Ååå mina sista packet är inslagna! Jag har köpt ett glitter papper från rusta, vilket blev supersnyggt till röda packet snören.
Det stora paketet ska jag ha till julklappsleken med mina tjejkompisar!!
Vi har valt att skriva rim och mitt rim lyder ”denna rymmer många ting, börs, smink och lite bling bling... Kan ni gissa vd det är i?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det länge sedan jag la ut något här, nu börjar det närma sig jul och jullov. Vilket betyder otroligt mycket plugg, men nu är det mesta gjort! Inne i stan har dom julpyntat vilket är så mysigt, när man går hem från jobbet på kvällen och julpyntet lyser. Älskar!

Likes

Comments

Nu var det länge sedan jag la ut något sist, har otroligt mycket i skolan just nu. Plugga är ju inte så roligt så jag brukar försöka höra det lite extra mysigt med te och ljus! Just när jag tog den här bilden åt jag också choklad.... Chokladen kommer faktist från n choklad fabrik här i Umeå, toppen👏🏻

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår bakade jag julgodis med min syster så det blev knäck, lussebullar, kola (ej med på bilden, pepparkakor och sedan hade jag sett två recept på Instagram som vi provade och det var en slags ingefärsgodis och en gran. Ingefärsgodisen är inget jag rekommenderar efter som det blev en total fail men granarna är underbara. I granarna är det en salt pinne med jordnötssmör runt som man låter frysa och sedan doppar i vit choklad med grön karamellfärg, sedan strösslade vi på strössel så det blev julgransbelysning. SUPERSMARRIGT😋

Likes

Comments

Resultatet kommer senare😂

Likes

Comments

Snart är det jul igen, har faktist redan ätit pepparkakor och lyssnat lite på julmusik... Nu är det nära. Tänk om ca 6-7 veckor är det jullov. Längtar så mycket att slippa allt plugg!!!

Likes

Comments

Nej, nu börjar kylan vänligen komma. Saknar sommaren så mycket just nu när gräset blivit frostigt och det är kallt ute...

Likes

Comments

Åå jag har velat haft den här paletten såå länge nu, men nu är det min! Kunde inte vara lyckligare😍 den är så fin och ger ett ett superfint varmt djup till ögonen, fantastiskt tycker jag!!

Likes

Comments