HeaderDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När vi var klara på Universal stannade vi på Jimmy John's och köpte med oss lite mat som vi kunde ha i bilen där vi skulle sitta dom nästa 3 timmarna. I Sarasota var det som en svensk sommar och vi hade det jätte bra! Sen efter 5 dagar var det bara att åka hem till Michigan där det var -30 ute.

Likes

Comments

På sportlovet åkte Cheryl och jag ner till Florida och hälsade på hennes mamma. Men innan vi åkte ner till Sarasota åkte vi till Orlando, där vi gick på Universal och fick leva i Harry Potter världen och vara med om massa andra äventyr.


Likes

Comments

Vi åkte till isfestivalen i Plymouth för två månader sedan med min vän från Chile, Maria-Jesus som åkte hem för 1,5 månad sedan :(


Likes

Comments

I slutet av Januari åkte jag, Cheryl, Glen, Alex, Megan (Alexs flickvän), Gina, Mark och Rudie upp till Petoskey som ligger i norra Michigan. Gina är Glens syster och Mark är hennes man och Rudie är deras stora vovve. Vi spenderade en lång helg i deras hus där uppe och vi hade så roligt! Nu två månader efter när jag tittar på bilderna vill jag bara tillbaka!

Hittade lingonsylt och sötlakrits!​

Likes

Comments

Igår gick jag och några av mina vänner ut och först käkade och sen gick vi och tittade på The Woman in Black 2. Gillar inte alls skräckfilmer men den var inte alls läskig och jag var ganska besviken. Jag och Alex räknade också ut att jag har varit sett 11 filmer på bio sen jag kom. Man måste ju utnyttja när det är billigare än hemma haha.


Likes

Comments

På nyårsafton åkte jag och Cheryl in till Detroit där vi såg Wicked musikalen. Den handlar om häxan från Trollkarlen från Oz, den var riktigt bra! Sen åkte vi hem och spenderade kvällen med familj och vänner.
Likes

Comments

Mina grannar vinner nog priset för det mest dekorerade huset!

Likes

Comments

Likes

Comments

Under Thanksgiving kom min älskade stora syster hit och hälsade på!

Likes

Comments