Better Blogging Nouw
Presentation picture
filiphabellring
Filipha, 19 år
Filipha heter jag och är 19 år och bosatt i Göteborg. I denna blogg är det mycket vardag och träning. Är sedan några månader tillbaka bodypumpinstruktör. Ni hittar mig på Nordic Wellness Backaplan och Almedal.

 

Mys


Jobb och träning, samma visa hela tiden. Målet är sommaren 2015!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

TRY

Put your make up on
Get your nails done
Curl your hair
Run the extra mile
Keep it slim
So they like you. Do they like you?

Get your sexy on
Don't be shy, girl
Take it off
This is what you want, to belong
So they like you. Do you like you?

You don't have to try so hard
You don't have to give it all away
You just have to get up, get up, get up, get up
You don't have to change a single thing

You don't have to try

 

Bästa på länge!

Vilken dag det blev tillslut!

Vid tre åkte jag och mamma hemifrån. Sabina som har bodypumpen på backaplan på söndagar är utomlands och hon frågade om jag kunde ta hennes pass vilket jag mer än gärna ville göra. Söndagspumpen på backaplan är helt magisk och det fick jag bevisat en extra gång idag. Det var första gången jag höll hennes pass och jag förstår varför hon älskar den. Deltagarna är helt fantastiska och man får sådan sjuk energi. 
Med tanke på hur jag mådde under förmiddagen trodde jag aldrig det skulle bli något bra pass men känslan efteråt sa att det var mitt bästa pass någonsin. Ett bra avslut på bodypump 91. Nu blir det plugga för fullt för att sätta bodypump 92 på tisdag! 

 

Så vad händer?
Livet har gett mig en käftsmäll känns det som. Jobbar, tränar och inatt har jag sovit i över 12 timmar. Vet inte när det hände senast och piggare är jag inte. Får inte riktigt någon rätsida på saker och ting men försöker kämpa på ändå.

 

Nostalgi
Vid 8 imorse åkte jag hemifrån för att hålla en bodypumpklass 8.30 på backaplan. Detta passet var de passet där instruktören kom fram till mig och undrade om jag ville bli instruktör och gå på audition för det. Så jag fick lite extra känslor när jag ställde mig där på scenen för att hålla passet. Passet i sig gick kanon och väl hemma duschade jag och har njutit av att ha en ledig dag. Ska snart röra mig mot stan för att ge mig ut på äventyr.

 

Pissdag
Tänker inte ens skriva ett vettigt inlägg. Haft en pissdag som började med att jag inte ens hade nycklar med mig till jobbet. Gjorde ett av mina sämsta bodypump pass men fick med mig Anders iallafall så det peppade ju lite. Sedan fanns det lite andra ljusglimtar under dagen med såklart.

 

26 år!
Igår kväll när jag och mamma kom hem från jobbet så hade pappa förberett för att vi skulle äta räkor. Rosé vinet låg på kylning och jag kan säga att ett glas vin satt väldigt fint efter den långa dagen. Vi firade att det var 26 år sedan mina föräldrar träffades och att de har varit förlovade i 25 år. Sjukt att de fortfarande står ut med varandra. De träffades liksom när de var 17 år. Men fler år blir det hoppas jag.

Nu är det onsdag, är supertrött och jag vet att detta kommer bli en väldigt lång dag!

 

Morgonstund
Jag förstår inte hur det kan vara så jobbigt att gå upp ur sängen på morgonen. Jag har alltid varit en morgonpigg person som rest mig direkt när klockan har ringt utan några större problem men nu det senaste har det försvunnit helt. Klockan ringer och jag slänger mig efter snoozknappen för att kunna ligga kvar några extra minuter vilket alltid blir extra många minuter. Jag hade accepterat att mina morgonrutiner hade förändrats såhär om jag hade sovit med någon för då har jag en anledning att ligga kvar i sängen men det har jag inte nu. Det finns inget eller ingen som håller mig kvar i sängen förutom att det är varmt och skönt under täcktet. Riktigt knäppt det där...

 

Tidig morgon


Godmorgon!
Idag borde jag tagit en sovmorgon men det gjorde jag inte. Gick upp vid halv åtta och vid kvart i åtta gick jag ut med Alfons. Vi följde mamma till bussen och så fortsatte vi en sväng. Kallt men ändå mysigt!

 

Om ändå

Tänk om allt regn som har fallit idag hade kunnat vara snö istället. Det hade varit snökaos och vitt på vägarna. Hoppas på att den första snön faller snart. Helst får den komma nu och stanna till jul och nyår. Tycker det är så himla fint med snö, ljust, kallt och mycket mys! ​