Header

​Tja!

I fyra dagar nu har jag bott i sängen och käkat ipren-tabletter som smågodis och imorgon blir det besök hos farbror doktorn då min hals har svullnat upp ännu mer.
Så förhoppningsvis får man väl lite antibiotika så man kan få bli frisk någon gång och kan börja jobba!
Hatar verkligen att vara sjuk eftersom jag alltid måste ha saker för mig så dessa fyra dagar känns som två veckor eftersom jag varit så rastlös bland all feber och hosta, så just nu vill jag bara börja jobba igen! Har inte råd att ligga i sängen och vara sjuk!
Dessutom måste jag vara frisk till Onsdag då jag och Emeli ska gå på sista Hunger Games filmen! Har dock inga höga förväntningar på den efter att ha sett trailern, men kul ska det bli iallafall.
Helgen som kommer så ska jag och Syrran åka till Leksand en sista gång för att säga hejdå till vårt gamla barndomshem så det ska bli kul att få komma hem och träffa alla, men tråkigt att behöva säga hejdå till huset som har varit mitt hem i snart 20 år...
Tänk att ett hus, en gård,  bara några plankor, tegelstenar, takplattor, gräsmatta och några lador kan betyda så sjukt mycket för en. Jag kommer sakna huset sjukt mycket då det inte är något vanligt hus, och sen veta att jag aldrig mer kommer sätta min fot där igen känns bara konstigt och jobbigt. 
Alla minnen man skapat på den platsen kommer bara förbli minnen.
Minnen som:

Att sitta ute på verandan och titta ut mot gården medan man äter frukost en varm sommardag i bara linne och trosor.
När grannpojken såg en naken alldeles för många gånger.
Att vakna mitt i natten och höra hur trappan knakar och låter en stormig natt.
Sova över uppe på höskullen med tjejerna.
Tälta ute i hösthagarna.
Bygga kojor i skogen med brorsan.
Leka Pokemon på bakgården tillsammans sina vänner och med hunden Berit.
Bli jagad av den galna tuppen Egon.


Ja, jag kommer sakna det.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

SA DU SJUK?

​I några veckor nu har jag haft världens förkylning i kroppen men den har in brytit ut förens idag när jag stod i lunchruschen,
i bistron,
i kassan,
​ helt själv.
​ Det slutade med nästan ett svimmanfall, 10 minuters sittande vid toa på grund av illamående av feber och en svullen hals. Så efter 2,5 timme han jag vara på jobbet innan jag satte mig på bussen hem för att dö i sängen.

Nu några timmar senare mår jag sämre (Yeey, det går framåt) och halsen börjar se mindre trevlig ut och eftersom jag aldrig har feber förutom vid ett tillfälle,  så väntar doktor imorgon då jag säkerligen har den otroligt trevliga och roliga sjudomen halsfluss...
Ibland känner man sin kropp för väl, men förhoppningsvis behöver jag inte antibiotika och förhoppningsvis så är jag tillbaka på jobbet redan på lördag (Om jag nu lyckas styra över min egen feber).

ANNARS DÅ?

Jodå, livet rullar på med jobb, jobb och jobb, och ibland blir det faktiskt några fikapauser eller bira med kompisar där i mellan allt jobbande, så det är ju trevligt att ens sociala liv inte är helt utdött än! (Jubel!)

EN ROLIG GREJ!

Träffade en danskompis från gymnasiet i veckan på jobbet som jag trodde hade flyttat till USA, men tydligen hade hon flyttat hem så jag blev smått överraskad och glad när hon kom fram och krama mig medan jag stod och hällde kaffebönor överallt förutom i kaffemaskinen.

VAD VÄNTAS HÄR NÄST?

Nu mina vänner och ovänner ska jag hitta på vad jag ska göra för middag,
​Auf Wiedersehen!


Likes

Comments

Cirkus två månader senare och fortfarande så kan jag inte sluta älska denna video och låt.

Likes

Comments

​Tja!

Sen flytten till Uppsala har skrivandet här verkligen blivit mindre bra. Men det kan nog bero på att jobben tar väldigt mycket tid och om jag ska vara ärlig så är det inte så mycket annat jag gör? Jobbar, lagar mat, försöker städa men har verkligen ingen ork och så går det runt i en evig bana som inte vill ta slut.

På söndag ska jag och min familj iallafall fira brorsan så det ser jag fram emot annars så kommer resten av veckan bestå av jobb på både Ikea och Burger King, 
så önska mig lycka till för denna jobbvecka!

