Nu kommer bilderna från Köpenhamn. De var jag och pappa som åkte tillsammans. Så vi var borta över 3 dagar. Sååå mysigt.

Var halloween-marknad inom ett område så vi spendera en heldag. Var miljoner pumpor överallt!

Sen var vi ute på promenad andra dagen. Slutade med att vi hade gått 1,5 mil. Då hade vi gått förbi lilla havsfrun, någon slags fästning och sedan varit inne vid de fina husen.

Sista halvdagen var vi bara på stan och shoppade lite. Väldigt mysigt och fick faktiskt med mycket fint hem. Mycket i sminkväg :))

Tills nästa gång <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!
Nu har jag inte lagt ut på länge, det är bland annat för jag har legat i influensa 1 vecka. Inte kul alls. 40 graders feber och sen hosta som inte släppt än!

Annars har jag under tiden jag inte uppdaterat här även haft lov ju! Skitkul eftersom jag som jag nämt varit i Köpenhamn. Så bilder därifrån kommer nästa inlägg.
Medför lite höst-bilder i detta inlägg som jag tagit!

Nu ska jag bara vila och titta på film, det är det ända detta väder tillåter...

Likes

Comments

Heej!

Jag tänkte bara skriva lite snabbt vad jag har för planer över lovet och om jag gör något specielt.

De ska faktiskt bli skitkul för jag ska till Köpenhamn och bland annat shoppa och gå på något tivoli?

Jag ska även till tandläkaren och gå och göra naglarna på måndag!! Så taggad, tror de blir några mandelformade med någon nertonad rosa ish?!

Sen har jag som mål att träna 3-5 ggr i veckan, ungefär så mycket jag gör en vanlig vecka, tror de blir svårare nu när de är lov, ligger ju hellre i sängen.

Sen så ska jag hänga mycket med kompisar, så roligt?!

Önskar er alla ett bra lov! Bilder från Köpenhamn kommer!!

Likes

Comments

Hej hej!

Nu är de söndag och jag har faktiskt inte gjort så mycket idag. Jag har försökt städa mitt rum så jag är faktiskt väldigt nöjd över hur fint de blev. Tid lite bilder så man hade kunnat säga de blev som en roomtour?

Jag ska träna senare ikväll också och sen imorn börjar sista veckan av skolan innan höstlovet, hur skönt?!

Nu ska jag vila lite innan träning ikväll!

Likes

Comments

Hej hej!
Long time, no seen?!

Ver faktiskt inte varför jag inte uppdaterat men nu är jag tillbaka, och har ju faktiskt inte varit borta så länge, även fast de varit stilla ett tag.

Denna vecka är de prao för min klass och jag praoar på Ica. Första dagen är klar och de har varit jättetrevligt, alla som jobbar där va skit nice! Hade dock aldrig kunnat tänka mig att jobba med de uppgifter dag ut och dag in. Känns liiite långtråkigt, men tror också de kan vara roligare om man får vara i kassan osv. Men har ändå varit kul och man ser mycket varor man annars inte tänker på finns. Tillexempel på detta är typ skalade hela potatisar i burk, makaroner formade som djungeldjur och musslor i rökt olja?! De där makaronerna va så söta så jag bad mamma köpa dom, bild ser ni där nere!!

Tänker uppdatera någon gång senare i veckan också, har lite dåligt med idéer så om någon har något jag kan skriva om, frågor osv så skriv!! Om jag får tillräckligt mycket frågor kanske jag gör någon slags Q/A men får se! Alla sociala medier står ju på bloggen vid sidan!! Tack <3

Likes

Comments