Header
View tracker

Ni kan ju gissa vad jag planerar.

Likes

Comments

View tracker

Lördagar betyder alltid träning för min del, BODYVIVE & CXWORX med team Olskroken!
Idag hade jag två fulla klasser som verkligen gav allt. Så kul att se alla leenden och att alla gör det bästa de kan. Många välbekanta ansikten var det också. Efter träningen köpte jag, Julia och Hilde med oss sallad från Le Pain och gick hem till mig för att mysa. Åt lunch, drack kaffe och bra pratade.

Nu har jag avslutat städningen jag började med imorse.
Innan jag gick till träningen började jag städa lägenheten. Hann byta sängkläder, städa toaletten och damma av de flesta ytorna. Jag hann däremot inte dammsuga men det har jag gjort nu och det känns rent och fräscht igen! Om någon timme har jag även tvättid men innan det ska jag gå ner till Ica för att handla. En bra och effektiv lördag helt enkelt.

Likes

Comments

View tracker

Med blandade känslor körde jag idag mina två sista klasser på Nordic Wellness Arena. I över ett år har jag haft BODYPUMP & BODYBALANCE med fantastiska deltagare vecka efter vecka. Många stammisar som alltid varit där och kämpat tillsammans med mig. Idag hade jag fantastiska Olivia vid min sida när vi körde BODYPUMP 100. Svettigt, härligt, mycket skratt och en hel del sång. Vilken stjärna hon är och oj vad jag tycker om henne!! Dagen till ära fick jag även ha en prinsesskrona på mig på båda mina pass. Att deltagarna ens tog mig seriöst är ett mirakel men jag är tacksam!

Nästa vecka börjar ett nytt äventyr.
Jag kommer fortsätta hålla i mina torsdagsklasser men på en annan klubb. Nu hittar ni mig på Nordic Wellness Lunden på torsdagar. 17-18 BODYPUMP 18.15-19.00 BODYBALANCE. Det ska bli intressant med en ny klubb och förhoppningsvis är det många deltagare som följer med mig dit. Jag är absolut inte redo att släppa alla fantastiska människor som jag tränar med på torsdagar!

Likes

Comments

Idag var det dags för mig att släppa BODYPUMP 100 med mina fantastiska tisdagsdeltagare!
Startade klassen vid 6.45 som vanligt. Nästan helt full klass och väldigt många välbekanta ansikten. Vi kämpade på i 60 minuter och jag är så nöjd! Absolut att jag gjorde några koreografimissar men hallå, jag är inte mer än mänsklig. Det sitter tills på torsdag! Nu återstår det att se hur mycket träningsvärk jag kommer få tills imorgon.

Likes

Comments

Behöver jag säga mer än att jag avslutade min söndag på bästa möjliga sätt?

Likes

Comments

View tracker

Igårkväll blev vi bjudna på middag hos Niklas föräldrar.
Vi åt tapas och det var verkligen supergott. Alldeles lagom med mat, gott vin och otroligt trevligt sällskap! Vi tog en promenad till Strike bowling för att avsluta kvällen där. En perfekt lördag!

Likes

Comments

Ibland är det lika bra att övertala sig själv att faktiskt göra det man tänk att man vill göra.
Under eftermiddagen tänkte jag att jag skulle ta en långpromenad. Först tänkte jag att jag skulle göra det innan det blev mörkt. Det blev mörkt fortare än vad jag tänkt mig så jag började överväga att sitta i soffan, kolla på serier och äta chips. Jag började kolla på BODYPUMP 100 och äta chips men tänkte hela tiden på promenaden jag faktiskt ville ta. Efter lite överläggande i huvudet bestämde jag mig. Bytte byxor, knöt på mig skorna, jacka och vantar på och en pod i öronen så gav jag mig ut. Gick i en timma och när jag kom hem var jag så nöjd! Behagligt kallt ute och skönt att bara få gå utan att tänka på något speciellt. Helt klart värt att lyssna på sina tankar och faktiskt göra det man vill!

Avslutade kvällen med tacos tillsammans med Niklas och Jonas.
Nu har klockan blivit tillräckligt mycket för att krypa ner i sängen för att sova. Har sovit otroligt dåligt de senaste veckorna så hoppas på att denna natt få ordentligt med sömn. Imorgon väntar det träning och jag blir varm i hjärtat av att tänka på det!

Likes

Comments

Ledig fredag och det känns helt amazing!
Startade den med bananpannkakor, kiwi, passionsfrukt, propud vanilj och kaffe i soffan med Niklas. Vid 10.25 ungefär hämtade Julia upp mig och vi åkte till NW Arena. De har lagt in en BODYVIVE på fredagar 11.00 och när vi ändå var lediga så passade vi på. Fick med oss Susanne också. 45 minuter med härlig och rolig träning. Helt klart bästa starten på en ledig dag!

Likes

Comments

Idag skapade vi träningsmagi på mina klasser, både BODYPUMP & BODYBALANCE!
Jag är så nöjd och så stolt över mina fantastiska deltagare som kommer vecka efter vecka och tränar med mig. Tillsammans skapar vi träningsmagi!

Dagens startade inte lika bra som den avslutades kan jag erkänna.
Var så brutalt trött när klockan ringde så jag valde att ligga kvar i sängen i ca en timma. Detta gjorde att jag fick stressa och det är aldrig kul. Hann ta en dusch och dricka lite kaffe innan jag var tvungen att gå hemifrån för att hinna ner till jobbet. Startade med att städa och plocka undan efter alla som uppenbarligen inte vet hur man lägger tillbaka saker efter sig. Vid 12 kom Susanne och då började dagen ordna upp sig! Har saknat att jobba med henne. Vi hade en fin dag tillsammans och självklart körde vi på en sushitorsdag.

Nu tänker jag avsluta denna dagen med BODYPUMP 100!
Det är dags att lära sig den nya koreografin för att nästa vecka kunna skapa ännu mer träningsmagi. Känner mig taggad inför detta!

Likes

Comments

Idag kände jag att det var dags att börja gå igenom BODYPUMP 100!
Har kollat igenom allt en gång och är nu inne på omgång 2. Till denna releasen har vi fyra fantastiska bonuslåtar och jag är sugen på att köra på tre av de direkt. Mer om detta när de närmar sig och jag har bestämt mig för hur jag ska bygga spellistan. Blir mer och mer taggad och längtar tills jag får släppa den med mitt morgongäng tisdag 17 januari.

Under kvällen idag har vi varit på kalas för Rebecca.
Hon fyller idag 21år och vi har känt varandra i alla dessa år så vi är alltid med på släktkalasen. Hade en supermysig kväll med god mat och gott sällskap. Något annat som är viktigt att komma ihåg idag är att min älskade Alfons faktiskt fyller 8år! Så när vi sjöng idag så sjöng vi både för Rebecca och Alfons.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw