Då var man ännu en dag på jobbet och arbets kulturen var smutsigt som vanligt. Well såklart det är smutsigt eftersom det är så mycket olika grejer att bära t.ex. idag fick jag köra truck och lasta på massa olika slags matvaror. Jag måste säga att köra truck det är f***n kul asså ! :))

På jobbet så pratar alla bara om sina stop dom ska göra med lastbilen och dom pratar också mycket om bygge och sånt och jag är inte så intreserad i det så det var rätt tråkigt för mig att lyssna på det så jag satta mig i lastbilen och lyssnade på musik tills han jag jobbar med kom tillbaka till lastbilen.

På jobbet kommunicerar dom på ett gammalt sätt vet inte hur jag ska förklara men dom använder typ svåra svenska ord som jag inte kan förstå men jag försöker förstå för det är alltid bra att lära sig nya saker !.

När jag är på jobbet så får jag oftas jobba med trucken det är det jag tycker är roligt så jag har fått den rollen :). När jag jobbar med trucken så får jag oftas lossa av olika slags matvaror/dricker från lasbilens släp och efter jag lossat av allt så måste jag lasta på lastbilen med lika mycket matvaror och dricker igen, det är jobbigt men vad ska man säga man måste ju sköta sitt arbete när man jobbar :)))!!!.

Likes

Comments