Tröja: Monki Byxor: Lindex

Tröja: Cubus Kjol: Gina Tricot

Tröja: H&M Kjol: Gina Tricot

Tröja: Bik Bok Byxor: Lindex

Klänning: H&M

Tröja: Bik Bok Byxor: Gina Tricot

Tröja: H&M Byxor: Gina Tricot

Igår fick jag lite ångest för jag insåg att jag inte hade uppdaterat på jättelänge, så jag gick ut och tog lite foton med mina favoritplagg nu på sommarn.


Nu lovar jag dock att uppdatera oftare, då jag innan behövde vänta. Då var nämligen pappa tvungen att logga in på datorn som har programmet för att ladda ur alla bilder från kameran. Men nu är det fixat, då jag kan göra allt själv. Yey! Jag hade blivit mycket tacksam om ni gillade och dela, så jag vet att ni tycker de är roligt med sånna här inlägg, och så syns vi nästa gång!

Likes

Comments

​Asså gud!

Idag så skulle vi göra en liten mysig tur till Söderköping och äta glass på Smultronstället där. Man kan säga att det är typ en glassresturang, med massa olika stora glassar. Det börjar med att vi får det JÄTTESTRESSIGT här hemma med alla saker vi skulle ha med, och så glömde jag kameran, så vi var tvungana att vända! Sen när vi väl var iväg hamnade vi i en kö mitt på E4:an, då någon hade kört in i mitträcket. Som tur var hade ingen kommit till skada. I den kön fick vi sedan stå i under typ 30 minuter! När vi sedan hade kommit ur kön och tagit oss till vägen som skulle ledan oss till Söderköping, var det en himla kö där också. Dock tror vi att den var pågrund av att det är en väg som sedan leder när till Öland dit många ska just nu. Men den stog vi också länge i, runt 45 minuter tror jag det blev till sist. Sen när vi hade parkerat vid Smultronstället började det spöregna, det bara öste ner. Vi kände dock då att vi var tvungna att stället oss i kön till Smultronstället då kön alltid brukar vara jättelång där. Efter ett tag slutade regna och vi behövde bara stå i kön i 30 minuter, vilket är väldigt lite för att vara Smultronstället. När vi väl kom in lyste solen och vi beställde och fick våra glassar kort där efter. Jag tog en som hette Chokladexpressen, och den var hmla god. Sen gick vi upp på berget som finns där, och vägen dit upp är sååå himla fin. Det är många trappor, men sedan jättefint när man kommer upp. När vi var klara i Söderköping drog vi oss hemåt. Men det blev en lyckad dag ändå!


Dethär är mitt första inlägg och jag tänkte skriva om lite olika saker på denna blogg. Jag ska försöka skriva så mycket som möjligt, men har jag inget och skriva om tycker jag inte det är någon ide att lägga upp något. Jag kanske också senare lägger upp lite outfit bilder, och kanske lite annat, vi får väl se. 

Likes

Comments