denna senaste veckan så har det inte hänt mycket, förutom att vi var i Estland över dagen. men idag var första praktik dagen på hotell Kämp, väldigt häftigt och trevliga människor som jobbar där, men var lite besviken i att det kändes som att de inte var bereda på att vi skulle komma. tex vi får inga nycklar nu under första vecka och inget skåp har vi fått heller så konka allt fram och tillbaka varje dag kommer ju bli roligt. men trotts det så känns det som att detta kommer bli en jätte rolig tid här.

PS börjar verkligen sakna min hund 🐕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 14 readers

Likes

Comments

nu var andra veckan över. känner mig mer hemma här nu och känner till stan bättre. under denna veckan så har vi åkt runt i Helsingfors och sett de stora sevärdheterna, allt från domkyrkan, stadsbiblioteket till den årliga sill marknaden. jag har också köpt mig en ny kniv som jag är väldigt stolt över. Det var allt för denna gången!

  • 41 readers

Likes

Comments

då är första veckan nästan slut! har gjort lite allt möjligt denna veckan allt från musseum besök, testat skolans egna öl till bubbelfotboll och trä klättring. blivit en väldigt bra början på en bra resa.

  • 59 readers

Likes

Comments

jag då var man framme, vet inte riktigt vad man ska säga. jag har nog inte fattat än att jag verkligen är borta.

annars har jag träffat de andra som kommit hit och börjat packa upp i mitt nya rum.

  • 76 readers

Likes

Comments