Header

Hos ebba i uddevalla. Började med krök hemma innan vi drog ut. Uuuuunderbar kväll

  • 58 readers

Likes

Comments

Var och badade med Emily och hennes systrar ikväll, det var verkligen så mysigt!
Bad-debuterade i Sverige för i år och det var inte så farligt kallt som jag trodde.
Perfekt slut på dagen efter 8 h jobb och gym.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dessa uuuursnygga jeans fick jag hem ifrån NA-KD förra veckan, älskar broderiet och framförallt cut-outsen vid ankeln, så balla.

Likes

Comments

Fick feeling för att kika in här igen och tänkte passa på att säga några ord medan jag ändå är här. Vet inte om jag börjar blogga igen, men tänkte iallafall försöka under påsklovet då allt har lugnat ned sig lite.

Tänker inte kommentera Terrorattentatet i Sthlm i fredags. Det är otroligt hemskt och även fast jag hade sådan tur att ingen av mina anhöriga skadades, tycker jag att det är väldigt otäckt och är fortfarande i chocktillstånd. Jag trodde helhjärtat att vi var trygga här i Sverige vilket enligt mig är världens bästa land.

Igår kväll var jag & tjejerna ute i Alingsås, Esther fyllde 17 och därav passade det utmärkt att det var en lokalfest i Parken. Jag som tog det lugnt tyckte inte det var superkul, för mycket fulla människor och blev nästintill obehagligt några gånger när några killar inte ville lämna oss ifred. Som tur var blev vi hämtade ganska tidigt av mamma och var hemma runt 2.

Imorse gjorde vi iordning mysigaste frukosten och låg och drog oss till en film. Vilma åkte vid 15 och nu skall jag iväg och öva inför min mammas & låtsas pappas bröllop, där jag och min kusin skall sjunga.


Bilder från min story

Likes

Comments