Life update

Life update

Efter 9 klasse

Den seneste uges tid har vi jo alle haft påskeferie. Jeg havde virkelig behov for ferie, men hvem havde ikke det. Det føles som om, vi lige har haft vinterferie. Tiden går virkelig bare så hurtigt. Her fortiden har det virkelig gået op for mig, at om ik så lang tid rejser jeg fra Danmark et helt år. Jeg er både så spændt og glæder mig helt vildt, men er også så nervøs, for hvad der skal ske. For jeg skal jo et år til Usa. Jeg prøver bare og nyde min tid med min familie og venner, inde det er "for sent". Det lyde rimelig dramatisk, men lige pludselig flyver tiden bare forbi. Det er vildt at tænke på, at om bare lidt over et år, er jeg færdig med 9 klasse. Det er slet ikke til at fatte.

Min karriere

Jeg har pretty much planlagt meget af mit liv og hvad jeg gerne vil efter 9 og ud i fremtiden. Det er kun karriere mæssigt, jeg ved hvad jeg vil. Familie liv og alt andet har jeg ikke rigtigt tænkt over, men der er jo også lang tid til. Jeg synes, det er så rart, at jeg bare har en ide om, hvad jeg gerne vil når det gælder karriere. Så har jeg ligesom et mål. Men det kan jo altid nå at ændre sig.

Konfirmeres

Her om en måneds tid skal jeg konfirmeres. Jeg glæder mig helt vildt. Jeg glæder mig også til at fejre alle mine venner og veninder som også snart skal konfirmeres. Tiden har bare gået så forfærdeligt hurtigt og inden jeg har set mig om er det lige om hjørnet.

Min blog fremover

Min blog kommer fremover mest til at være, ting jeg har oplevet eller personlige tanker og andet fra mit liv. I stedet for så mange outfits og så fashion relateret blog indlæg, da jeg har fundet ud af med mig selv, at det faktisk selv keder mig at læse de blog indlæg omhandlende det. Der kommer nok heller ikke til, at komme lige så mange blog indlæg op på en uge, som der før hen er kommet. For hvis jeg bare skriver alle de blog indlæg, som jeg har i tankerne med det samme, ender det med at jeg til sidst løber tør for ideer. Jeg har ikke skrevet et blog indlæg i lidt over 2 uger, for jeg har ikke rigtigt haft lyst og jeg havde heller ikke rigtigt nogle gode ideer, til hvad jeg egentlig skulle skrive om. Så derfor får i lige et blog indlæg omkring lidt af hvert.

Min påskeferie

Her i påskeferien har jeg lavet rimelig mange forskellige ting, men jeg har godt nok også fået slappet af. Dog har jeg arbejdet hver anden dag cirka, så noget har jeg lavet. Fredagen inden ferien var jeg sammen med nogle venner. Det var rigtigt meningen at vi bare skulle have været i kongenshave og bare hygget og spist noget lækkert mad. Men det endte med at vi brugte hele eftermiddagen inde på strøget. Hvilke jo var lidt ærligt, men vi fik købt hvad vi ville, også besluttede vi os bare for, at gøre det andet en anden god gang. Så har jeg været til adskillige påskefrokoster, som jo altid er meget hyggeligt.. Her i ferien har jeg også fejret en af mine rigtigt gode veninder Sofie. Jeg fejrede hende med is og en god lang snak på selve dagen. Hvor på jeg dagen efter tog hjem til hende, lidt før de andre piger kom og hjalp med diverse ting til hendes pige fødselsdag. Det var super hyggeligt og det var så skønt at se alle pigerne igen. Udover det har jeg tre dages tid været sammen med mine naboer Boris og Milo. Vi har egentlig bare tullet rundt nede i Hornbæk næsten hver aften, også bare gået hjem til dem og stenet resten af aftenerne, indtil vi gik i seng. En aften blev jeg og sov hos dem, hvor vi endte med at gå i seng kl 5. Hvilke ikke var det smarteste, da jeg skulle op og på arbejde næste dag. Btw arbejder jeg i mine forældres ishus i Gilleje. Det resulterede også i at jeg kom for sent på arbejde, hvilket mine forældre ikke var helt vildt glade for. Jeg var alene oppe i butikken den dag, da det haglede og snede hele dagen. Samme dag var det meningen, at jeg skulle have sovet hos dem igen. Men det endte med, at vi droppede det, da vi alle var helt smadret. Jeg har ikke rigtigt nogle billeder fra påskeferien, da jeg ikke rigtigt har fået taget nogen.

