Hej hej!
Long time, no seen?!

Ver faktiskt inte varför jag inte uppdaterat men nu är jag tillbaka, och har ju faktiskt inte varit borta så länge, även fast de varit stilla ett tag.

Denna vecka är de prao för min klass och jag praoar på Ica. Första dagen är klar och de har varit jättetrevligt, alla som jobbar där va skit nice! Hade dock aldrig kunnat tänka mig att jobba med de uppgifter dag ut och dag in. Känns liiite långtråkigt, men tror också de kan vara roligare om man får vara i kassan osv. Men har ändå varit kul och man ser mycket varor man annars inte tänker på finns. Tillexempel på detta är typ skalade hela potatisar i burk, makaroner formade som djungeldjur och musslor i rökt olja?! De där makaronerna va så söta så jag bad mamma köpa dom, bild ser ni där nere!!

Tänker uppdatera någon gång senare i veckan också, har lite dåligt med idéer så om någon har något jag kan skriva om, frågor osv så skriv!! Om jag får tillräckligt mycket frågor kanske jag gör någon slags Q/A men får se! Alla sociala medier står ju på bloggen vid sidan!! Tack <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så som ni vet färgade jag håret igår?! Har fortfarande inte fattat att jag faktiskt gjorde de igår. Va sååå nervös innan jag skulle gå ner faktiskt. Trodde inte jag var så nervös innan jag faktiskt skulle ta tag i de. Kände även precis innan frisören skulle lägga i själva färgen att jag älskade mitt blonda hår?! Konstigt eftersom jag för alltid hatat mitt gula hår. Men är sååå nöjd! Tog lite bilder igår, så tänka visa ganska många så ni får en bild av hur de ser ut!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen köpt en ny telefon!
Har haft en så dålig telefon på sistone så jag kunde inte öns gå utan powerbank 5 minuter, då lade den av! Men nu har jag ny telefon, en iPhone 7 som är så mycket bättre, och så snygg också. Köpte en matt svart tillslut. Var mellan den och en grå.

Mycket roligt som ska hända nu i veckan! Idag var det prov. Imorgon händer de inget speciellt, jag måste plugga till ett annat prov som vi har på torsdagen. På torsdagar har jag ridning och sedan nästan direkt efter bönegrupp.
På fredag ska jag göra något riktigt roligt. Jag ska nämligen färga håret :O Det kommer inte bli något galen färg, utan ska troligtvis färgar de någon kallare ljusbrun, men vi får se! Räkna med bilder senare!
Lördag är det latdag och söndag orienteringstävling! Ser fram emot den här veckan fast jag inte vet varför! Jaja, nu ska jag fortsätta plugga!

Här är lite bilder från nya telefonen!

Likes

Comments

Jag tänkte göra som ett litet återkommande tema här, pros n cons. Bra och dåliga saker med ett visst tema. Måste verkligen bli bättre på att vara positiv så tänkte detta var en bra början!

Pros n Cons: Hösten

Pros:

1. Så fina höstfärger!

2. Kunna ha på sig Oversized stickade tröjor

3. Netflix och Filt (ingående te)

4. Somna till regn på natten

5. Känner typ de är bättre musik på hösten?!

Cons

1. Man tar på sig mycket kläder på morgonen, för de är kallt. På eftermiddagen när man går hem är det skitvarmt och soligt?!

2. Allt himla regn som man måste gå igenom

3. Blir bara mörkare och mörkare :((((

4. Alla blommor dör (rip)

5. Ingen rolig högtid på hösten ju?


Det var lite såhär jag tänkte göra med Pros n Cons. Lite roligt ändå!

Likes

Comments

Hej igen!

Nu vet jag inte hur länge det var sen jag ens försökte ta tag i den här himla bloggen. Men nu ska jag verkligen försöka, för nu känner jag att jag både har tid och intresse att göra något sånt här.

Hur jag ens kom och tänka på den här bloggen igen är väl för jag har läst så otroligt mycket bloggar på senaste tiden och blev inspirerad. Så nu kommer jag förhoppningsvis lägga upp något två gånger i veckan iallefall, det är mitt mål. Sen får vi se lite vad det blir om. Blir nog en blandning av kläder, smink, skolan och lite andra tankar förhoppningsvis.

Om ni verkligen vill att jag ska fortsätta, snälla typ gilla och läs och dela och jag vet inte vad!? Kommentera kanske, blir väl roligare då? Tack Tack Tack <3<3

Tack till alla som kommer orka läsa denna blogg ish?!

Likes

Comments