Godmorgon. Vi har varit på långtur och nu har jag bäddat ner mig för lite film i soffan. Jag tänkte se "chips" det ska tydligen vara en riktigt rolig komedi.

Det är många som hört av sig angående händelsen i lördags kväll. Många som varit med om att den människan lider av både det ena och det andra, betett sig illa mot dom också. Jag kunde bolla lite fram och tillbaka med dessa människorna och dom sa också till mig att det enda man kan göra är att verkligen blockera dom överallt för att komma ifrån dom. Dom är liksom inte friska. Så det har jag nu gjort. Jag har blockerat dom överallt och hoppas att jag i framtiden slipper dom.
Till och med en nära vän till en av dessa personerna sa vissa saker som gjorde mig totalt mörkrädd.
Jag vill absolut inte beblanda mig med sådant folk.
Tänk att man kan göra en sån stor höna av en fjäder.
Det är för mig ofattbart.
Jag tänker dock fortsätta hålla min blogg öppen. Jag har väldigt många läsare och jag tänker inte låta ett fåtal personer förstöra för andra. Jag kommer ignorera när dom kopierar mina inlägg mer eller mindre rakt av. Jg kommer att ignorera försök till en förolämpning osv. Det är bara att fortsätta visa att jag är mycket bättre som människa. Det gäller inte bara mot dessa utan även andra som kanske försöker. Jag är bättre , jag har kommit längre och jag är mognare. Jag har insett och kommit till en bra plats i livet. Jag hoppas det går väl för dom också. Tyvärr så förblir vissa samma skrot och korn. Men så är det. Tyvärr. Vill dom gå igång på mina privata inlägg, åsikter, tankar, tro att allt jag fortsättningsvis skriver kommer handla/kretsa kring dom. Så får dom göra det.
Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att ett litet inlägg om inredning kunde bli så stort. Aldrig någonsin. Att jag ska behöva gå omkring och vara rädd för att bli misshandlad av ett blogginlägg. Det är ju sinnessjukt. Förstår ni? Vad är det för fel på människor?
Jag kan inget annat än tycka synd. Jag tycker synd om dom. Men jag viker mig inte för någon.
Det är inte acceptabelt att hur dåligt man än mår, så trycker man inte ner andra människor. Då får man fan ta tag i sig själv och sitt eget liv.. thats IT..Jag funderar på om jag ska ordna pass till Viggo,
Där finns väldigt många tävlingar i Danmark,
Dit får han åka utan problem , men utan pass så får han inte komma in i Sverige igen. Det hade varit jäkligt roligt att börja tävla i Danmark också. Det enda som krävs är mer eller mindre en rabies spruta och sedan så har man ett pass. Så det ska vi nog sikta på.
Dessutom så fyller lillkillen snart år, den 27 blir han 2 år.
Vi tänkte ha kalas och jag hoppas på fint väder för då ska vi nog grilla i trädgården och bjuda på lite grillat.
Bjuda in hans hundkompisar och sedan våra vänner och familj som älskar honom. Alltså det går inte att förklara hur tokiga alla är i honom. Ska vi hem till några vänner så säger dom alltid "ta med Viggo" .. han är ju så himla rolig och snäll, och oerhört glad!
Jag hoppas som sagt bara på fint väder, så kan hundarna bada i poolen. Annars så får vi ha det inom hus som förra året :)

Nej, nu ska jag starta min film. 💕💕💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har suttit ner lite nu ikväll och uppdaterat min kalender. Lagt in fler fackliga utbildningar och andra kurser.
Jag ska ju troligtvis gå skyddsombud och min ombudsman pratade något om att göra mig till något liknande. Men att vi skulle ta det väldigt långsamt för att väldigt många unga som fått ett stort tryck/ansvar inte klarat av det. Så jag litar på honom . Min ombudsman är grym.

Jag har fått ett enormt intresse för det fackliga. Jag har varit på arbetsplatser där cheferna har betett sig, fuskat etc. Jag har dock under den tiden haft min pappa som lärt mig. Detta var lite under -14/-15 ..

