Torsdag promenerade vi från Vegueta till Las Canteras för att prova lyckan på stranden innan en efterlängtad sushi-lunch på Kyoto. Stranden var inte någon hit (blåsigt och sandig)men det var däremot Kyoto, precis lika gott som jag minns det! Mätta och väldigt belåtna promenerade vi tillbaka hem för att packa väskorna inför en helg på Palm Beach. Vi kom fram till hotellet lagom till buffén, så vi fyllde ännu en gång våra magar med magiskt god mat innan vi gick och la oss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Onsdag morgon när vi vaknar och kollar ut genom fönstret var det moln och lite duggregn, dock ingen större ovanlighet i Las Palmas. Vi packade en väska och blev ännu en gång upplockade av vår gamla klasskompis och drog på en liten roadtrip till bergen som vi avslutade på stranden i Maspalomas. Där fick vi oss äntligen lite sol! På eftermiddagen åkte vi tillbaka till Las Palmas, käkade middag och spenderade restan av kvällen hemma i soffan. 

Likes

Comments

Tisdag morgon blev vi upplockade av en gammal klasskompis och styrde kosan mot stranden i playa del ingles. Såklart blev vi hungriga på plats, och jag vet inte alls hur vi tänkte när vi knappt tog med oss några pengar...vi skrapade ihop det vi hade och räknade varenda litet mynt, vi hade ca 20€ och 5€ la vi undan till parkeringen. För att komma undan så billigt som möjligt med så mycket mat som möjligt slutade det med att vi köpte två focaccias. Tråkigt bara att det var två torra, brända och äckliga focaccias som vi väntade på i ca en timme. Efter att vi besviket knaprat i oss det brända mjölet gick bi ner till stranden, men då gick solen såklart i moln och vi låg och frös... Livet <3 Nej men vi hade faktiskt väldigt trevligt trots allt, det blev en bra dag trots omständigheterna.

Likes

Comments

Första dagen i solen med min snygging till kompis. Gud vad det pirrade när väskan dök upp på bandet och jag ska gå ut genom dörrarna för att möta upp henne. Trots 3 år sedan sist så kändes det väldigt naturligt, vi kramades länge och fortsatte sedan där vi lämnat. Inga konstigheter alls, helt underbart! Drog sedan till stranden på stört, vi har båda saknat solen näst intill lika mycket som vi saknat varandra.

Om ca en timme vankas det middag, ja middag! Spanien i ett nötskal.

Likes

Comments

Har jag föresten berättat att jag åker till Gran Canaria på söndag? Efter tre år ska jag äntligen få träffa Susana igen. Det ska bli otroligt spännande att se vem hon är nu för tiden och hur vi är tillsammans. Om våran relation är den samma som förut. Jag längtar väldigt mycket iaf, 3 dagar kvar, börjar bli lite pirrig!

Likes

Comments

​God kväll! Min gårdag spenderades i Luleå med fina Rebekka. Våra munnar gick varma över en god lunch på Rosters, nästan sex månader har gått sen vi träffades sist och väldigt mycket har hänt och förändrats sedan dess. Jag fick se hennes fina lägenhet, helt i min smak måste jag säga! Och även där hann vi prata ett bra tag, mycket trevligt! Vi lovade varandra att det inte ska dröja lika länge till nästa träff.

Att jag skulle jobba klubbkväll idag fanns inte alls i min åtanke när jag åkte till jobbet imorse. Känslan när man kollar på klockan och tror att man har en timme kvar till full dag, men egentligen slutar man om 3... Tiden gick rätt så fort iaf, så det var inte alls lika jobbigt som det kändes just i stunden. Nu ska jag borsta tänderna, tvätta bort sminket och lägga mig med lite netflix som kvällssyssla. Underbart!

Likes

Comments

Hej på er mina tappra små stackare som kikar in i hopp om nya inlägg. Ett jobb jag sköter mycket klandervärt, i know! Jag har ingen ursäkt heller förutom att jag är lat och har blivit dålig på att fota. Tycker det är lite trist att alltid måsta rota i arkivet för bilder också, men ibland dyker blogg-ilen upp.

Jag är ledig idag, klockan är snart tre och jag har ännu inte lyckats ta mig ut! Jag hoppas att mamma kommer hem strax och sparkar mig lite i rumpan, kanske en promenad eller ett litet styrkepass hemma i vardagsrummet. Mer spännande än så blir det inte tyvärr. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Jag har skaffat ett VSCO account, skaffa ett du med så följer vi varandra!
Här hittar ni mig. Fiilippaeriksson heter jag :)

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit dagisfröken på krokofantens förskola här i byn. Det är otroligt kul, jag älskar att umgås med barn. Men trött blir man, minst sagt. Vi har hejat på barnen som åkt lilla vasaloppet, byggt lego, spelat fotboll och sett på film. Väldigt söta hela högen!

Kvällen spenderar jag i soffan med film, godis från hemmakväll och OLW´s smörpopcorn. Jag lär sova innan jag vet vad filmen ens handlar om.

Likes

Comments

Varierad kvalité på bilderna, men här har ni oss-järngänget! Fantastiska brudar måste jag säga, och jag har fått spendera hela helgen tillsammans med dem i huvudstaden. Underbart! Jag är pank, mätt och helt slutkörd, men väldigt glad ändå. Tusen tack för det tjejer, och tack Emma för en grym insats som host och guide, utan dig hade Jag och Linnea förmodligen hoppat av några stationer för tidigt eller tagit en buss i helt fel riktning, tur att inte det hände!

Puss på er!

Likes

Comments