Header
View tracker

Hej hej
Jag vaknade idag och konstatera att det är simning med klassen... Det är så sjukt tråkigt. Man simmar två sträcker på bröst och rygg och sen är man klar, och detta gör man varje termin.. Kan dom inte bara förstå att man kan simma så kan dom som inte kan simma åka dit. Det skulle vara mycket bättre.. Men iaf, efter skolan ska jag träffa min älskling och försöka hitta praoplats. Det är så värt att kolla om man kan få plats på ett kaffé elr nåt.
Tillbaka till skolan.
Vi hörs puss puss <3 :)

Likes

Comments

Hejsvej
En eftermiddag som denna är inte det roligaste. När jag kom hem gjorde jag mig ett par riktigt goda toasts. För att göra toast on point kan ni göra som mig. Ta två rostmackor för en toast, bred ut tomatpuré eller ketchup på både, sen är det lite upp till en själv vad man vill ha på men jag brukar ta ost och skinka. Idag hade jag tyvärr inte skinka hemma så det fick bli bara ost. Ta sedan oregano krydda på båda, slå ihop dom o h lägg dom i en toastmaker. Dom blir extremt goda. Senare när jag kom hem till mamma kollade jag klänning på nätet. Jätte svårt vad man ska kolla någonstans, om ni har förslag på bra sida får ni gärna kommentera den. :) Mot kvällen åt jag middag med familjen och ligger nu och kollar på en gammal klassiker The Green Mile. En väldigt känslosam film men riktigt bra. :D
Hörs puss puss <3 :)

  • 349 readers

Likes

Comments

Hej hej
Idag har varit en riktigt tråkig dag. Jag vaknade 40 minuter innan jag skulle gå hemifrån (råkade somna om efter klockan ringt) klassiker... Så det var en stressig morgon. Jag var i skolan 9:10 och efter det har dagen varit helt kass. Det har verkligen inte hänt ett skit... :/ Jag hoppas att eftermiddagen så att livet känns lite bättre när det är dags att gå och lägga sig.
Hörs sen puss puss <3 :)

  • 350 readers

Likes

Comments

Hejsan
Detta har varit en helt fantastisk dag. Kom nyss hem och lagt mig i sängen. Fotograferingen gick strålande, tyvärr får jag inte se fotona förens på fredag.. :( Iaf, när vi kom dit så fick vi först lite instruktioner om saker och ting hur allt skulle gå till osv. Sedan blev vi sminkade och välfixade. Blev jätte nöjd :D. Fixade håret själv dock. Efter en stund kom fotografen in och vi fick visa lite vad vi hade med oss för kläder och han fick tycka till lite om vad man skulle ha på sig. Vi tog båda enskilda foton och gemensamma. Tror dom blev riktigt bra och ser fram emot att se dom. Detta tog ca 2 timmar. Efteråt träffade vi lite vänner och bara tog de allmänt lugnt, käka lite, bah hängde typ. Jätte mysigt.
Efter en lång dag ligger jag nu i sängen och har söndagsångest gånger 1000. Verkligen inte sugen på skolan... :/ Tur att man har liiite sovmorgon och börjar 9:20,
Men nu tänkte jag slagga o sova ut inför morgondagen.
Godnatt på er puss puss <3 :)

  • 359 readers

Likes

Comments

Hej hej allesammans
Nu ska jag och Ella snart in till Göteborg. Yeeey! Har varit en stressig morgon. Det blev en lång natt i Skype med en god vän. Så jag vaknade lite senare en planerat. Nåväl. Nu är jag uppe och det ända jag tänkt på sen jag vakna är.. Vad ska jag ha på mig. Det är så jäkla svårt haha. Har med mig nog 7 olika tröjor nu. :p Innan fotograferingen blir det lunch ute på stan. Kommer. Bli supermysigt. Efter det går vi dit och sen blir det nog resturang ikväll efter. Detta kommer bli en perfekt dag! Sånna dagar man blir glad av alltså! :D.
Mer om dagen kommer senare för nu måste jag skynda mig. Ha de bra så länge, hoppas er lördag blir lika bra som min. :D
Puss puss så länge <3 :)

  • 369 readers

Likes

Comments

View tracker