Men någonstans senare så började det intresset brinna hos mig med. han har ju lyckats få över intresset till mig. Det jag kan tycka är lite jobbigt är att när jag är ute på utbildningar, träffar andra ombudsmän och då spelar det ingen roll om det är IF metall, Handels, kommunal, jag försöker alltid att ducka frågan om hur jag blev intresserad av det fackliga. Jag har lärt mig en läxa. Första gången så svarade jag rakt och ärligt att det berodde på min pappa. Då kom ju alltid följdfrågan "vad jobbar han med. "
Svarade rakt där också att han jobbar i Stockholm på LO. Då ville dom ju alltid veta hans namn.
Jag svarade ju såklart på det också, och där kom smällen. Dom blev ju star strucked. Alltså ni anar inte.
"Va, är det din pappa,"
"Han vet jag vem det är"
"Ja nu ser jag hur lik du är honom"
"Klart du är fackligt aktiv med han som pappa"

Innerst inne tycker jag ju såklart att det är häftigt.
Min pappa är stor inom det fackliga & politiska.
och dom flesta vet vem han är. Att han blev handplockad av chefen på lo.
Men samtidigt så vill jag inte förknippas med det.
Jag vill inte glida på hans namn. Jag vill göra mitt eget.
Så nu hädanefter så svarar jag runt den där frågan, aldrig riktigt ett rakt svar. För jag vill inte ljuga för någon, men jag vill inte heller säga sanningen om varför. Jag vill inte bli special behandlad för att han är min pappa. Jag vill inte ha allt slängt till mig som en silversked. Jag vill jobba mig till det själv. Så därför så brukar jag aldrig nu för tiden berätta för någon inom det fackliga vem han är, eller hur jag blev både politiskt och fackligt engagerad.


Men på tal om något helt annat, denna höst är smockad av kurser. Vilket är så himla roligt. 😀

Likes

Comments

Vi ska bege oss till lund, till arken zoo.
Viggo har ända sedan han varit 8 veckor gammal haft som tradition att på lördagar får han åka och köpa ben/godis/leksaker. Han går längs med hyllorna och snusar på allt, det han sedan väljer tar han antingen själv eller så tittar han på mig eller Björn . Då brukar vi handla en del så att han har så han klarar sig hela veckan. Som jag skrivit tidigare så är det väldigt viktigt för oss att han alltid har ben framme så om han vill kan han tugga. Han brukar tycka om att gnaga lite på kvällen brevid oss i soffan. Dessutom så förutom att jag borstar hans tänder så hjälper det till att hålla hans tänder friska när han just får gnaga.

Men så igår så var vi iväg på födelsedags firande, så då sköt vi faktiskt fram arken zoo till idag. Det ser ut som att världens oväder ska braka loss också, vi som hade tänkt sätta upp poolen. Det får vänta tills imorgon.
Jag måste köpa mig en solstol också, så man kan försöka få någon färg. Fast jag är inte sån, jag undrar om jag ens har pigment haha. Jag blir aldrig brun. Det får bli spray tans för min del 😂. Jag gör det ibland i västra hamnen i Malmö. Dom är Jätteduktiga där.Likes

Comments

Hur fin man har inte jag? Jag väcktes med frukost på sängen. Så himla gott. Sedan var vi ute en bra stund med Viggo, han fick söka lite och jobba lite med kroppen. Så när vi kom hem så kraschade han direkt. Jag vill bygga lite mer bakmuskler på honom så då jobbar man gärna på ojämnt underlag. Grus, sand, terräng. Det resulterar också i att jag blir helt slut 😂..Han är anmäld till Ronneby internationella nu iaf. Så den tävlingen är om ca 3 veckor. Vi debuterar i öppen klassen bland dom stora grabbarna. Det ska bli så roligt. Vi tränar väldigt mycket nu på att få in travet ordentligt. Så att det sitter nu inför nästa tävling.


Annars så har jag tvättat två maskiner idag, och jag funderar på vad man ska göra till middag. Jag är sugen på soppa. Jag måste hitta något grymt recept på minestrone soppa . Den tycker jag om.
En annan sak, igår var första gången som jag var utan min stöd bh en hel kväll. Jag har ju fått börja ta av den nu. Jag kunde gå med en väldigt urringad klänning, utan bh , och dem satt där dom skulle och det var bara så himla snyggt. Alltså, när jag ska träffa min kirurg igen så även fast han var jävligt stel så lär jag nog krama han väldigt hårt och säga tack tusen gånger för så snygga bröst. Hur kan man vara så skicklig? Jag googlade ju på honom innan operationen för att se om jag kunde få fram något. Mycket riktigt så kunde jag det. Stora artiklar om hur han räddat ansikten efter syra attack, hund attack, hur han konstruerat bröst från noll och ingenting efter att tyvärr kvinnor med bröst cancer fått bygga upp ett nytt bröst från grunden. Dom artiklarna gjorde mig väldigt trygg. Därav resultatet som är så grymt. Nu när restriktionerna släppt lite om att ha stöd bh 24 timmar om dygnet så går jag typ top less hela tiden haha 😂..
nu är det bara tejpen kvar, jag ska tejpa ca 2 månader till . Sedan är det över. Jag ska även undvika allt som har med bygel att göra i ca 1 år. Men det är lugnt för det behövs inte. Jag har köpt så många snygga spets behåar nu och alltså dom är så snygga. Så ca 2 månader till sedan är stödbehån helt borta och jag kan byta ut helt till snygga, sexiga behåar 😏😏..
Jag köpte ju ett spets Linne på only för ett tag sedan. Bröstvårtorna hade en liten täckning men resterande var ju genomskinligt. Hon i kassan fick hjälpa mig då för att hon fick gå in på lagret och hämta storlek s, så när hon kom så (jag döljer liksom inte längre för jag har absolut inget att dölja eller skämmas över) då var det jävligt kul ska jag säga att höra henne "alltså förlåt men jag måste säga att du har sjukt snygga bröst" hon såg ju min tejp. Så sa jag tack så mycket, det gör mig jätte glad för jag har faktiskt precis gjort vid dom. Det där gjorde verkligen mig så glad, att tjejer dessutom kan berömma varandra. Så häftigt. Girl power 💕

Likes

Comments

Vi har precis kommit hem efter en lång runda med Viggo. Vi har varit iväg på födelsedags firande. En god vän till oss fyllde 35 år för någon dag sedan. Det var väldigt trevligt, fullt av härliga vänner och glada människor.


Men så hände något väldigt tråkigt när vi var ute med Viggo. Något som gjorde mig rädd.
Jag skrev ju för ett tag sedan ett inlägg om inredning. Det trampade tydligen någon på tårna, så pass illa så att den människan kände att hen behövde kalla in förstärkning. Att ta hens problem åt henne.


Denna människan är dubbelt så stor som mig. Både på bredden och på längden. Hon försökte slå mig, och gormade o skrek mitt framför ögonen på sina små barn. Vem gör något sådant? Hon försökte visa pattarna för min man och mig. Jag undrade om hon hade någon form av psykos. Vem beter sig så? Sedan hävdar man i andra stunden att man är så vuxen och mogen. Så förändrad. Sedan gör man såhär? Jag blev på riktigt rädd. Jag tyckte synd om hennes barn, hennes man & pappa. Dom skämdes nog röven av sig. Hennes man sa till henne flera gånger men hon hörde nog inte. Så hemskt beteende. Att lära sina barn sådant?

Sen om man nu ska vara "feminist" då trycker man inte ner andra tjejer. Varken för deras utseende osv. Men jag fick höra att jag alltid har flottigt hår och går i mjukis. Jag förstår inte riktigt vad det rör henne. Vill jag gå i vad jag känner är bekvämast, så gör väl jag det?

