Hallå hallå, jag frågar seriöst mig själv var jag har varit. Jag som älskar att skriva, så glömmer jag bort att jag försökt starta en blogg? Hur som helst har jag bestämt mig nu för att våga skriva här, lägga ut bilder som jag gillar. För trots allt var jag hur exalterad som helst när jag för första gången loggade in här och skrev mitt första inlägg.

Hur som helst så har jag hjärtesorg över att min PC numera är trasig, och där finns ​alla ​mina bilder från flera år tillbaka. Jag som hade tänkt kasta in lite färg till bloggen så den inte ser så trist ut, dela med mig lite av vad jag har i galleriet. Men det får hända sen när jag har fixat datorn, eller min pappa.. ​Önska mig lycka till.

Bye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå, måndag igen. Jag är oerhört trött idag och längtar inte alls tills samhällsprovet på torsdag, är alltid så nervös för ingenting. Det är ju bara ett prov??

Hur som helst så började dagen bra, men måste nu plugga hela kvällen när jag egentligen vill kolla fler avsnitt av nya serier. Men motivationen inför skolan finna trots allt där, ska komma ihåg det också.

Bye

Likes

Comments

Det här med att dagligen skriva på en blogg eller ens att ha en egen är något nytt för mig och jag vet helt ärligt inte riktigt vad min baktanke med det här är heller. Men jag gillar och skriva så antar att det är därför att jag har lurat i mig själv att det här är något som jag faktiskt kan försöka göra, skriva lite då och då alltså. Lite som en dagbok, vi får se hur detta går med tanke på hur "orutinerad" jag är gällande allt som hör hit. Men det verkar kul så jag hoppas att blogga är någonting för mig.

Bye  

Likes

Comments