Favorit items

I påsken har jeg fået købt nogle af mine ynglings items og acsesoris her for tiden. Online købte jeg min grå hoodie og den jakke jeg har på, på billederne fra Weekday. Jeg har længe haft brug for en jakke, jeg kan bruge til det her halv dårlige vejr. Så jeg gik på weekdays hjemmeside og fandt denne jakke som jeg købte. Jeg er jordens mest utålmodige når det gælder om at vente på pakker. Det kan simpelthen ikke gå for hurtigt. Der gik lige 4 dage før jeg fik de ting jeg havde bestilt. De 4 dage føles som en evighed. Jeg bestilte samme dag et par trompet jeans fra hm, som stadig ikke er kommet og der er gået en uge. Jeg kan simpelhen ikke vente længere haha. Men de skal vel også have lov til at holde påskeferie. Jeg købte nogle midlertidige hoops fra hm, da jeg var inde i Købehavn om fredagen. Med midlertidige mener jeg at jeg snart investerer i et par gode kvalitets hoops fra Jane kønig. Så jeg går bare med dem her, inden jeg får taget mig sammen til, at købe de andre. Men jeg er faktisk blevet helt vild med de her hoops, de er lige mig. For ca. lidt under 1 måned siden, købte jeg mine KL 530 New Balance, som jeg har gået i hver dag lige siden jeg fik dem. De er så behaglige og de går bare næsten til alt. Dog er de helt hvide og bliver ret hurtigt beskidte, men det er ikke noget en våd klud ikke kan klarere. Her for tiden har jeg faktisk købt rigtig mange ting online. Jeg køber stort set næsten alle mine jakker og sko online.

Jakke// Weekday(sale) Grå hoodie// Weekday Sko//spartoo.comFlyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Vegetar hele livet

Hey bloggen

Min rigtig gode veninde Anna, har været vegetar hele sit liv. Jeg har kendt Anna lige siden, jeg var lille og det var faktisk hende, som inspirede mig til, at prøve at være vegetar for en tid. Jeg tænkte at det kunne være spændende, at hører lidt omkring det, at være vegetar og hvad man så spiser istedet for kød osv.


Hvor længe har du været vegetar?

Jeg har været vegetar hele mit liv.

Hvorfor er du vegetar?

Jeg har altid været vegetar, så jeg ser ikke en grund til, at begynde med at spise kød. Min krop har jo vendt sig til ikke, at spise kød og jeg føler ikke selv, at jeg vil få det bedre af det. Så har jeg selfølgelig en bagtanke omkring dyrevelfærd og hvordan kød bliver produceret. Det er også en af grundende, til at jeg ikke gider, at begynde med at spise kød.


Har du så aldrig nogensinde smagt kød før?

Jo, det har jeg- da jeg gik i 3. klasse, gik jeg på Viben, hvilket er en fritidsklub der hvor jeg bor. Vi havde grill-fredag, hvor der var fuldskrue på pølser og snobrød. Min veninde Sofie-Emilie, spurgte mig om jeg ville smage en rød pølse. Jeg svarede, pænt nej tak (ikke lige min kop te). Men på en eller anden måde, ender det med, at jeg har et stykke af pølsen i munden. jeg kaster op få minutter efter, både på grund af mit fordøjelsessystem, som ikke er vant til kød. Men også bare tanken. Ellers har jeg aldrig spist kød.


Hvad gør du når du er hjemme hos nogen og i skal have kød til fx. aftensmad?

De fleste ved at jeg er vegetar. Der er for det meste salat eller andet tilbehør, så spiser jeg bare det og ikke kødet. Svære er det faktisk ikke. Hjemme hos mig selv er hele min familie vegetar/veganer. Så mine forældre laver mad som sører for, at vi får de proteiner og andet vi har behov for.


Hvordan vil dine forældre tage det, hvis du ikke vil være vegetar længere?

Mine forældre har altid sagt, at jeg gerne måtte smage hvis jeg ville - men mit svar har altid været nej tak. På den måde, ville de ikke på nogen måde, blive fornærmet eller sure på mig over det.


Vil du opfordre andre til at blive vegetar?

Jeg ville sige, det er folks eget valg og de skal gøre det af egen fri vilje. Jeg vil opfodre dem til at prøve det hvis de har interessse for det. Så kan man se om det er noget for en.


Hvad er din ynglings vegetar ret?

Jeg har mange forskellige ynglings retter. Men der er dog, en som altid er en sikker vinder. Min fars bruger slå alle vegetar retter nogensinde. Bøffens erstatning er egentlig bare en grønsags bøf. Det med at man selv kan bestemme, hvordan ens ret skal sættets sammen er lige mig.


Kan du anbefale nogle vegetar/veganer restauranter?