Jag har inte behovet att jag behöver sminka mig och klä upp mig varenda dag. Jag behöver inte det. Jag känner inget behov och jag söker ingen bekräftelse. Jag är trygg i mig själv. Jag är ledsen för att hon känner ett sådant behov. Det är hemskt att hon känner att hon måste trycka ner någon annan och samtidigt klä och sminka sig varenda dag.
Jag har en man, sedan 7 år tillbaka. Vi har ett tryggt och stabilt förhållande med så mycket kärlek. Han säger till mig dagligen, hur vacker jag är. Jag är trygg.
Vill jag sminka mig och klä upp mig så är det för honom och för min del. Ingen annans. Vill ni inte se mig så titta bort. Det är ju faktiskt inte mitt problem..


Vi skrattade gott och länge åt hennes beteende när vi gick därifrån. Jag undrar hur en människa är funtad som kan skämma ut sig så? Speciellt det där med att visa pattarna. Jag tror det är ren och skär avundsjuka för att jag precis gjort vid mina. Vilket hon vet. Hon erkände ju ganska klart och tydligt hur mycket dom gått igenom min blogg och instagram. Lite akward. Kändes som stalker varning. Men vill dom det så varsegod.. att min bröst operation kan göra någon så avundsjuk. Hon vågade ju aldrig riktigt visa dom,
Jag höll i Viggo annars hade jag nog fan visat henne hur ett par bröst ska se ut 😀..

Nej, nu orkar jag inte mer. Människor som ska slå en. För ett inlägg. Då har det gått långt. Jag tror jag måste blockera dom överallt, så att dom slutar vara så nyfikna på mig.

Nu checkar denna flottiga tjejen ut. Jag ska mysa, äta gott och kolla film med min hund och man 💕💕

Likes

Comments

Godmorgon alla fina.

Vi har precis dukat undan en dunder frukost. Det är heligt för mig och det absolut bästa med helgen. Att samlas i köket och äta stora och fina frukostar tillsammans. Man hinner inte alltid det i vardagen, därför är det ett måste på helgen. Iallafall, vi var ute på en lång promenad imorse. Det var rätt skönt faktiskt. Jag vaknade runt nio tiden och då sov hela hemmet, men dom vaknade inte långt efter.


Idag är vi bortbjudna till en vän som har party i en lokal i Malmö. Så det ska bli trevligt. Det bjuds på middag och sedan är det partaj.
Vad ska ni själv hitta på med idag?.


Vi hörs. Ha det fint 💕

Likes

Comments

Ibland undrar jag om min hund föddes trött 😂...


Först och främst vill jag bara hälsa alla mina nya läsare välkomna! Jag har alltid haft många läsare, men det har ökat oerhört på bara någon dag.
Trevligt att ha er här i vilket fall som.


Jag hade hoppats på fint väder idag, för då hade vi åkt iväg och badat. Men nej, så blev det inte. Jag ska iallafall åka och köpa en ny pool till Viggo idag,
Och fylla upp den. Sedan tänkte jag att vi skulle bege oss ut ikväll för lite nosework. Det lär nog se roligt ut när man kommer gåendes med två pappkassar fulla av calzone pizza kartonger 😂. Men dom är faktiskt köpta haha, vi äter inte ens inbakade pizzor i denna familj 😂..


Om man har knäckt en nagel något extremt (tånagel)
Någon som vet om man ska låta den sitta kvar eller försöka dra hur ont det än må göra?..
jag har tvättat den i sterila saker och sedan tejpat ner nageln. Det är ju helt köttigt där så jag mår illa av det 😩
Har ni något tips så snälla lämna det i kommentarer då!!


Likes

Comments

Igår kom äntligen soffan på plats, även så bordet.
Som vi slet och kämpade, jisses. aldrig mer alltså.
Nästa gång ska det bäras in i mitt hem, och så får dom skruva ihop det. Spelar ingen roll hur mycket det kostar!
Men det blev väldigt fint, och lägenheten har fått ett nytt lyft. Vi var färdiga sent på kvällskvisten, för vi fick ju hämta soffan själv på dhl. Och jag kommer aldrig mer beställa något son fraktas via dhl. Aldrig.
Inte heller post nord. Men den historian vet ni ju redan.


