Header

Varje dag hör jag folk som säger ''Ugh, jag ser så ful ut'' eller ''Du är finare än mig''. Jag kan bli så irriterad på detta, för alla är fina som ni är! Det spelar ingen roll om hur du ser ut i håret, eller om du inte har så stora bröst. Du är så fin!

När jag var yngre fick jag för mig att jag var ful. Jag tyckte att jag var ful. Jag berättade det för mamma och sa ''mamma jag är ful'', hon sa att nej det är du inte. Hon tog min mobil och tog ett kort på mig och visade mig. Hon sa ''är det här fult?'', jag sa ''nej''. Sedan dess är detta något jag jobbar emot.

Så snälla ni! Ni är fina som ni är! Jag vet inte hur du ser ut som läser detta just nu, men jag vet att du är vacker precis som du är. Bry er inte om vad andra lägger ut på instagram, och hur andra visar upp sig på sociala medier. Jag vet att det är svårt, det är det även för mig, men Gud skapade oss till hans avbild, och alla är unika.

Du är unik. Du är vacker. Du är stark. Du är bäst.

''I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes.'' - Lady Gaga.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på några dagar nu. Tävlingen är nu slut och en månad har gått. Jag har inte lyckats blogga varje dag som var tanken. Det var i måndags som det inte kom ett inlägg då jag glömde för att jag pluggade väldigt mycket, samma sak de andra dagarna förra veckan. Jag kommer inte vinna en resa till London, men jag vet ändå att en dag så kommer jag återkomma dit.

Jag lyckades i alla fall nästan blogga varje dag i en månad, så det är ju i alla fall framsteg om något. Nu hoppas jag att jag får upp blogglusten och får inspiration till att blogga, då det är något jag tycker är kul.

Bjuder på en bild från Gran Canaria.

Likes

Comments

Som ni kanske läste på en blogg lista jag gjorde så skrev jag tre saker jag skulle ta med mig till en öde ö. De var:

- Machete

- Hink

- Signalpistol

Dessa är tre saker jag anser att jag skulle behöva för att överleva. Jag tar med mig dessa tre saker i hopp om att överleva och hopp om att någon eller något skulle passera ön. Så varför skulle jag ta med mig just dessa tre saker?

Machete:

Det är kanske en del som inte vet vad en Machete är. Det är ett sorts svärd som kan användas till allt möjligt. Allt ifrån hammare till kniv. Väldigt användbar på en öde ö alltså.

Hink:

En hink är väldigt användbar på en öde ö. För det första kan man använda den som hatt att skydda sig emot solen, väldigt effektivt. För det andra kan man använda den genom att sila vatten genom sand, det vatten som kommer igenom sanden är rent och är drickbart. För det tredje kan man använda den genom att förflytta saker, som till exempel, vatten, eller att fånga typ något ätbart.

Signalpistol:

Väldigt bra att ha när man är fast på en öde ö ifall till exempel ett fartyg skulle passera så kan man skjuta med pistolen så de vet att någon vill ha hjälp på den ön.

Vilka tre saker skulle du ta med till en öde ö?

Likes

Comments

Som ni kan läsa i min presentation till vänster så är jag kristen. Jag tror på Gud. Det kanske är många som undrar varför man är kristen, och här är varför jag är det.

Jag är mer eller mindre uppväxt i kyrkan. Min familj är inte så religiös av sig, även om min pappa läst Bibeln några gånger, men när jag var liten, och gick på dagis, började jag sjunga i barnkören i kyrkan. Det var väldigt roligt och jag var med där väldigt länge. När jag började i första klass fick man börja på UV-Scout så det gjorde jag, och även majoriteten av min klass. UV-Scout är ungefär som Scouterna fast det är i kyrkan. Jag tyckte det var väldigt kul, och framförallt så var lägren jätteroliga. Man pratade alltid om Gud och Jesus och annat som hade med saken att göra. Jag tänkte att ''ja med det verkar vara en bra snubbe'', och jag gick runt och sa att jag var kristen även fast jag nu i efterhand inser att jag aldrig riktigt var det. Jag trodde att jag trodde på Gud, men i själva verket gjorde jag inte riktigt det. Jag hade aldrig känt Guds närvaro och jag följde inte Guds vilja. När jag började andra terminen i sexan fick man börja på Tonår i kyrkan.

