View tracker

Vardag

Hej hörrni!

Hur har er söndag varit? Min var till en början extremt seg. Melina kom hit igår kväll då vi idag skulle vara på skolan vid 11 för att ha öppet hus. Vi hade uppfattat det som att vi skulle ha lektion för att visa hur det såg ut typ, men det slutade med att vi satt på skolan i två timmar utan något att göra. Inte jättekul direkt, men det fanns åtminstone fika.

När vi slutade där så mötte jag upp en kompis för att äta lunch. Blev varsin sallad och efter det gick vi runt på stan lite och avslutade dagen med en liten fika. Så nu sitter jag hemma med farfar på besök och senare åker jag vidare till Isak.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vardag

Hej hörrni

Idag mår jag ungefär som igår, och dagen ser ut ungefär så också. Ligger än en gång i soffan med Full House på tv och datorn i knät. En analys som klassen skrev idag är påbörjad men längre än så kommer jag inte. Det är som att någon konstig spärr i hjärnan vägrar släppa och låta mig plugga. Men, det är fredag, så får hoppas på att dagen blir lite bättre senare.

Planer inför helgen då? Egentligen har jag inga planer som är helt bestämt än, en eventuell träff med en kompis på söndag är det enda som är lite sådär halvt bestämt, men utöver det så ser helgen rätt så tom ut. Både skönt och tråkigt, får tid att vila upp mig och förbereda mig inför veckan, men hade ändå varit kul att göra något för att få bort tankarna. Ahja, vi får se hur det blir.

Likes

Comments

Vardag

Hej hörrni

Idag är en sån dag som jag egentligen inte vill prata om, knappt ens tänka på. Har skrikit på mamma, skrikit på mig själv, gråtit i omgångar och inte fått något alls gjort.

Dagen har spenderats på soffan där jag tittat på Full House hela dagen med en skoluppgift framför mig, utan att klara av att påbörja det. Hatar ångest.

Men nu sitter jag hemma hos Isak och ångesten inför imorgon känns lite lugnare än tidigare idag. Hur jag ska klara av resterande skoldagar fram till sommarlovet vet jag inte alls.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hej hörrni.

Gårdagen var tuff, lång och utmattande. Mestadels mentalt. Tog mig iväg till skolan, och trots ett antal panikattacker så höll jag mig kvar där tills att vi slutade runt 14:30ish. Då var Isak redan där för att möta upp mig och vi begav oss ner till stan. Började med att vi gick till Bluebird för att titta till min piercing som svullnat upp, fick lite tips på hur jag skulle få ned det igen och sen gick vi till biblioteket där vi pluggade lite. Sen vid 17 hade jag klipptid, och efter det begav vi oss hem. Tog tag i så många saker som är mentalt jobbiga, att påstå att jag var lite trött när jag kom hem skulle vara att underminera.

Likes

Comments

Vardag

Hej hörrni.

Mina inlägg har varit riktigt kassa på senaste tiden. Vet inte vad som händer, har inte kunnat skriva alls på sistone. Älskar ju att skriva, har i princip alltid skrivit, speciellt när jag mår dåligt. Men plötsligt är jag helt tom och kan inte ens forma en simpel mening utan att övertänka hur det låter. Skriva har liksom alltid varit min flykt ifrån tankarna, för att få ner och bort dessa, men nu går det verkligen inte. Antar att det inte känns roligt längre?

Övrigt? Är hemma från skolan idag med. Vet inte vart jag ska ta vägen, ångesten är konstant i mitt liv just nu och bara att lämna huset ger en stor klump i magen som inte försvinner. Men nu ska jag väl försöka plugga lite mer, har gjort det jag haft fokus till men tyvärr är inte det speciellt mycket alls. Så vi hörs senare, när skrivandet blir som vanligt igen.

Likes

Comments

Vardag

Idag är ingen bra dag.

Somnade med ångest och tårarna i ögonen, och vaknade med ångest likaså. Tyvärr är det så väldigt ofta, men idag var värre än vanligt. Har mått så dåligt att skolan inte var ett alternativ, så dagen har spenderats i soffan där jag hållit koll på min syster som inte mådde så bra idag.

Imorgon ska jag göra mitt bästa för att ta mig iväg till skolan, men som jag mår nu så tvekar jag att det kommer gå.

Likes

Comments