just about us

Herregud vilken dag, ny shopping till både Magnus och mig, fick ett par nya gymskor - Nike free run,  visar bild imon. Så fin min älskling är!!tack ♡ Fick även handlat saker inför imon och lite pynt till hans födelsedag!

Sen massvis med mat, kläder och vi avslutar dagen med lite lasagne!

Likes

Comments

just about us

Ser ni denna busunge eller? Kaffe överallt men så nöjd ändå 😅

* Måste skaffa en ny telefon, är sugen på samsung s7,  är den bra eller?

* Idag har jag årets träningsvärk,  det är inte så illa att jag inte kan gå, men ändå sådär härligt ont..

* Vädret sviker oss idag men vi ska ut på äventyr ändå, ikväll blir det en tur till gymmet & sen avrunda kvällen med så mycket bättre

* Jag har köpt en ny plattång, en från babyliss.  Sååå bra verkligen & jag plattade håret på mindre än 10 minuter

Godmorgon föresten, har ni sovit gott? Det har jag gjort, sover alltid bättre när Magnus är här än när jag sover utan honom. .. Veckodagarna går fort, snart är det jul & man känner riktig höstkänsla och lite småstress över att allting går så fort..

Likes

Comments

just about us

Hemma ifrån gymmet & det var så sköönt att avsluta fredagen på detta sätt. Är ny nyduschad och snart är min kärlek här, idol är på tv:n & jag ska försöka få i mig något att äta..

Hoppas ni haft en fin fredag, puss på er

Likes

Comments

Smutsig spegel och sämsta kvalité,  men vad gör de!

Sticker nu, hörs senare!

Likes

Comments

just about us

Prinsen är nybadad och snart redo för sängen. Jag är redo för gymmet och sticker iväg med min granne efter jag nattat min prins,  ska bli skönt att avsluta dagen med ett kvällspass 😍

Senare ikväll kommer idol. Jag ska duscha,  byta om till pyjamas och dricka en kopp te framför idol. Hur mysig fredag.

Vad ska ni göra?

Likes

Comments

tävlingar/samarbeten

Vill du ha en chans att synas för över 6000 läsare i veckan och få din blogg länkad här hos mig under söndagen? Kommentera bara ' jag är med' så är du med i tävlingen. Drar en vinnare på söndagmorgon! 

Likes

Comments

just about us

Lite gröt i magen och vi är redo för dagen.. Haha härligt rim där!

Vilade en stund till och nu känner jag mig utvilad,  har varit så ovanligt trött de senaste dagarna vilket har varit jätte jobbigt. Man sover men vill bara vila ännu mer, ja ni vet känslan.

Ikväll kommer min älskling hem, imorgon skulle fotograferingen vara men flyttade fram den till söndag, så imorgon får vi hela lördagen ihop! Hur mysigt?

Likes

Comments

listor

Jag älskar att spara tid, tid till det som är viktigt. Därför är förberedelser väldigt viktiga. Fixa med tvätten innan vecko äventyren börjar, ta fram en outfit kvällen innan, planera vad som skall ätas innan maten lagas, duscha kvällen Innan jag ska iväg. Platta håret kvällen innan, byta sängkläder när jag vaknat & Kayden ser på tv så slipper jag göra det på kvällen.. Ja alla dessa små saker underlättar min vardag!

Det brukar alltid vara bra för mig att planera, jämt och ständigt. Om jag inte har en plan på vad jag ska göra eller vad som måste göras så Blir det fullständigt kaos i mitt huvud, skriva ner, prata högt och påminna andra!

Jag brukar sällan glömma saker som är viktiga och varje gång jag ska göra något nytt eller någon annan som står mig nära ska göra något viktigt så skriver jag ner det,  vill ju inte vara den som faktiskt 'missade' det viktiga enbart för att man ibland är disträ.. Det som skrivs ner glöms aldrig bort!

Jag har en tendens att göra för mycket och saktar sällan ner. Påbörjar jag en sak måste jag sedan avsluta 20 saker till, 1000 bollar i luften varje gång.

Det är roligt att kunna hitta på saker med familjen, att bara umgås på en kopp kaffe eller ut på äventyr är viktigt för mig, brukar alltid ta med mig fika över till min farmor och farfar minst 1 gång i veckan bara för att kolla läget.

Jag är en typisk telefontjej, älskar att prata i telefon men under dagarna undviker jag det så mycket som möjligt för att spendera tid med min son, när han sover för kvällen är jag ofta väldigt pratglad !

Jag är i en fas i livet där jag älskar exakt allting. Ska föresten börja ett helt nytt jobb, testa på något nytt och testa mina kunskaper ytterliggare inom vården. Mer exakt berättar jag längre fram!

Hur är ni som personer och vad för strukturer behöver ni?

Likes

Comments

just about us

Kayden fick hur nycket nya leksaker som helst inför hans 1 års dag utav min mormor i England, flera kartonger & jag kunde inte hålla mig med att ge dem till honom, han blev helt lyrisk och tyckte det var hur kul som helst med lite nytt och leksaker för "större" barn..

Kolla bara denna bilden ,

Köpte ju en Land Rover till honom i present, den är vit och hur fin som helst så han kommer ha två bobbycars hemma. Så min tanke var att den ena får flytta in hos hans morfar

Likes

Comments