Header

Vilken jobbig morgon detta har varit. Vaknade upp med brutal huvudvärk så att gå upp var ingen idé. Sov i en timma till och insåg sedan att jag inte hade speciellt mycket till val. Det var bara att resa sig ur sängen. Har nu fått i mig frukost, kaffe och en hel del vatten. Huvudvärken börjar släppa vilket är skönt.

Nu ska jag fixa mig och vid 12.00 börjar jag jobba. Blir en lång dag idag och det är helt enkelt bara att bita ihop. Tänkte ta en lite längre promenad till jobbet också bara för att få lite frisk luft!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken fantastisk stad jag bor i!

Slutade jobba i Sävedalen vid 20.00 och tog då bussen hem. Kom hem vid lite i nio och värmde då mat. Dröm gott! Lagade mat innan jobbet så det blev matlådor. Nu kollar jag på Biggest Loser och myser i soffan. En kväll i min smak.

Likes

Comments

BODYPUMP, bästa starten på en tisdag. 6.45-7.45 med mina härliga deltagare. Blev ett riktigt bra pass också, hade energi och alla var superduktiga. Gick in på Ica på vägen hem, handlade lite och fortsatte sedan hem. Magen kurrade på vägen så när jag kom hem blev det frukost. En riktig lyxfrukost! Omelett, ostfralla, kaffe och juice. Smakade gudomligt och samtidigt kollade jag på Gossip Girl.

Nu efter lite om och men har jag lyckats ta en dusch och landat tillbaka i soffan. Ska vila lite till innan jag gör något vettigt. Börjar inte jobba innan senare.

Likes

Comments

Tänk att dessa två har suttit på min kropp i ett år redan! Sjukt vad tiden går fort och jag är fortfarande lika nöjd som dagen efter jag gjorde det. Hjärtat kommer alltid stå för min bästa kompis Julia och Hakuna Matata kommer alltid påminna mig om allt kul vi gjorde i Turkiet. Har så många bra minnen därifrån.

Likes

Comments

Idag efter jag slutat vid 18.15 mötte jag Niklas och vi köpte en paket till Ola innan vi gick hem till honom. Vi blev bjudna på middag och även tårta. Träffade släkten och hade några trevliga timmar. Tog en promenad hem och nu ligger jag i soffan och kollar på Gossip Girl. Ska snart sova tänkte jag.

Likes

Comments

Hade en riktigt trevlig Valborg igår. Tränade på förmiddagen och lite efter sex åkte jag och Niklas hem till Julia och Jonas. Där blev vi bjudna på rödspätta, så gott! Spelade sällskapsspel, drack vin och annat gott och bara hade en trevlig kväll. Landade i sängen kring ett och somnade som en stock.

Nu är det söndag, frukosten ligger i magen och snart är det dags att gå till jobbet. Inventering väntar innan jag har några timmar i receptionen. Kommer nog bli en bra dag.

Likes

Comments

Så många favorit som dök upp på mina pass idag. Det ger så mycket lycka. Levererade två bra pass. BODYVIVE & CXWORX och nu ligger jag helt slut i soffan. Blev så glad när både min fina kusin dök upp och även pappa. Ingen av de har varit med på min bodyvive och cx innan.

Likes

Comments

Idag lagade jag och Niklas middag till Julia och Jonas. Blev stoppad kyckling, potatis, stekt sparris och svamp. Kalla såser och annat gott. Bra sällskap är bättre än mat men maten blev otroligt god. Dröm får jag säga!

Likes

Comments

Hej! Fredag är här och klockan börjar närma sig två. Jag skulle egentligen ätit frukost med mamma imorse. Hade ställt klockan och allt men det blev inte så. Alldeles för trött i både huvudet och kroppen. Kom inte upp ur sängen innan vid halv elva och då förflyttade jag mig bara till soffan. Nu har jag iallafall varit ute en sväng, gick ner till systemet för att handla dricka tills ikväll. Gick in och hälsade på Cissi på jobbet och sedan korkade jag hem allt. Blev betydligt mycket tyngre än vad jag önskat och jag var slut i kroppen sedan innan. Nu står drickan i kylen och jag ska gå ner till Ica för att handla det som fattas inför middagen ikväll.

Men innan jag går ska jag bara samla kraft. Ni vet när man egentligen inte orkar men faktiskt måste. Precis så är det nu.

Likes

Comments

Dagen på jobbet gick bra idag. Tiden gick fort och trots att jag hade en tidig morgon så höll energin sig uppe. Julia kom förbi och vi åkte tillsammans ut till Nordic Wellness Arena. Hade en helt fullbokad BODYPUMP. Alla drop in platsen var tagna. Kändes underbart och det var många välbekanta ansikten. Därefter väntade BODYBALANCE innan vi begav oss hem.

Nu har jag ätit middag och badat. En mysig kväll helt enkelt!

Likes

Comments

1 345111 Next

Better Blogging Nouw