Greenbruger som ligger på Fredriksborggade 26, er en lækker vegansk burger restaurant. Der er mange forskellige burgere som man aldrig har hørt om før. Det hele er plantebaseret og det smager bare så lækkert. Det er helt klart en af mine ynglings steder. Men der er mange selfølgelig flere.


​Hvor kan man følge dig?

Man kan følge mig på Instagram: anna.lunaandersson Likes

Comments

Travel pack

Dette er et indlæg omkring turen over til de varme lande. Det indholder outfit til flyet, hvad der er godt, at have i sin håndbagage til hele turen derover.

Outfit til flyveturen

Solbriller: Asos cat eye sunglasses

Taske: Isa Travel bag

Hoodie: Grå hoodie fra Gap

Bukser: Grå jogging fra hm

Sko: New balance M530 AW

Hørertelefoner


Håndtaske

Hørertelefoner

Bøger

Deodorant

Tyggegummi

læbepomade

Snacks

Et stort tørklæde

Oplader

Papir og blyant

Spillekort

Snacks

Shorts/koldere tøj til ankomsten.

Likes

Comments

Alkohol og rygning

Alkohol:

Dette er to emner som vi på et eller andet tidspunkt kommer til at reflektere over i vores liv. Det er meget forskelligt hvornår man begynder at drikke- hvis man overhovedet starter. Alkohol er ikke en del af mit liv endnu. Det menes ikke som at jeg ikke en gang imellem drikker et glas vin eller en øl, men jeg går ikke til fester og drikker mig banke lam. En af grundene til jeg ikke drikker er nok fordi min omgangskreds heller ikke drikker, ihvertfald ikke hvad jeg ved af. Efter min egen mening ser jeg heller ikke nogen grund til at drikke som 14 årig. Jeg har heller ikke selv et behov for at starte med at drikke mig helt i hegnet i sådan en tidlig alder. Det er jo også meget forskelligt hvordan ens forældre ser på det. Altså jeg har det sådan; at hvis jeg har lyst til at drikke, så gør jeg det bare. Det er jo meget forskelligt hvilket syn man har på alkohol og man skal jo bare gøre hvad man vil. Det vigtigeste er bare at man selv føler sig klar og man skal ikke være påvirket af hvad alle ens andre venner gør.

Rygning:

Rygning er jo ikke noget alle begynder på. Jeg har selv prøvet at ryge og det var jo slet ikke så slemt som man tænker. Når jeg tænker over det, er det jo tidligt allerede og have røget et par gange. Jeg er godt klar over, at en del på min alder og også yngre end mig der ryger fast. Det er jo helt crazy. Men det er jo et "valg" man selv har valgt og tage, så det bestemmer man jo egentlig selv. Jeg synes hurtigt, at man kan blive fristet til lige at prøve det, hvis man står i en gruppe som ryger. Fordi helt ærligt; det kan være svært at sige nej. Jeg har ikke selv et problem med at sige fra hvis der er noget jeg ikke vil, men i situationen kan det stadigvæk være svært. Min første gang var slet ikke gruppepres og jeg gjorde det heller ikke fordi jeg følte at jeg skulle gøre det for at være sej eller noget. Det var mit eget valg, og en beslutning som jeg selv valgte at tage. Det er slet ikke noget jeg opfordrer til at man skal prøve. Det er jo ikke skide smart at gøre. Man kan hurtigt lige pludselig blive afhængig, selfølgelig kun hvis man bliver ved ;). Det er virkelig tidligt, at begynde på de her ting, synes jeg.

Da jeg blev busted!

Her for ikke så lang tid siden, var min klasse og jeg i kbh, fordi vi skulle på besøg i folketinget. Inden vi skulle det fik vi 1 time til bare at tulre rundt i byen inden vi skulle i folketinget. Så dumme som vi nu engang er køber vi smøger og står og ryger i en sidegade nær strøget imens hele vores klasse er i byen. Der er så en i vores klasse der ser os og personen vælger så at sige det til vedkommens forældre. De forældre der nu ved det, sagde det til en SSP aften der var på skolen, så alle vores forældre fik det at vide. Jeg valgte at stå ved mine handlinger. Mine forældre blev selvfølgelig meget skuffede, og vi sad mindst en time og talte om det. Jeg lovede dem aldrig og gøre de igen hvilket heller ikke kommer til at ske...


Likes

Comments

4 cat eye sunglasses

Alle solbrillerne er fra ASOS. De er alle under 400 kr, hvilke jeg elsker. Jeg elsker billige solbriller, dog har jeg oplevet, at de selfølgelig ikke er lige så god kvalitet, som de lidt mere pricey er. Altså glasset osv. ikke er lige så godt. De her solbriller er fantastiske til lige, at sætte prikken over i´et på et outfit.

