Hej fina ni!

Igår var en bra dag! Den började med fotbollsträning för flicklaget jag tränar, så härligt att få träffa de igen! Deras träning krockar alltid med mina egna fotbollsträningar, men jag hoppas det löser sig nu när de ska börja träna två gånger i veckan. Efter träningen gick jag en runda i det fina vädret. På kvällen gjorde mamma våfflor eftersom vi inte hann göra det i lördags, så gott!!

Ikväll ska jag äntligen på fotbollsträning efter att ha varit borta ett tag pga förkylning... vi hörs, kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Vilken underbar kväll det blev!! Inget annat än glada miner på familjen efter vinsten i Vida Arena och jäkla vilket tryck det var i publiken! Nerverna satt utanpå och hjärtat i halsgropen eftersom Växjö inte spelade något vidare i första perioden. I andra perioden kom det ut ett bättre Växjö och satte två mål. Nu håller vi tummarna för att de tar hem ännu en vinst i Malmö på måndag.
Efter matchen åkte vi till Pizza hut som ligger en bit bort och det var verkligen över förväntan, supergott!! Särskilt god var efterrätten som var en varm cookie dough kaka med vaniljglass och chokladsås, rekommenderar starkt!!

Vi var på hemmakväll en sväng och köpte lite godis och nu sitter vi i bilen på väg hem. Senare ska jag möta upp två vänner och sen får vi se vad som händer. Vi hörs imorgon, kram

Likes

Comments

Hej fina ni!

Äntligen fredag och solen skiner även idag, vilket vi tackar för! Efter skolan gick jag och Ebba till ett fik här i stan och satte oss på uteserveringen.

Imorgon ska jag, pappa, lillebror och hans kompis till Växjö för att kolla på hockey. Jag hoppas på en vinst för Växjö så att säsongen inte redan är över. Vi hörs imorgon, kram

Likes

Comments

Hej fina ni!

Slänger upp två bilder från dagen! Hur nice med sol?? Hoppas det håller i sig! Det har bara varit en vanlig dag i skolan så har inget roligt att berätta... ska försöka bli bättre på att slänga upp outfit bilder här på bloggen! Vi hörs, kram

Likes

Comments

I söndags var det stålande sol och jag övningskörde. Det gick superbra!

Hej fina ni!

Idag tog jag och Ebba en lunch på mandeltårtan eftersom vi sedan skulle till BCC och sätta upp våra montrar inför morgondagen. Imorgon är det UF-mässa, så vi har förberett mycket inför den senaste dagarna!

Vi hörs imorgon, kram

Likes

Comments

Hej fina ni!
Två halvbra snapchat bilder från gårdagen. Jag och Ebba fixade med min monter på lackcenter vilket var kul, de som jobbade där hade bra musiksmak vilket gjorde det hela bättre och lättare! Skönt att byta miljö och inte bara vara i skolan, något jag tycker om mycket med programmet jag går!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Idag har varit en så bra dag! Vi började 14.00 på soft center för att förbereda pitchen inför drakarna. Drakarna är alltså en jury och vi skulle sälja in vår affärsidé till de. Jag är supernöjd över min presentation och ser nu fram emot UF mässan nästa vecka.

Imorgon är det studiedag och jag har inget särskilt planerat än. Vi hörs, kram!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Min helg i bilder. Jag har verkligen haft det superbra och att bo på hotell,kolla på hockey och shoppa var precis vad jag behövde just nu!

Imorgon är det skola och fotbollsträning som vanligt, kram på er!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Fått upp ögonen för mina gamla Adidas Superstar. Min nära vän har sina på sig ofta och jag får sån inspiration av henne vilket har gjort att jag nu börjat använda de igen! Har tyckt att det har varit svårt att matcha mina Adidas Superstar och därför låtit de stå i skogarderoben... men ändring på det nu!

Om en timme ska jag iväg och träna flicklaget och efter det dra till en kompis och ha fredagsmys. Ha en bra helg.

Kram

Likes

Comments

Hej fina ni!
Dagen började med frallfrukost med fina vänner och fortsatte sedan med soffhäng. Hela min dag i en mening, haha. Har haft sån jäkla mensvärk att jag inte orkat göra någonting...

Imorgon är det skola och fotbollsträning som gäller.

Kram

Likes

Comments