Lite halvsuddiga bilder från i lördags då jag och Kalle var lediga tillsammans, och hade vi en väldigt mysig, alternativ lunch. Vi klädde oss och gick ner till eldstaden där vi gjorde upp en eld och grillade korv och banan med choklad. Supermysigt fram tills det att jag började frysa. Längtar så mycket till sommaren då vi kan göra denna mysiga lunch utan alla kläder och besvärligheter. Men om ynka 12 dagar har jag sommar dygnet runt i drygt två veckor. Magiskt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är det nedräkning för fulla muggar, för jäklar i min låda vad vi längtar! Om 20 dagar åker jag och Linnea till Thailand i två och en halv vecka för att sola och bada heeeela dagarna. Så härligt! 
Nu vet ni vad jag går och tänker på om dagarna, non stop!

Likes

Comments

Här sitter jag i soffan, och här har jag också suttit de 4 senaste timmarna. Har tagit mig ett litet kvälsssnack i form av ett äpple och lite vindruvor, lyxigare än så blir det inte denna måndag. På tal om snacks så skulle jag vilja hitta något gott jag kan ersätta godis och annat socker med då jag blir sötsugen. Chiapuddingen på bilden minns jag inte som någon hit, men jag ska ge den ett nytt försök med någon ingrediens i utbyte. Aja, ska googla lite, delar med mig av det goda om jag hittar något sådant

Likes

Comments

Idag åker jag till jobbet 4 korta timmar för att lära mig lite mer om H&M's arbetskoncept och store operation. Kul ju! Tycker det är väldigt intressant faktiskt!
Klockan 12 när jag lämnar jobbet ska jag checka av gymmet och ett ärende på banken. Resten av dagen ska jag inte göra många knop, en middag och sedan soffläge är min gissning. Kram!

Likes

Comments

Idag är det måndag och jag har varit ledig efter jobbhelg. Sov ut och åkte till gymmet direkt efter min fina och framförallt goda frukost. En smoothie av salig blandning; mango, hallon, blåbär, banan, kvarg och juice.

Ikväll har jag, trots mitt köpförbud, lyckats klicka hem mig ett par träningstights... Försöker trösta mig med att det är ett nödvändigt köp vilket det faktiskt är. Men NU (för 10e gången) är det köpstopp påriktigt, haha. Pengarna ska sparas! Punkt slut.

Likes

Comments

Om ni inte har planer inför nästa helg är ju detta ett hyggligt alternativ, afterwork i Tage´s lobby. Vi var där för två fredagar sedan och hade suuupertrevligt. Man sitter som en krok lutad över bordet och assietterna rymmer långt ifrån allt jag vill att dom ska rymma, men man får gå flera vändor helt enkelt. Supergod plockmat, helt i min smak. Hett tips!

Likes

Comments

Invirad i morgonrock ligger jag i sängen med min smoothie och kollar på Whalgrens Värld. Jag orkar inte med Bianca! Vill ha ALLA hennes kläder, gärna hennes hår och ögonfransar också. Tar förresten gärna hela hennes utseende när vi ändå håller på :)

Idag var det inte svårt att välja filter minsann. Svartvitt var en räddare i nöden för denna bild skulle man kunna säga, mina ben är blekare än alvedontabletter. Hela jag suktar efter sol! Därför, går större delen av min tankekraft på dagarna åt att drömma mig bort till Thailand dit jag åker med Linnea i Februari. Vi längtar ihjäl oss!

Likes

Comments

På hemmaplan i Hemmingsmark efter en väldigt kort arbetsdag. Jag sitter och äter lunchlådan som inte hann intas på jobbet då vi bara jobbade halvdag, härligt!

Ikväll fylls vårar kvadratformade bord med ett gäng snygga middagsgäster. Morbror fyller år och det ska givetvis firas! Jag har dessutom, fredagen till ära, köpt tryffelchips! Hur goda?! Blev hårt kritiserad när jag tog med dom till kompisarna en sommarkväll i juli, men en dag kommer dom också förstå, dom är magiska;)

Kram!


Likes

Comments

Heeeej! Länge sen sist. När jag skrev mitt senaste inlägg låg hela sommaren framför oss. Idag kom första snön men försvann minsann lika fort som sommaren. Jag har hunnit med mycket sen mitt inlägg den 25 maj, jag har: varit i stockholm x2, spenderat mycket tid med vänner och familj, sett BEYONCE, fyllt år, blivit äldre och med det lite klokare, blivit kär <3, jobbat, shoppat, firat midsommar, kommit närmare vänner, färgat håret och ätit väldigt mycket gott.
Jag är, allt som allt, helnöjd med min sommar 2016! <3

​​Nu ska jag till Anna och Ponte och käka burgare, puss.


Likes

Comments

Torsdag promenerade vi från Vegueta till Las Canteras för att prova lyckan på stranden innan en efterlängtad sushi-lunch på Kyoto. Stranden var inte någon hit (blåsigt och sandig)men det var däremot Kyoto, precis lika gott som jag minns det! Mätta och väldigt belåtna promenerade vi tillbaka hem för att packa väskorna inför en helg på Palm Beach. Vi kom fram till hotellet lagom till buffén, så vi fyllde ännu en gång våra magar med magiskt god mat innan vi gick och la oss.

Likes

Comments