View tracker
View tracker
View tracker

Vardag

Hörni

Hur var er måndag? Hoppas den var bättre än min. Redan vid 10 kickade ångesten in på högsta nivå och allt brast mitt under spanskalektionen. Så jag åkte hem. Missade därmed mitt matteprov också. Såhär efteråt så vet jag dock att jag inte hade kunnat prestera på provet heller med tanke på hur jag mådde, så kanske var bäst ändå.

Blir nog en lugnt kväll, sen kväll. Har sovit bort hela eftermiddagen så kommer definitivt inte få någon sömn ikväll, men det löser sig. Får se om något annat händer ikväll, men annars så ses vi imorgon

Likes

Comments

Vardag

Igår var vi på jullunch hemma hos morfar, vilket började med lite glögg. Min morbror med familj var även där så det var fullt 'kaos' i princip hela eftermiddagen. På något sätt blev jag plötsligt sugen på att prova blåmögelost, en otroligt skum smak är det enda jag har att säga om det.

Fingal, hela släktens favoritkatt. typ. Världens mysigaste verkligen.

Efter att lunchen var klar så drog jag och Isak oss vidare till Rasmus. Sa grattis, umgicks och bara chillade där fram till ungefär halv12 när vi bestämde oss för att gå hem och sova. Att ta hand om småkusiner blir ganska jobbigt ganska snabbt. Mer än så hände inte igår, vi vaknade någon gång runt halv9 imorse och när Isak skulle iväg med sin familj så drog jag mig hemåt.

Likes

Comments

Vardag

Hej hörni!

Nu är det helg igen, hur skönt är inte det?? Hela veckan har gått otroligt segt och min hjärna har varit för trött för att fungera, men jag antar att det lättare blir så denna årstid.

Just nu ligger jag i sängs med Vänner på tv i bakgrunden. När tittar jag inte på Vänner? Vaknade vid 7:30 med tankarna satta på att träna, men lyckades endast ta mig ned till köket och fixa en kopp te. Så nu ligger jag här i värmen under täcket och väntar på att duschen ska bli ledig.

Övrigt då? Vad har egentligen hänt under veckans gång? Egentligen inget speciellt, har lyckats kamma in ett underkänt prov och samlat på mig ett extra par uppgifter att göra såhär innan lovet. Hääärligt. Helgen kommer eventuellt spenderas med en lunch hos morfar imorgon, och sen fest hos tidigare nämnt födelsedagsbarn. På söndag ska jag och min syster träffa farfar ett tag och sen måste jag verkligen plugga.

Hur ser era planer inför helgen ut?

Likes

Comments

Årets sista kapitel är uppslaget och det välkomnar jag varmt, eller kanske kallt. Nu inväntas endast snön och en vit jul. Endast en månad kvar av detta år, 24 dagar kvar till Julafton. Usch vad fort allt går. Månaden firas in med ett varmt bad då kylan blev värre idag än igår. Tända ljus, papayadoftande badskum och någon mysig tv-serie. Sen blir det lunch och ytterligare lite mer plugg.

Likes

Comments

Fotografi/Bilder, Inspiration

Definitivt en av mina största inspirationskällor, och har varit det ett bra tag. Allt hon gör, från bilder till text, är så otroligt fint att det knappt går att beskriva. Hon får fram det vackra i sina bilder, varesig det är på hennes vanliga instagram eller hennes andra instagram med bilder tagna från hennes filmkamera och lämnar mig konstant hypnotiserad av det vackra.

Likes

Comments

Vardag

bilderna är tagna från tumblr

Hej peeps! Lillördag idag, två dagar till helg och saker känns äntligen lite smått bättre. Jag och Melina fick tag på en rådgivare till vår podcast som då är vårt UF, sista dagen såhär innan registreringen stänger. ehh. Hade även mitt prov i naturkunskap idag, och jag har definitivt skrivit bättre prov under mina skolår. Pluggade i princip ingenting, bara en av kanske 6 olika delar man skulle kunna till provet, vilket nu såhär i efterhand inte alls var speciellt bra. Borde nog ta tag i mitt pluggande, men efter jullovet. Nytt år då liksom.

Efter skolan drog jag och Melina ner på stan för köpa födelsedagspresent åt en kompis som har sitt firande nu i helgen, superbra blev det också!

Likes

Comments

Vardag

Hej hörni!
Idag är det tisdag och jag är nu på väg hem från skolan, så passar på att skriva ihop ett inlägg nu när jag ändå inte har något att riktigt sysselsätta mig med.


Av den information min hjärna kan samla ihop om dagen så antar jag att den egentligen var på något helt annat ställe, för kommer knappt ihåg vad som hände imorse. Har bara en extrem huvudvärk just nu.

Anyways, skolan började med en genomgång om konservatism, som jag inte alls koncentrerade mig på om jag ska vara ärligt. Sushi till lunch och sen genomgång om romantiken, där jag faktiskt lyckades anteckna en hel del inför kommande prov. Sist på dagen tittade vi på en teater, som trots att jag inte riktigt förstod så mycket i den, var bra.

Likes

Comments