Header
Presentation picture
filiphabellring
Filipha, 20 år
Filipha heter jag och är 19 år och bosatt i Göteborg. I denna blogg är det mycket vardag och träning. Är sedan några månader tillbaka bodypumpinstruktör. Ni hittar mig på Nordic Wellness Backaplan och Almedal.

 

Vin och pizza

Åkte som sagt till bästa Annie efter jobbet. Det blev hemmagjord pizza och en flaska vin och en hel del pratande. Har alltid så mycket att säga till varandra att det inte tar slut. Deras lägenhet var jättefin och de kommer ha det så grymt bra i den! Den kommer man spendera många kvällar i.

Nu har jag landat hemma i sängen, fett ensamt men får klara mig inatt. Hade varit skönt att sova med honom vid min sida men det går inte alla dagar i veckan. Klockan ringer tidigt, lika bra att sova!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Arbetsdagen klar

Så nu är arbetsdagen klar. 10-17.15 var det som gällde på Krokslätt idag. Dagen har gått fort och fick finbesök av fantastiska Olivia under de första timmarna! Lämnade gymmet med ett leende och är nu påväg till Annie för mys i deras lägenhet. Fick se den innan de hade flyttat in sakerna men nu är de inflyttade och det ska bli kul att se hur det har blivit. Alltid lika nyfiken!

 

Likes

Comments

Redan onsdag

Godmorgon!
Hur kan det redan vara onsdag? Tiden går verkligen sjukt fort just nu. Skulle behöva pausa upp några dagar. Startade dagen med en dusch och en god frukost i soffan hemma. Vid lite innan nio gick jag, mamma och Alfons hemifrån. Jag tog bussen mot Krokslätt och här är jag nu. Börjar jobba vid 10 och första timmen innebär städ så ska snart stämpla in och börja jobba.

 

Likes

Comments

Hitta Balansen

 

Likes

Comments

Vilken lördag!

Bättre sent än aldrig, här kommer bilder från min fantastiska lördag. Vi drog igång partyt vid 17.00 ungefär och höll på en bit in på natten. Vi firade Jonas och Niklas och måste säga att det blev en kanonkväll. Bra sällskap och trevlig stämning. 

I går mådde jag som jag förtjänade om man tänker på mängden alkohol jag fick i mig så det var bara bita i det och försöka vara glad ändå. Blev inte jättemånga knop gjorda men vi fick städat och slängt allt skräp iallafall. 

Man borde ha mer kvällar som dessa! 

 

Likes

Comments

En godare frukost

Godmorgon!
Det är måndag igen och jag har inga direkta planer för dagen. Så nu ligger jag i sängen och äter frukost och om ett tag ska jag fixa lite innan jag rör mig hemåt. Ligger otroligt skönt här så känner inte att jag har bråttom, ska njuta av att det inte finns någon tid att passa.

 

Likes

Comments

En lunch på stan

Hej!
Vilken fantastisk dag jag hade igår. Mötte Linnea på Backaplan vid 12.30 för att ta en lunch. Får passa på när pinglan är i Göteborg. Hon var så glad för hon hade varit och tagit bort sin tandställning tidigare under dagen. Så underbart att se!

 

Likes

Comments

Home sweet home !

Godmorgon!
Jag tänkte blogga igår när jag satt på tåget hem men behövde min bok och bra musik i tre timmar för att hämta mig från Stockholm. Blev mött av Julia på centralen, hängde på hennes jobb lite innan pappa hämtade mig. På vägen hem hämtade jag ett paket på posten bestående av mina arbetskläder. (Börjar kännas verkligt nu). Hemma lagades det spagetti med köttfärssås och jag bara njöt av att vara tillbaka i Göteborg. Inget slår denna stad. Hemmaplan!

När klockan närmade sig sju åkte jag, mamma och pappa till gymmet för att köra min bodypumpklass. Kan säga att min kropp inte alls ville det egentligen och jag var otroligt nervös för att inte sätta koreografin men det gick faktiskt väldigt bra. När man har 4 koreografier i huvudet blir det lätt snurrigt men jag satte det!

Så imorse då, vaknade upp och fick frukost och kaffe på sängen. Låg kvar ett tag och körde sedan mamma till jobbet kring nio. Eller rättare sagt så körde jag och Alfons mamma till jobbet. När vi släppt henne åkte vi hem och tog en promenad. Nu ska jag äntligen ta en skön och varm dusch på hemmaplan, raka benen och fortsätta njuta av att vara hemma igen.

 

Likes

Comments

LES MILLS™

Så, 3 dagar är klara, 3 utbildningar med 3 nya koncept och jag kan med så mycket glädje säga att jag är godkänd i alla. Så nu är jag inte bara BODYPUMP instruktör längre utan jag kan skriva till BODYBALANCE, BODYVIVE och CXWORX. Kan inte förklara den fantastiska känslan i kroppen och inte heller hur otroligt öm jag är i kroppen. Det känns att man har tränat för fullt och intensivt i 3 dagar och ingen vila blir det när jag kommer hem. Men nu ska jag njuta av den sista natten i denna fantastiska hotellsängen och av att det är hotellfrukost som gäller imorgon! Är redan taggad!

 

Likes

Comments

Våffeldagen

Hur grymt är det inte att vi har våfflor på hotellet? Insåg det igår och även att det är våffeldagen idag så ni kan ju gissa hur givet det är? Nu har halva sista dagen gått och lunchen ligger i magen. Är taggad på eftermiddagen!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw