Utemiljön är fantastisk bra. Alla har alltid något att göra och även lärarna är med ibland och har roligt med barnen. Barnen tycker själva att det är bra och dem har alltid roligt på skolan. Det som kan göra det lite sämre är att det är inte jätte mycket yta men dem använder platsen dem har väldigt bra.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inomhus på skolan så är det väldigt fräscht och fint och det är rymliga lokaler så alla elever trivs. Lokalerna är anpassade för alla olika människor som behöver hjälp eller lugn och ro. Det finns tillräckligt med grupprum som löser alla problem som kan skapas med störningar som kan finnas. I klassrummen så har dem gjort det ganska enkelt för sig själva och ställt borden så man sitter 2 o 2. Det är det mest praktiska och eleverna kan fokusera bättre när det inte sitter mycket folk och pratar med dem hela tiden.

Likes

Comments

Maria parkskolan i Helsingborg är väldigt fint och det finns en skola där som är väldigt fin och iordninggjord. Skolan ligger väldigt bra till med närhet till några affärer. Skolans område är väldigt bra och har några lekplatser där barnen kan leka och ha kul på rasterna.


Likes

Comments

Jag skriver denna blogg för att vi har ett projekt i skolan med praktiken. Denna blogg kommer bli uppdaterad några gånger varje veckan så alla som vill kan följa vad som händer där under de 4 kommande veckorna. Jag ska vara hos en klass 2 och sedan på ett fritidshem. Det som kommer vara mest spännande är att allt kan hända och ingen vet vad jag kan skriva här.

Likes

Comments