Solbriller:

1) Asos cat eye sunglasses

2) Asos cat eye sunglasses

3) ASOS flat top cat eye sunglasses with full metal sandwich

4) Quay Australia Harper Cat Eye Sunglasses


Likes

Comments

En hyggelig fredag

Fredag vågnede jeg kl 6:30. Jeg gjorde mig klar til skole. Jeg blev kørt af min mor kl 7:45. Vi afleverede min lillesøster og derefter kørte hun mig i skole. Jeg skal hver dag møde kl 9:05, så jeg havde lige 20 min på skolen, hvor jeg lige sad og talte med mine venner.

Vi fik fri kl 14:40, hvilket vi gør hver dag. Vi blev hentet af min venindes mor. Da jeg kom hjem skulle jeg lige ordne nogle ting med mit kort. Derefter tog jeg løbetøj på og gik ud og løb 4 km. Da jeg kom hjem tog jeg et bad og gjorde mig klar, til at tage hjem til min veninde. Min veninde Iben holdt en slags “pige aften”, for alle os piger i klassen. Jeg stressede så meget da jeg er så fucking langsom. Jeg fik min lillesøster til, at glatte mit hår imens jeg lagde min makeup. Jeg skulle mødes med min veninde 18:00 hos hende, så vi kunne cykle ned til Iben sammen. Men selvfølelig kom jeg 10 min forsent. Så mig og min veninde Sofie blev nød til, at skynde os helt sindsygt meget.

Vi nåede derned på 4 min, og det var bare så sindsygt hårdt. Da vi kom derned var alle pigerne allerede kommet så vi sagde, hej til dem og alle og bestilte med det samme pizza. Vi satte os bare og talte, hentede så vores pizzaer og resten af aften spillede vi bare kort og hyggede. Mig og Sofie cyklede hjem kl 22:20 fordi vi begge skulle op på job næste dag. Jeg var hjemme ca. 10 min efter. Da jeg kom hjem så, så jeg bare noget paradise hotel også gik jeg bare i seng.

Likes

Comments

Vegetar

Januar D. 27 var jeg hjemme hos min veninde Anna. Hendes familie er vegetar og det har de været lige siden Anna blev født. Vi skulle have frokost og vi lavede bare noget pastasalat. Vi talte meget omkring det, at være vegetar. Jeg havde aldrig rigtigt forstået, hvorfor man gad lade vær med, at spise kød. Anna gav mig et helt andet perspektiv på hvordan det var, at være vegetar og der er mange lækre ting man stadig godt kan spise. Efter en hyggelig dag tog jeg hjem og det var ligesom om, at Anna havde inspireret mig til, at blive vegetar. For dagen efter jeg, havde været hos Anna besluttede jeg mig for, at prøve at være vegetar, så længe jeg nu havde lyst.

Jeg fortalte det til mine forældre og de synes det lød spændende. De hjalp mig med, at finde opskrifter og alt det der. Jeg fortalte det til mine venner, som self forstod det. Det hele var meget nyt, så jeg skulle huske på, at man ikke kun kan leve af pasta og ris. Jeg spiste nogle gange med hos Anna, hvor vi jo også spiste vegetar. Der gik hurtigt 2 uger og endelig kom dagen, hvor jeg skulle til Italien for, at stå på ski. Jeg havde været lidt bange for, at de ikke vil, have noget vegetar på hotellet. Men heldigvis viste det sig, at de havde masser af salater og andet. Når der ikke var salater, var de så søde, at lave "speciale" retter til mig.

Ugen gik hurtigt og maden havde været så lækker og turen havde været helt fantastik. Da vi kom hjem var jeg faktisk rimelig træt af, at være vegetar. Man skulle hele tiden tænke over hvad man spiser og om man får nok proteiner og alt det der. For min familie er ikke vegetar, så jeg skulle hver dag tænke på hvad jeg skulle have til aftensmad. Den sidste uge var jeg ligesom bare så træt af det.

D 17 Februar var jeg hjemme hos min veninde Iben sammen med 3 andre veninder. Vi lavede aftensmad, da vi var alene hjemme. Vi lavede wok med kylling i. Jeg havde totalt glemt, at jeg stadig var vegetar, så jeg spiste bare løs af maden. Indtil min ene veninde Melisa siger til mig ,“Hov Filippa du er vidst ikke vegetar længere”. I starten undre det mig, at hun siger det. Indtil det går op for mig, at der var jo kylling i maden. Jeg siger,” fuck det, nu er jeg så bare ikke vegetar længere”. Jeg gad bare virkelig ikke mere. Så jeg stoppede bare med, at være vegetar da det ikke rigtigt sagde, mig noget længerer. Lige siden den dag har jeg spiste kød igen haha.

