar lämna kroppen. Sov extremt dåligt inatt, vaknade flera gånger av panikångest, hade världens skummaste och obehagligaste dröm och när jag väl vaknade var ångesten stark. Kände redan då att, fan alltså detta kommer inte gå, och precis som i måndags är jag idag hemma från skolan. Känns självklart segt, känner mig så svag och värdelös när jag bara låter min ångest styra över mig istället för tvärtom.

Men nu sitter jag och pluggar, har ett mediaprov imorgon så måste verkligen plugga som tusan inför det, har missat ganska många lektioner och de jag varit med på har jag varit väldigt ouppmärksam under. Men nu känner jag att motivationen faktiskt är här, efter ett par timmars tittande på Shane Dawson's videor. Älskar som sagt videor om mord och liknande saker, låter väl som en psykopat förmodligen men tycker sådant är fascinerande. Men ja, nu ska jag fortsätta plugga, så hörs vi senare!

Likes

Comments

vardag

Hej fina ni! Just nu är den en väldigt trött jag som uppdaterar bloggen. Var ju som tidigare nämnt på bup idag, och herregud vad trött jag var efteråt. Tror inte riktigt folk som aldrig har sådana samtal förstår hur utmattande det är, men mitt huvud lägget fullkomligt av efteråt. Fick åtminstone med mig mcdonalds hem, så dagen blev lite bättre. Men har sovit ungefär hela eftermiddagen, och antar att det även var för att jag sov riktigt dåligt inatt, så sömnen behövdes väl.

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på lite musik, Frank Ocean var det för en liten stund sedan, en av mina absoluta favoriter. Men jag tänkte väl mest fortsätta ta det lugnt, huvudet går på högvarv och fokusen hoppar från en sak till en annan konstant, så tror inte jag kommer kunna få så mycket plugg gjort. Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Godmorgon, eller god förmiddag kanske. Just nu sitter jag i bilen på väg mot Köping för ett möte hos bup. Känns väl sådär, har lagom mycket ångest just nu om man ska säga så.

Var med på en lektion i skolan, som inte ens var en lektion egentligen. Muntliga nationella i engelska har börjat nu så vi som inte hade det satt och gjorde ingenting under lektionen, lite trist nu när jag faktiskt tog mig iväg till skolan. Men skönt att komma iväg i alla fall. Ska egentligen sluta skolan 11 idag, så åker hem direkt efter detta, så det blev en riktigt kort dag idag.

Likes

Comments

vardag

Hej fina ni, hoppas ni haft en bra dag! Försöker just nu få bort ångesten som vägrar släppa, och detta försöker jag göra med hjälp av ett bad plus en ansiktsmask. Tyvärr så vet jag efter tidigare försök att det inte fungerar, men jag kan åtminstone slappna av lite extra en stund.

Åt nyss middag, nybakat surdegsbröd och soppa, passande en grå och kylig dag som denna. Fattar inte att det har vräkt ner snö hela dagen? Hemsk, men det ger sig nog snart. Nu ska jag fortsätta titta på youtubevideor och sedan försöka plugga, har inte fått ett dugg gjort idag, fokusen har inte funnits alls och huvudet har bara snurrat runt. Ahja, bättre lycka denna gång.

Likes

Comments

vardag

Hej på er, och en snabb hälsning till en ny vecka. Gissa vem som är hemma idag? Jo, jag. Vad annars? Vet inte varför jag hanterar situationer såhär men jag klarar verkligen inte av att ta mig iväg till skolan. Vilket egentligen ger mig ännu mer ångest, för missar bara mer och mer när jag är hemma, så ganska dumt. Men det går verkligen inte, speciellt måndagar. Har inte varit i skolan på en måndag på extremt länge. Men ska försöka att vara lite mer positiv idag, orkar inte med att gå runt och må skit över val jag tar varje dag.

Just nu ligger jag i sängen, dricker te och tittar på Lisa Schwartz's Twisted Tuesdays, älskar sådana videor. Och olösta brott, mord, försvinnanden osv. Finns nog inget som är så intressant som sånt. Men i alla fall, tänkte snart försöka komma igång med pluggande, har mediaprov på torsdag typ och matteprov på fredag, så måste förbereda mig. Hoppas ni får en bra måndag!

Likes

Comments

vardag

Hej på er! Hur mår ni? Jag är fortfarande väldigt sliten, och hjärnan fungerar inte riktigt som normalt idag så har inte fått ett dugg gjort, tyvärr. Ska försöka sätta mig och plugga snart, när Isak åker hem, men fram tills dess blir det chipsätande framför youtubevideor.

Har inte så mycket att säga egentligen, men ville göra en liten uppdatering, mest för att hjälpa mitt samvete. Vet inte ens, men ja. Vi hörs senare eller imorgon, då blir det skola och plugg.

Likes

Comments