Peace out


Likes

Comments

Tja, nu har jag inte skrivit sen jag flyttade till Uppsala men om jag ska var ärlig så har jag inte haft tid eller något riktigt intressant att skriva. 

Jag och Emeli börjar få ordning på lägenheten och det känns så skönt! Det som saknas är gardiner, tv-bord och småsaker, annars så är allting frampackat!
Förutom flytten så har jag jobbat på Burger King och Uppsala Konsert och Kongress så har varit helt slut i kroppen efter jobben. Igår till exmepel jobbade jag på Bk, först på dagen och sen på natten mellan 00-04 vilket gör att ens dygnsrytm blir helt omvänd. Ena dagen är det nattpass och andra ska man upp sju på morgonen, men jag klagar inte, jobb är alltid gött!

I Torsdags var jag också på intervju på Lidl och dagen där på så ringde dem och frågade om jag fortfarande var intresserad av en tjänst på 20h/veckan så i veckan nu så ska jag åka och skriva kontrakt där!
Så livet rullar förbaskat jävla bra på nu (förutom att jag har världens förkylning i kroppen)!

Så denna vecka kommer det bli jobb, jobb och ännu mera jobb! Men ska också ha mysdag med syrran så det ser jag fram emot!

peace out

Likes

Comments

Tja, nu var det ett tag sedan jag skrev men det har hänt så sjukt mycket under den här veckan och förra!
Har äntligen fått jobb, eller rättare sagt fler jobb, så nu är jag anställd på Burger King och Vikarieförmedlingen! Så just nu känns livet så himla bra, och de närmaste två veckorna ska jag också få testa på att jobba på UKK i deras restaurang samt så ska jag på intervju nästa vecka på ett annat jobb. Så man kan väl säga att jag är överlycklig och samtidigt så förvirrad att gå från inget jobb till flera på en gång! Men man ska väl inte klaga.

Förutom att jag har haft mina första dagar på BK, lyssnat sönder Macklemores nya låt Downtown, varit hos tandläkaren, jobbat åt pappa på Ica-Globen i Stockholm förra helgen, haft möte på Vikarieförmedlingen, sålt mina föräldrars förtjusande små kattungar (*snyft*) så har jag en till sak som händer den här veckan och det är imorgon, 
för då flyttar jag till Uppsala!!!

Jag och min barndomskompis Emeli som flyttade till Uppsala i början av hösttermin ska dela på en trea i Flogsta och det känns så himla underbart att få ha något eget igen, kommer bli awesome.

Men resan till allt som sker just nu hade jag aldrig klarat utan min familj. Jisses alltså, den här sommaren har jag bott både hos mina föräldrar, syrrans- och brorsans familj samt sovit på soffan hos kompisar när jag inte har haft något "eget" ställe att vara på. Så tack alla fina ni som har ställt upp för mig och stöttat mig genom de här månaderna!

Nu jävlar börjas det, ännu en ny start i älskade Uppsala.

Peace out


Likes

Comments

​Tja!

Ännu en vecka har gått, och det har varit full rulle hela veckan! Men i helgen har jag kunnat tagit det någorlunda lugnt men imorgon är det återigen en ny vecka och då ska jag åka till Uppsala igen, och varför jag ska dit, det får ni som bryr er veta sen, hehe.

Annars kommer veckan bestå av arbetsintervju, tandläkaren och jobba i helgen åt pappa i Globen, så förhoppningsvis blir det lite lugnt i några dagar nu!

peace out

Likes

Comments

​Tja!

Dagen började redan 05.30 då jag skulle göra mig i ordning och hinna åka till min arbetsintervju i Uppsala. Det gick riktigt bra och chefen verkar underbar, så jag hoppas jag lyckades charma mig till en anställning!
Efter intervjun åkte jag direkt tillbaka till Strängnäs och resten av dagen har jag fortsatt den "underbara" jakten på jobb. Men har också hunnit säkerhets kopierat alla mina bilder på alla datorer och efter flera timmars slit med sega datorer och en 5 årings tålamod så blev jag äntligen klar! Så nu sitter jag och går igenom gamla mobilbilder och då kom ju självklart alla bilder upp från Maj månad som bestod av party var och varannan dag.
​Skiva efter skiva, förkylningen efter förkylning, men ändå så krigade man sig till skolan varje dag (förutom den dagen doktorn trodde jag hade smittkoppor, men den historien tar vi en annan gång).

Men fyran vad värt det var! Att få klä ut sig och bara leva på lyckan att studenten var så nära, å vad jag saknar det.


Likes

Comments