Ett gäng som jobbade på riktigt bra med såpbubblorna för den perfekta bilden.

❤❤

I lördags var det äntligen dags, Nilsson blev Nyström och Jenny fick äntligen sin prins. Så fina dom var och vad roligt jag hade, har aldrig varit på bröllop förut. Vigseln började 14.00. Karl åkte på valpträff från morgonen och jag började fixa mig rätt tidigt. Tur det, 3 gånger hann jag tvätta bort sminket och börja om från början!!! Fjärde gången gillt. Karl kom hem med lite lunch som vi kastade i oss innan vi åkte iväg mot en superfin vigsel mellan Jimmy och Jenny. Efter vigseln åkte vi vidare mot Hemmingsmark och Hifton där festen höll igång till strax innan 4. Jag hade otroligt kul, tack för att jag fick dela denna fina dagen tillsammans med er! Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En mysig middag på bryggan med två fina, fina tjejer. Den tredje anlände lite senare och bidrog också till att kvällen blev en toppenkväll. Efter middagen gick vi ut på kittel och kickade igång pdol-veckan.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det fredag och jag är ledig hela helgen, känns fantastiskt! Jag steg upp och åt frukost med Karl, innan han drog iväg på jobb, men återgick sedan snabbt till sängen där jag fortfarande ligger kvar. Och här ska jag ligga tills jag inte känner för det längre. Då ska jag stiga upp, åka till Hemmings och hämta hyllplanen som Niklas så snällt snickrat ihop till oss. Tanken är att vi ska göra rummet bredvid till en liten garderob, tror det kan bli bra.

Likes

Comments

Törstig!

Jag provade mixa en vattenmelondrink som dock bara får godkänt. Ikväll ska jag och Matilda plocka fram bartendern i oss och sikta på MVG++

Shots!

En vecka mellan inläggen, jag blir bättre! ;)

I lördags var vi ett gäng hos Karl och Lotta och hade lite förfest innan utgång på kittel. Supertrevlig kväll som avslutades med efterfest på Johns båt som grädde på moset. Vi poppade en prosecco och sjöng allsång. Där runt 04.00 hoppade folk i plurret för att bada. Även jag, bara att för min del var det ofrivilligt. Min bästa bror, som kanske för en gångs skull var på min sida, gav mig en handduk och en torr t-shirt som gjorde promenaden hem lite mildare. Tack för det!

Likes

Comments

Vi köpte med oss varsin pizza från Arbaillo. Min hann bli kall innan jag fotat klart, som vanligt, men den var god iallafall.

<3

Det var helt vindstilla, verkligen superfin kväll.

Fina mamma! <3

För någon helg sedan fick vi oss en liten premiärtur i nya båten. Jättefin kväll, sol, vindstilla och bästa sällskapet. Vi köpte med oss pizza som vi åt i hamnen innan vi tog en runda runt Piteå. Vi hann inte köra långt så blåste kalles keps till havs, ingen skräll, och den döva kaptenen förstod inte vad som hände. Så nu ligger kepsen där på havsbotten. Lika bra det, smutsig och sönderbiten av vovven ändå.

Båturen avslutades på kalles pappas stuga med kaffe och lite surr. Trevligt! Mer sådana här kvällar.

Likes

Comments

Bara 5 månader mellan inläggen, fortsätter det i den här takten kan jag snart leva på bloggandet! 😃👍

Kortkort update: Halva sommaren har passerat och jag jobbar för det mesta. Sparar mina semesterdagar till hösten eller vintern i hopp om att Karl vill följa med på en resa, destination sol. Imorgon jobbar jag sista arbetspasset för veckan innan jag går på helg. Känns härligt, väldigt härligt! Godnattpuss från nötön 💋

Likes

Comments

Lite halvsuddiga bilder från i lördags då jag och Kalle var lediga tillsammans, och hade vi en väldigt mysig lunch. Vi klädde oss och gick ner till eldstaden där vi gjorde upp en eld och grillade korv och banan med choklad. Supermysigt fram tills det att jag började frysa. Längtar så mycket till sommaren då vi kan göra denna mysiga lunch utan alla kläder och besvärligheter. Men om ynka 12 dagar har jag sommar dygnet runt i drygt två veckor. Magiskt!

Likes

Comments

Nu är det nedräkning för fulla muggar, för jäklar i min låda vad vi längtar! Om 20 dagar åker jag och Linnea till Thailand i två och en halv vecka för att sola och bada heeeela dagarna. Så härligt! 
Nu vet ni vad jag går och tänker på om dagarna, non stop!

Likes

Comments

Här sitter jag i soffan, och här har jag också suttit de 4 senaste timmarna. Har tagit mig ett litet kvälsssnack i form av ett äpple och lite vindruvor, lyxigare än så blir det inte denna måndag. På tal om snacks så skulle jag vilja hitta något gott jag kan ersätta godis och annat socker med då jag blir sötsugen. Chiapuddingen på bilden minns jag inte som någon hit, men jag ska ge den ett nytt försök med någon ingrediens i utbyte. Aja, ska googla lite, delar med mig av det goda om jag hittar något sådant

Likes

Comments

Idag åker jag till jobbet 4 korta timmar för att lära mig lite mer om H&M's arbetskoncept och store operation. Kul ju! Tycker det är väldigt intressant faktiskt!
Klockan 12 när jag lämnar jobbet ska jag checka av gymmet och ett ärende på banken. Resten av dagen ska jag inte göra många knop, en middag och sedan soffläge är min gissning. Kram!

Likes

Comments