​Började dagen med att jag var in till åbo på morgonen och inskaffade lite material till jobbet.
Efter det for jag direkt till jobbet och så kom vår försäljare på besök hit och berättade om massa nya produkter som nu har kommit ut, produkterna blir bara bättre och bättre helatiden!
Har haft några kunder nu sen jag kom på jobb men har också kvällen helt fullbokad, så blir en lång jobbdag för mig idag, men det gör inget för mig, så länge man har kunder som vill komma senare tider är det ingen skillnad fast jag jobbar lite längre dagar! 
Imorgon är dock en lite kortare dag på grund av att jag måste fixa ihop lite grejjer till en flätkurs som jag ska dra nu på fredag, ser så fram emot det!
Jag ska alltså dra en grundkurs inom flätning för "nybörjare" eller såna som inte har så mycket erfarenhet inom flätning. Så imorgon måsta jag inskaffa lite material till kursen och printa ut lite kursmaterial till "eleverna".

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kom för en stund sen hem från jobbet och Ron hade ganska nyligen vaknat så istället för att äta mat bestämde vi oss för en sen frukost.
Ingen aning vad vi ska göra idag, lördag o såå men jag är så jävla trött så kanske det bara blir en hemma kväll.
Var ganska sent uppe igår ändå eftersom jag skjutsade på några personer.
Nu ska vi i alla fall lägga oss i sängen och sätta igång en film och senare fundera vad vi hittar på idag.

Likes

Comments

Igår var jag på outlet shopping. Skobutiken mitt emot vår salong hade slutförsäljning på alla skor som dom hade kvar i lager eftersom butiken sk sluta. Så jag köpte några fina par skor och betalade endast 40€ för dem allihop, och så köpte jag också ett par till min sambo. Så verkligen ett riktigt kap! Skornas värde skulle annars varit runt 300€ så sparade ju verkligen på det!

Likes

Comments

I några dagar nu har jag vaknat och kört ett sju minuters träningspass via appen "7", det är ett 7 minuters träningspass man kör t.ex. på morgonen för att komma bättre igång och det gör man verkligen!
Så medans jag sätter äggen och koka på morgonen hinner jag passligt köra genom det snabba träningspasset.
För tillfället sitter jag och dricker min smoothie och dricker te och ska småningom börja göra mig klar för jobb.

Likes

Comments

Idag morgon vaknade jag med en jäkla huvudvärk som sen drog över till en lindrig migrän..
Men som tur började jag lite senare idag så fick ta lite värktabletter och sova ut en stund.
Men dagen har ändå varit jobbig och har ännu också en dundrande huvudvärk, så väntar på att slippa hem!
Efter jobbet ska jag dock fixa naglar till en kompis men sen slipper jag som tur och sova och hoppas på att imorgon är en bättre dag!
I brist på annat bildmaterial blir det bara en tråkig selfie.

Likes

Comments

Kom för en stund sen på jobb, har en lugn morgon innan kundern börjar rulla in så har tid att kolla senaste avsnittet av PH nu också.
Gjorde smoothie åt mig på morgonen så jag ska orka med hela dagen, jobbar från 9-19 idag så kommer vara en lång dag.

Likes

Comments

Måndag och ny vecka! Har varit en kort men kul helg men nu är det dags för en ny vecka och dags att vänta på nästa veckoslut.
Igår kväll gjorde jag en "hälsosmoothie" som nu har blivit min favorit smoothie, super god! Och jag fick även min sambo att smaka på den fast han först var skeptisk och trodde den skulle smaka illa men till och med han tyckte den var jätte god!
Den innehåller naturell turkisk yoghurt, mango, ananas, banan och spenat. Det låter inte som en god kombination men döm inte före ni själva smakat hehe!

Likes

Comments

Fredg jihuu äntligen veckoslut! Men jobbar ännu imorgon så vi har spenderat vår kväll hemma framför TV:n och så kommer vi fortsätta tills vi somnar.
Provade mig på att göra egna croissanter idag också och dom blev supergoda! Så vi smaskade i oss några såna också här under kvällen.
Nu ska vi fortsätta titta på Iron Man 2 och sen är det väll så småningom sovdags så jag ska orka iväg på jobb imoron.

Likes

Comments