Likes

Comments

Most worn items #1

Her for tiden har jeg virkelig haft mine favoritter. Normalt går jeg bare i hvad der lige falder mig ind. Der er smykker, sko og andet som jeg tit går i. Der er utrolig mange ting, men jeg her fortiden har jeg gået med alle tingende, rigtig meget.

Items:

Sølvring

Hoops

Blue jeans fra Zara

Cat eye solbriller fra Gina tricot

Jakke fra Patrizia Pepe

Bili bi Slangeskinds støvler

Gråt jogging sæt fra HM

Rød trøje fra Wood Wood

Lysegråt tørklæde fra Lala Berlin

Glimmer sokker

Rød top fra samsoe samsoe

Hvid t-shirt fra Gina tricot

Sorte bukser fra Pieces

Sort bælte fra hm

Likes

Comments

Min weekend

Hej :)

Min weekend startede efter tysk terminsprøve var overstået fredag kl: 14:45. Jeg blev hentet og da jeg kom hjem sad jeg og så Netflix i en times tid. 17:30 cyklede min familie og jeg, over til min fætters 15 års. Vi fik fejrede ham og det var virkelig hyggeligt. kl 22 tog vi hjem og resten af aftenen så jeg bare Netflix. Jeg havde så svært ved, at falde i søvn. Så jeg endte med, at sidde 1 time til kl 2.00 og skrive på et blog indlæg. Jeg satte min alarm til 9:15, da jeg skulle til kbh med en ven lørdag.

Da jeg vågnede lørdag skrev min ven, at han desværre ikke kunne alligevel, så jeg sov bare en time længerer. Jeg stod op ved 10 tiden og tog make-up på for jeg lignede lort. Jeg spiste morgenmad fra bageren. Min mormor og morfar er igang med, at bygge hus, så jeg tog med min mor og søster ned og hjalp dem. Da vi kom derned sad vi lige i solen lidt, da det jo er blevet fantastik vejr. Jeg hjalp lidt der hvor jeg kunne. Ved frokost tid gik jeg lige op i vores isbutik, for lige og hente nogle is og sådan. Vi tog hjem og jeg satte mig bare og så Netflix og tjekkede emails, planlagde nogle blogindlæg og nogle ting med min insta.

Resten af dagen tullede jeg bare rundt i huset. Om aftenen spiste vi lækker sushi fra Sticks´n´Sushi. Sushi er seriøst noget af det bedste jeg ved. En times tid efter lavede jeg nogle hjemmelavede popcorn og så "confessions of a shopaholic". Da filmen var færdig, lavede jeg lidt på min ønskeliste til min konf. Ved 23 tiden gik jeg i seng.

Søndag stod jeg op kl 9 og spiste morgenmad og skrev på et blog indlæg. Min mor og jeg kiggede lige lidt på mine konfi ønsker og ca. 30 min efter gik jeg ud og løb. Da jeg kom hjem, gik jeg hurtig i bad og tog make-up på, for vi skulle til experimentariet, får at få lidt familie tid. Det var hyggeligt nok, at være der. Vi tog hjem omkring kl 15. Da jeg kom hjem, besluttede jeg mig får, at vaske mit lala Berlin. Derefter gjorde jeg min taske klar til skole Mandag også satte jeg mig og så Netflix. Om aftenen spiste vi aftensmad og jeg gik lidt tidligt i seng da, jeg havde mega ondt i hovedet.

Tusind tak for, at i gad læse med :)

Outfit

Fredag:

Jeg har ikke nogen billeder fra fredag, men jeg havde min røde wood wood trøje på, grå jogging bukser fra hm og mine billi bi sorte slangeskinds støvler.

Lørdag

Mit ootd lørdag, var rimelig basic. Jeg orkede simpelthen slet ikke, at gøre noget ud af mig selv. Jeg havde igen min røde Wood Wood trøje på, denim bukser fra zara og mine støvler i sort slangeskind fra billi bi. Som accessories havde jeg sølv øreringe (aner ik hvor de er fra), sorte solbriller som simpelhen bare er købt på gina tricots hjemmeside og mit lala berlin i lysegråt.

Søndag

Jeg havde igen mine solbriller fra gina tricot, sort langærmet Zara trøje og inden under har jeg bare en hvid t-shirt på, sorte bukser fra pieces, mine sorte slangeskinds støvler fra billi bi og mit grå lala Berlin.


Likes

Comments