View tracker

​nu är det sista månaden och nu har jag blivit flyttad igen, Nu ska jag spendera den sista tiden i resturangn Yume, Detta känns som en väldigt bra slutkläm, trevligt kök och bra stämning. Annars är det som vanligt här kallt och blött. 

Likes

Comments

​Ja snart är det ju jul, ska bli roligt alla i gruppen ska fira jul tillsammans och det är ju också roligt att ha något att se fram imot. På jobbet så är det som vanligt, det jobbas på. Inte mycket som händer, dagarna flytter samman helt enkelt. förra helgen så hade jag besök av mamma, hade en jätte rolig helg och en väldigt avkopplande helg, mycket trevligt. Annars är det bara att jobba på.

Likes

Comments

har blivit flyttad från den kalla sidan till banketten, vilket är väldigt roligt. lite annorlunda tempo men lärorikt och kul. har också blivit mera frågad om att komma in mera och hjälpa till i köket, vet inte om det är för de ser potential eller billig arbetskraft 😄, annars inget mer att säg, förutom att det verkligen är skit kalt här just nu ⛄

Likes

Comments

idag har man fått börjat arbeta lite i den kalla delen lucka vilket är väldigt roligt och efter längtat. annars händer inte mycket på jobbet så man vet ju inte riktigt vad man ska skriva här, det jobbas på och känner mig nu verkligen "accepterad" eller vad man nu ska kalla det i köket.👍

ramlade med min telefon också idag så nu är den söder sprucken 😅

Likes

Comments

går bra nu, jobbar på bra nu faktiskt och börjat känna mig mera hemma där nu. det har också börjat snöa här så det är ju trevligt. annars är det bara att jobba på!

  • 70 readers

Likes

Comments

lite sen uppdatering, tänkte skriva när första veckan var över men aja. praktiken har blivit bättre lite mera varm i kläderna kan man väll säga. jagar göra mera och det känns som att de faktiskt litar på en lite granna nu. men det är en saksom gör mig väldigt frustrerad och det är att ALLA säger att man ska göra samma saker på helt olika sätt MEN de blir så irriterad eller sura när man har gjort det på ett sätt som förra gubben visade. så just nu sitter jag fast i att alla alltid blir irriterad på en hur jagän gör för alla måste ha det på sitt egna lilla sätt. annars är allt bra 😃

  • 74 readers

Likes

Comments

denna senaste veckan så har det inte hänt mycket, förutom att vi var i Estland över dagen. men idag var första praktik dagen på hotell Kämp, väldigt häftigt och trevliga människor som jobbar där, men var lite besviken i att det kändes som att de inte var bereda på att vi skulle komma. tex vi får inga nycklar nu under första vecka och inget skåp har vi fått heller så konka allt fram och tillbaka varje dag kommer ju bli roligt. men trotts det så känns det som att detta kommer bli en jätte rolig tid här.

PS börjar verkligen sakna min hund 🐕

  • 84 readers

Likes

Comments

nu var andra veckan över. känner mig mer hemma här nu och känner till stan bättre. under denna veckan så har vi åkt runt i Helsingfors och sett de stora sevärdheterna, allt från domkyrkan, stadsbiblioteket till den årliga sill marknaden. jag har också köpt mig en ny kniv som jag är väldigt stolt över. Det var allt för denna gången!

  • 117 readers

Likes

Comments

då är första veckan nästan slut! har gjort lite allt möjligt denna veckan allt från musseum besök, testat skolans egna öl till bubbelfotboll och trä klättring. blivit en väldigt bra början på en bra resa.

  • 130 readers

Likes

Comments

jag då var man framme, vet inte riktigt vad man ska säga. jag har nog inte fattat än att jag verkligen är borta.

annars har jag träffat de andra som kommit hit och börjat packa upp i mitt nya rum.

  • 144 readers

Likes

Comments