Header
View tracker
San Francisco 2016

Här åt jag lunch igår, innan vi skulle ut på andra äventyr. Vi var nere vid Fisherman's Warf för första gången och det var hur fint som helst.

Dem serverar massiva portioner här i USA, och allt sötat, till och med mjölken. Jag åt Raspberry white chocolate ship pancakes och dem har jättegoda, men efter halva var man så trött på allt socker så att man mådde illa. Drack däremot en Frosted mint hot chocolate som var väldigt god.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
San Francisco 2016

Utsiktsplats över San Francisco city

Nu skall vi

Alldeles strax åka iväg på middag hos en gammal kollega till min pappa som bor här i SF med sin familj. Känner mig lite seg efter dålig sömn så hoppas på att det inte blir så sent. Imorse när jag vaknade (kvart i 6, tjoho) vräkte regnet ner, så vi trodde att vi skulle behöva spendera dagen inne. När vi tillslut bestämde oss för att åka iväg iallafall lättade det och solen tittade fram, härligt.

Vi åkte till ett mall i närheten för att gå in på JCpenny men när vi kom fram såg vi att dem hade en del andra roliga affärer. Så jag har fått shoppat på PINK och på CVS också. Usch, pengarna rinner iväg så snabbt. Dollarn står ju högre än den nånsin gjort förut så allt här är inte så billigt längre.

På hemvägen körde vi över Golden Gate Bridge, det var tänkt att vi skulle stannat på någon utkiksplats för att ta bättre bilder men vi hade lite ont om tid så hann tyvärr bara svänga in med bilen. Har planerat att någon dag senare i veckan promenera över bron, om vädret tillåter. Vi passerade även själva centrumet i SF, för första gången och det var ganska fint. Det är ju verkligen inte som LA eller Florida, utan lite äldre och det kan nästan se lite smutsigt ut på vissa delar. Speciellt med alla hemlösa längs gatorna. De bygger upp egna tält och har som små bostadsområden här och där.


Likes

Comments

View tracker
San Francisco 2016

Idag har vi

Handlat mat på Wallmart (där det btw bara fanns två typer av människor, white trash och ghetto), shoppat på någon outlet i San Francisco och ätit middag på In-n-out.

På Wallmart fanns allt möjligt, tänk er ett Ica Maxi fast tusen gånger större. Dem hade allt ifrån TV-apparater och soffor till mat & smink. Jag passade på att köpa med mig lite amerikanskt godis att prova, är ju så hypat hemma i Sverige men tyckte faktiskt inte att något utav det jag smakade var så speciellt.

Vi spenderade ca 3 timmar i outleten, och jag fick faktiskt med mig väldigt mycket hem. Vi skall åka tillbaka senare i veckan då jag inte hann gå in i alla affärer som jag hade tänkt. Det var ganska mycket rabatt, men eftersom man var tvungen att betala taxes på alltihop gick ju priset upp ändå. Dock hörde jag att man kunde deklarera på flygplatsen om man behöll kvittona och på så sätt återfå pengarna?

Efter all shopping höll vi på att dö av hunger så vi stannade på in-n-out på vägen hem. Hade verkligen så höga förväntningar då jag bara hört gott om det stället, men nja det var inte helt fantastiskt. Burgaren var jättegod och fanns där inget att klaga på men pommesen var torra som kartong och smakade ingenting. Det kändes som man åt papper.

Nu är klockan halv åtta och jag skall faktiskt gå och lägga mig. Kämpar för att komma in i rätt dygnsrytm men oj vad trött man är, vaknar klockan 3-4 på morgonen och är trött igen vid 13. 

Likes

Comments

GODMORGON!

Nu är klockan ca halv tio och jag har precis kommit hem till lägenheten igen efter en promenad runt området. Igår kväll slocknade vi redan vid 10 PM, sov knappt tre timmar på flyget så var helt slut när vi kom fram. Idag är planerna endast att utforska området lite och ta sig till närmaste mataffär för att fylla på skafferiet.

Det är verkligen så fint här, väldigt mycket smog nu på morgonen så har kunnat se så långt men det känns verkligen att man är i en helt annan del av världen.

  • 57 readers

Likes

Comments