Efterhand så började jag be för mig själv ordentligt och alla pratade om att de känt Guds närvaro och att det hade varit så mäktigt etc. Detta var något som jag ville uppleva, jag ville också ha en wow-känsla. Jag bad mycket för det men det hände aldrig. En dag på en Gudstjänst på ett Tonårsläger var det en tjej som pratade om just detta, att när hon var mindre bad även hon mycket för att få känna Guds närvaro, men hon sa även också att om hon skulle kunna resa tillbaka tiden och säga något till sitt dåtida jag, så skulle hon säga något i stil med ''var inte ledsen, det kommer. Ha tålamod'', och senare i livet så kände jag hans närvaro. Det var då som jag verkligen förstod att Gud finns. Han finns och han vill att jag ska följa honom. Jag kan inte säga exakt när var hur jag blev kristen, men jag blev det och det är det som räknas. Efter det så har jag känt av Guds närvaro flera gånger och jag har fått många bönesvar.

Idag finns Gud i mitt liv. Varje dag försöker jag följa hans vilja och ha honom i centrum. Gud älskar mig, och han älskar dig.

Likes

Comments

1. Vad är du beroende av?
Jag är beroende av min tro.


2. Du måste klä dig i en färg resan av livet, vilken väljer du?
Jag skulle nog välja typ orange, för att det är min favoritfärg.


3. Vad får du oftast komplimanger för?
Oj, haha ingen aning. Att jag är fin i håret idag, kanske?


4. Dina planer under 2017?
Kämpa mig igenom tvåan och även höstterminen i trean. Få bra betyg. Ta körkort.


5. Brukar du skratta för dig själv?
Alltid.


6. Vad är det konstigaste du har ätit?
Jelly Beans i alla smaker.


7. Hur imponerar man på dig?
Ge mig fika.


8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
London.


9. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det bli?
Pingis. Fast Badminton är också kul.


10. Vad längtar du efter?
Våren.


11. Serier du följer just nu?
Tittar på många, men jag har även uppehåll med många, men för tillfället ser jag på ''One Tree Hill'', ''Grey's Anatomy'' och ''Friends''.


12. När burkar du oftast gå och lägga dig?
Klockan 22.


13. Fem saker du vill göra i framtiden?
- Åka till en nära vän i Australien.
- Au Pair.
- Hoppa fallskärm.
- Resa.
- Volontärarbete.


14. Tre saker att ta med till en öde ö?
- Machete.
- Hink.
- Signalpistol.


15. Bästa uppfinningen?
Elen.

Likes

Comments

Så en helt vanlig skoldag vaknar jag klockan sex. Antingen går jag upp direkt, om jag är hos mamma för det är ganska osmidigt att snooza när man sover överst i en våningssäng, eller så snoozar jag till kvart över eller tjugo över. Jag tar på mig strumpor eller tofflor och morgonrocken och går och kissar, kanske byter menskydd om det är den tiden i månaden. Efter det går jag ner till köket och gör frukost. Min frukost kan bestå av allt möjligt, beroende på vad vi har hemma, men om det är smörgås på menyn så blir det alltid minst två. Jag är en frukostmänniska som kan äta hur mycket som helst på morgonen. Till dricka blir det kaffe eller chokladmjölk, ibland även jucie. Under tiden jag käkar brukar jag surfa på mobilen och, till exempel, kolla aftonbladet. Runt halv sju eller tjugo i sju är jag klar och sätter in min tallrik och glas i diskmaskinen och går upp till rummet för att göra mig i ordning. Linserna åker oftast in i ögonen och jag klär på mig och jag sminkar mig. Håret borstas och skolväskan packas. Jag är redo för att dra till bussen. Är jag hos mamma cyklar jag ungefär kvart över sju. Är jag hos pappa brukar han köra till busshållsplatsen runt tio över sju. Bussen går senare hos mamma för hon bor en håla bort.
Det var min intressanta morgonrutin. Hur är din?

Likes

Comments