Du borde komma ner ifrån det blå,
Du är lite för högt uppe och svävar
Fast det har du visserligen alltid gjort
Och därav bevisar du återigen motsatsen till vad du hävdar, och du bevisar återigen
Att du fortfarande är samma skrot och korn som tidigare.

Och nej, du har absolut ingenting i ditt liv
Och du har inte åstadkommit något i ditt liv
Som jag skulle vara eller är svartsjuk på.
Lägg ner det där nu, och om du nu är så förändrad, varför fortsätter du då?.. trött man blir.

Det är precis som det alltid varit.
Så fort en person tror att den är i centrum, som hen alltid trott, så ger sig aldrig den människan. Hen är som en liten terrier. Ettrig och enormt jobbig.
Jag orkar inte att hen inte har något liv utan måste förstora allt så att det händer något i hens liv. Och vad? Jo drama som vanligt. Du är och kommer alltid att vara samma skrot och korn för mig, vad du än själv hävdar.
Trevligt att du fortsätter att läsa min blogg också.

Men nu orkar jag inte med denna bitska terriern.
Jag pratade inredning och som vanligt så ska allt handla om hen, och det är så synd om hen, och hen är sååå förändrad. Verkligen.. 😂


Det kryper i kroppen och magen vänder sig ut och in.
Falskhet och människor som tror att dom är bättre än vad dom egentligen är, äcklar mig. Kom ner på jorden.

Likes

Comments

Hej allihopa!


Efter lite incidenter så tänkte jag bara informera så att människor hädanefter inte behöver skriva för att gnälla. Det här är så vitt jag vet min blogg. Med det innebär det också att jag skriver precis vad jag vill, när jag vill och jag tar inte bort något för någon annan skull om jag inte själv anser att det kanske passerat någon gräns. Men för att jag nämner min åsikt, i min blogg (glöm inte det) om någon annans inredning, som är offentlig. Jag nämner aldrig något namn, jag hänvisar ingenstans. Utan jag uttrycker bara min åsikt. Vilket är en av dem bästa sakerna med att bo i just Sverige, här har vi rätt till det. Vi har yttrandefrihet men också att vi får lov att uttrycka oss i text. Vi är dessutom skyddade av lagar för att just kunna göra det. Så för att någon tar illa vid sig av att jag skriver (med andra ord) att jag hade tänkt en gång extra innan jag hade renoverat och hur. Så råkade jag tydligen trampa någon på en väldigt öm tå.
Alla kan inte ha samma smak, vilket jag också skrev. Att smaken är som baken. Tur är väl det.

Men jag är också av den åsikten att ska man yttra sig och gnälla på någon annan, kräva saker. Då tycker jag för det första att man ska sopa rent framför sin egna dörr. Sen kan man inte bara kräva saker, men man kan be snällt. Speciellt också om man kanske då betett sig lite sämre mot personen du tänker kräva av. Bara ett tips liksom. Ett tips från coachen. Att hävda sig så himla mogen och vuxen när man egentligen inte är där än, framstår en människa också som väldigt osäker. Speciellt när moralen inte riktigt finns där som hen vill påstå.

Men återigen, vill jag bara informera om att detta är min blogg. Jag skriver vad jag vill och när jag vill. Jag är öppen för diskutioner, kan ta kritik, feedback osv. Men den ska vara befintlig.

Likes

Comments

Hur himla skönt är det inte att kunna ta av rutorna från uterummet och sen bara lasta ut allting i trädgården. Så det gjorde vi, sen gick jag och Viggo på en promenad medans Björn körde och hämtade släpet. Sen lastade vi allting och nu är vi påväg och ska lämna släpet. Det har gått superfort. Vi är ett sådant teamwork. Viggo tyckte ju att det var skitkul när soffkuddarna kom flygandes i trädgården 😂..

Men nu är allting ute. Allt. Vilket innebär att vi har ingenting att sitta på ikväll hahaha 😂😂. Men så får det bli , för förhoppningsvis är den nya soffan här imorgon eller på tisdag. Så vi sa att vi ska bunkra upp med lite täcken och kuddar på golvet. Så det kan bli rätt mysigt ( i någon dag )...


Likes

Comments